Bence herkesin dikkatinden kaçan bir şey var.Konu sahibi arkadaş eşime yaklaşamıyorum,sevemiyorum ,vajinusmusum dememiş ki ! Sadece eşini pekala çok sevdiğini,sevgisini belli edemediğini ve bu romantizm anlarda en masumu el tutuşurken bile nedense çekingenlik gösterip tam rahat olamadığından RAHATSIZLIĞINDAN bahsetmiş.Kendiside evli ,ve 2 çocuk annesi olmaya aday biri olarak neden bunu aşamadığını farkedip yardım istiyor.Kendisine de normal geliyor haliyle çok ütopik bir konu değil ki herkes inandırıcı bulmadı.Açıkcası sizin gibi çekingen biri değilim eşimde rahat bir insan.Ama ben giyinirken eşimin yanında giyinmemeye azami derecede özen gösteriyorum.Kapıları kitlerim hele arkadaş sırtını keseletmekten bahsetmiş herkese normal gelebilir ki normaldir de ben asla keseletmeyi düşünmem.Eşinden yardım almakta normaldir ama ben istemediğim için bu konuda bence yalnoız değilsiniz anormal de değil.Ama çare olarka önerebileceğim bir şey yok.Bence yapınızla ilgili.Konuyu açarken kullandığınız naif kelimelerden bile belli..BUnları aşmanın yolu pratik yapmaktır : )) daha çok el ele tutuş,daha çok film seyrederken sokul.Sık yapmadığın içinde zor geliyor çekiniyorsun.Zamanla sıradanlaşacak göreceksin naçizane tavsiyelerim .