Oldu tabıkı ..randevu bulamadık hastanelerdeAnnenizin doktora gideceğim ben gibi bir girişimi olmamış ki?
Hastanelerın pandemiden dolayı randevuları kapalıydı daha yeni acıldı ondan .Siz neden annenize randevu alıp doktora göndermediniz ?
Evladı sizsiniz damat değil.
Canım ortopedi bakıyor..defalarca yanında da randevu bktıkEldeki sinir sıkışmasına ortapedi bakmıyor. Ondan dememiştir belki
Sinir sıkışmasına beyin cerrahi ve sinir uzmanı bakarCanım ortopedi bakıyor..defalarca yanında da randevu bktık
Niye sustunuz ki? Kocanızdan bu kadar korkmanız ilginç.Selam kızlar. Bi sorum olucak size..
Ben sıkıntılı bi hamilelik gecırdıgım için annemde kaldım bes ay .eşimde hergun geldı yemek yedı eve döndü..o sıralar annecimin ellerinde ileri derecede sinir sıkışması vardı..hergün dert yanardı ellerım cok agrıyo gibiherneyse suan evime geldım kaynanamlar bayram için geldiler bana..kaynanamında kolu ağrıyor eşime dedıki oğlum randevu alda dr agıdelım,eşimde demesinmi benim ortopedi doktoru arkadasım var ona gıderız ben tabi içden içe sinir oldum ..ulan benım annem aylarca sana baktı, o ellerine randevu bulup doktor a gidemedi ..simdi kendi annen olumca tanıdık doktor var gideriz diyosun..cok bozuldum ..agzımı acmadım daha ..sizce ne demeliyim ben simdi ?
Keske eşinize “Annemin eli rahatsız doktor arkadaşını ara da bi gösterelim” deseydiniz.Hastanelerın pandemiden dolayı randevuları kapalıydı daha yeni acıldı ondan .
Evet birde nöroloji bakmaz mi?ortopedi bakmaz bencedeSinir sıkışmasına beyin cerrahi ve sinir uzmanı bakar
Beyin cerrahı bakar benceCanım ortopedi bakıyor..defalarca yanında da randevu bktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?