• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yanında utanıyorum

Hamile olmasaydın bi gece rahatlamak için 2 bira yuvarla utangaçlık kalmaz derdim ama...Eşin sabırlı gerçektn ozaman,elimi bile tutamıcaksa adam beni napsın yani! Kafanda bitirmeye çalış bu olayı koca kadın olmuşun genç kız olsan neyse.Baktın olmuyo mutlaka psikologa git bence faydasını görürsün.

ay kusura bakma ama utanma boyutunu anlayamadım.
iki tane çocuk var çünkü.çocuk olmasa anlarım da.
adam ondan kırılmaya başlamıştır.
evliliğin başında yaşanır da..
bu saatten sonra ne bileyim garip geldi.:26:

Çok özel olucak ama hamilelikleriniz doğal yoldan olduysa belki de sandığınız kadar da utangaç değilsinizdir...Ben de başlığı okuyunca ilk etapta vajinusmus sorununuz olabileceğini düşündüm..Ama 2. çocuğunuza hamileymişsiniz...Bu durumdayken dışarda elinizi tutmasından utandığınızı söylemenizi anlayamadım pek...

bu yoruma katılıyorum.. elini tutmaktan sarılmaktan utanırken iki çocuğu nasıl yaptı :44: ya durumu abartıyorsunuz yada gerçekten dediğiniz gibi garip birisiniz.. hani yeni evliyken olur onu anlarım :44:

Ben de yeni evlisiniz sanmıştım..Ama olabilir ki olmuş sonuçta:2:
Aşmak istediniz mi hiç bu durumu? Bu utangaçlığı yenmeyi?

bu gece de enteresan bir konumuz var anlasilan..

sana nasil yardimci olabiliriz diye gelip gidip okuyorum konuyu ama bulamiyorum.. aranizda asilmadik mesafe kalmamis, cocuk yapmissiniz otesi yok yani.. sirtini keseletemedigin adamdan cocuk nasil yaplilir? kesinlikle senden ders almam lazim bunu dusundum.. dusunsene her gun yeni tanisir gibi esin seninle, bi heyecan , bi urkeklik, biraz da seksi galiba:17: adam sikilmis midir yoksa heyecandan heyecana mi kosuyodur ki :24:

Gerçekten tuhaf bir durum
Tamam hadi nişanlı olsanız yada yeni evli olsanız amenna ama
O sizin helaliniz.Çocuğunuzda var üstelik ikinciside yolda:nazar:
Kabuğunuzu kırın artık bence yoksa eşiniz sizden git gide dahada soğur
Kötü zaman valla Rabbim esirgesin
Acaba yetiştirlme tarzından mı kaynaklanıyor sizin bu durumunuz
Baskıcı bir aileniz mi vardı.Dur onu yapma Ayıp şunu yapma günah gibi tarzından hani
Bide demişsiniz eşime sevgimi gösteremiyorum diye
İlk önce eşinizin size sevgisini göstermesine müsade edin bence

bu konuda size nasil yardimci olabiliriz ki,
yeni evli degilsiniz,
2 de cocugunuz varmis,
bir psikologa filan danismalisiniz...

aaa ben gorumceme inan birtek sen boylesin hic oyle birsey olur mu ilk defa duydum demistim
ama bakiyorum varmis gercekten boyle insanlar.
acik konusucam gorumcem yaklasik 14-15 yildir evli ama asamamisti bu sorununu
megerse bizim enistenin canina tak etmis baska bir kadindanda iki cocugu olmus ama haberi yok gorumcemin
senin esin de yapar demiyorum ama dikkatli olmak lazim bizim eniste kadar esinin uzerine titreyen bir adam bile yapti vallah

Seks yaparken sorununuz yok ama ellerınızı tutunca yuzunuz kızarıyor oylemı
İlginçmiş.. EE doğum nasıl yaptınız ? o zaman sorun olmadımı ..
Neyse inandırıcılıgı eksık bu konunun :27:

iki çocuğu olan birinin utanıyorum demesi biraz saçma ama sanki sen duygusallık yaşamaktan,romantik olmaktan sıkılıyorsun.utanmak kelimesini yanlış kullanmışsın.

eşinizin yanında soyunmaya vs utanmanız, fiziksel bir kendini beğenmeme durumu ile açıklanabilir
göbek olur, göğsünüz küçük olur falan filan, çeşitli fiziksel sıkıntılar..
ama el tutunca yüz kızarmayı ben de çok anlayamadım

Bence herkesin dikkatinden kaçan bir şey var.Konu sahibi arkadaş eşime yaklaşamıyorum,sevemiyorum ,vajinusmusum dememiş ki ! Sadece eşini pekala çok sevdiğini,sevgisini belli edemediğini ve bu romantizm anlarda en masumu el tutuşurken bile nedense çekingenlik gösterip tam rahat olamadığından RAHATSIZLIĞINDAN bahsetmiş.Kendiside evli ,ve 2 çocuk annesi olmaya aday biri olarak neden bunu aşamadığını farkedip yardım istiyor.Kendisine de normal geliyor haliyle çok ütopik bir konu değil ki herkes inandırıcı bulmadı.Açıkcası sizin gibi çekingen biri değilim eşimde rahat bir insan.Ama ben giyinirken eşimin yanında giyinmemeye azami derecede özen gösteriyorum.Kapıları kitlerim hele arkadaş sırtını keseletmekten bahsetmiş herkese normal gelebilir ki normaldir de ben asla keseletmeyi düşünmem.Eşinden yardım almakta normaldir ama ben istemediğim için bu konuda bence yalnoız değilsiniz anormal de değil.Ama çare olarka önerebileceğim bir şey yok.Bence yapınızla ilgili.Konuyu açarken kullandığınız naif kelimelerden bile belli..BUnları aşmanın yolu pratik yapmaktır : )) daha çok el ele tutuş,daha çok film seyrederken sokul.Sık yapmadığın içinde zor geliyor çekiniyorsun.Zamanla sıradanlaşacak göreceksin naçizane tavsiyelerim .

Flört ederken veya nişanlıyken el ele tutuştuğunuzda da utanıyormuydun? bunu merak ettim...ciddi bir utangaçlığın varsa cinsel ilişki v.b mümkün olmazdı zaten ama 2 çocuk olduğuna göre sorun utangaçlık değil bambaşka bişey, garip tek kelimeyle. Evet insan yerine göre eşinden utanır, hani gece çılgınca bişeyler yaparsın ertesi gün kahvaltıda utanırsın ama gerisini anlayamıyorum ben anlayamamda.
En ayıp şeyleri onla yaparken nasıl utanır ki insan???

Tatlı bir utangaçlık ya bence. Yaradılıştan da olabilir. Birçok insanda olmayan bir özellik.

konunun yalan olduğunu düşünmüyorum,bi buçuk yıllık KK'cı,2 yıldız sahibi bi insan yani açan..neden yalan yazsın ki???

konuya gelecek olursak; ananem hep utananın çocuğu olmaz der ama siz o noktayı geçmişsiniz :49::17:
belki mizacınızda yoktur romantiklik,ben de sevgilim şiir yazmışsa falan hemen bitirsin,nasıl olduğunu sormasın istiyorum mesela,ne bileyim komik ve biraz saçma geliyo..tam kendim gibi odununu buldum falan diyo sevgilim...
bence siz de böylesiniz,alışsın artık eşiniz de:))

Bence herkesin dikkatinden kaçan bir şey var.Konu sahibi arkadaş eşime yaklaşamıyorum,sevemiyorum ,vajinusmusum dememiş ki ! Sadece eşini pekala çok sevdiğini,sevgisini belli edemediğini ve bu romantizm anlarda en masumu el tutuşurken bile nedense çekingenlik gösterip tam rahat olamadığından RAHATSIZLIĞINDAN bahsetmiş.Kendiside evli ,ve 2 çocuk annesi olmaya aday biri olarak neden bunu aşamadığını farkedip yardım istiyor.Kendisine de normal geliyor haliyle çok ütopik bir konu değil ki herkes inandırıcı bulmadı.Açıkcası sizin gibi çekingen biri değilim eşimde rahat bir insan.Ama ben giyinirken eşimin yanında giyinmemeye azami derecede özen gösteriyorum.Kapıları kitlerim hele arkadaş sırtını keseletmekten bahsetmiş herkese normal gelebilir ki normaldir de ben asla keseletmeyi düşünmem.Eşinden yardım almakta normaldir ama ben istemediğim için bu konuda bence yalnoız değilsiniz anormal de değil.Ama çare olarka önerebileceğim bir şey yok.Bence yapınızla ilgili.Konuyu açarken kullandığınız naif kelimelerden bile belli..BUnları aşmanın yolu pratik yapmaktır : )) daha çok el ele tutuş,daha çok film seyrederken sokul.Sık yapmadığın içinde zor geliyor çekiniyorsun.Zamanla sıradanlaşacak göreceksin naçizane tavsiyelerim .

Düşündüklerimi yazmışsın.

Yürürken eşim elimi tutunca tatlı bir heyecan ve yanaklarımın yandığını hissediyorum..:30:

Back
X