• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptıgı haksızlık

Simdi soyledım..gozunun onunde kadıncagız ellerım agrıyor dıye dert yandı defalarca .madem tanıdık doktorun vardı neden soylemedın dıye..bana dıyorki ; ben annemi paralı gotırcem o doktora siz paralı olunca istemezdınız bildigim için soylemedım diyo..dedimki ; ınsan doktor tanıdıgı varsa nezaket ıcabı bıle olsa soylerdi kadın orda agrı cekıyodu :( merak etme parasını vermekde sana düşmezdi dedım..ayıp ettın cok dedım..

Simdi soyledım..gozunun onunde kadıncagız ellerım agrıyor dıye dert yandı defalarca .madem tanıdık doktorun vardı neden soylemedın dıye..bana dıyorki ; ben annemi paralı gotırcem o doktora siz paralı olunca istemezdınız bildigim için soylemedım diyo..dedimki ; ınsan doktor tanıdıgı varsa nezaket ıcabı bıle olsa soylerdi kadın orda agrı cekıyodu :KK43: merak etme parasını vermekde sana düşmezdi dedım..ayıp ettın cok dedım..

Özrü kabahatinden beter. Ne demek paralı olsa istemezdiniz... Sizi bizi mi var bu olayın... Annesini paralı götürüyorsa senin anneni de paralı götürebilir. Bu son söylediği tam kavga etmelik.

Selam kızlar. Bi sorum olucak size..
Ben sıkıntılı bi hamilelik gecırdıgım için annemde kaldım bes ay .eşimde hergun geldı yemek yedı eve döndü..o sıralar annecimin ellerinde ileri derecede sinir sıkışması vardı..hergün dert yanardı ellerım cok agrıyo gibi 😞 herneyse suan evime geldım kaynanamlar bayram için geldiler bana..kaynanamında kolu ağrıyor eşime dedıki oğlum randevu alda dr agıdelım,eşimde demesinmi benim ortopedi doktoru arkadasım var ona gıderız 😬ben tabi içden içe sinir oldum ..ulan benım annem aylarca sana baktı, o ellerine randevu bulup doktor a gidemedi ..simdi kendi annen olumca tanıdık doktor var gideriz diyosun..cok bozuldum ..agzımı acmadım daha ..sizce ne demeliyim ben simdi ?

o esnada diyecektin bunu..
tanıdık vardı da madem annem gözünün önünde aylarca dert yandı hiiic mi aklına gelmedi..
iyi o vakit o dr a annemide götüreceksin diyebilmelisin..

Simdi soyledım..gozunun onunde kadıncagız ellerım agrıyor dıye dert yandı defalarca .madem tanıdık doktorun vardı neden soylemedın dıye..bana dıyorki ; ben annemi paralı gotırcem o doktora siz paralı olunca istemezdınız bildigim için soylemedım diyo..dedimki ; ınsan doktor tanıdıgı varsa nezaket ıcabı bıle olsa soylerdi kadın orda agrı cekıyodu :KK43: merak etme parasını vermekde sana düşmezdi dedım..ayıp ettın cok dedım..
Tam dediğiniz gibi parası üstüne kalmasın diye götürmemiş. Ne insanlar var yaa :(

Anneniz ile size ne kadar uzak bir tavir sergilemis. Bir yabanci gibi kendi paranizla gidemezdiniz ben de harcayamazdim cumlesine getirmis resmen. Cok kirici.

Kızı olarak siz akıl edemediniz de anne doktora gidelim demediniz de eşiniz neden desin? evladı olan sizsiniz. Ayrıca mecbur değil ki koskoca kadın kendisi doktora gidip baktırayım diyemiyor mu? 5 ay kalmışsınız ve zaten gitmek istemiş anneniz randevu bulamamışsınız ki randevu nasıl bulamadınız anlamadım benim annemde sinir sıkışması yaşadı İstanbul gibi kalabalık yerde buldu yani hemen de ameliyat oldu bir hastanede yoksa öbüründe illa vardır sizi takip etmek zorunda değil eşiniz talep etseydiniz ona da yardım ederdi kaldı ki annenize hamileliğim kötü geçiyor diye giden sizsiniz eşinizde mecburen gelmiş annenizde sadece yemek yemiş annem eşime baktı demek ne alaka? bu ortamı yaratan sizsinz anneniz size bakmış eşinize değil bir zahmet bir tabak yemek koysun. Bende anlamıyorum 5 ay evinden ayrı geçirip eşinizi bu durumda bırakmanızı. Bir yemeği de yapabilirdiniz zannımca

Niye içten içe sinir olmakla kalıyorsunuz? KK daki benzer konular beni çok şaşırtıyor. İnsan kocasıyla bile iletişim kuramayacaksa kimle kuracak?
Çünkü tahmin ettiğimiz gibi tuhaf bir evlilik hayatı var.

Cok ayıp ettı bende farkındayım..soyledım de paralı olsa nolucak dı senın annen benım annemmi vardı odıyemezmıydın dedım..merk etme zaten sana odettırmezdık dedım..dedımkı allah senın eline aılemi düşürmesın .tmm dedı .senin aılenıde benım elıme dusurmesın ama dedım.sinirlendi hemen..sinirlenme aynı sey dedım senın aılenı benım elıme,benım aılemide senın elıne dusurmesın dedım. Ay nasıl sınirlerim bozuldu suan :( cok yazık ya ne kocalar var cevremde karısının aılesının faturasını bile oduyo..bu sglık sonucda benmkıde koşe bucak kacıyor:( cok uzgunum ya

Beyin cerrahi bakiyor annem bu hastalik yuzunden elinden ameliyat oldu beyin cerrahi ameliyat etti

pandemi sürecinde hastaneleri açık olan il birtek bizdik herhalde

herkes heryer kapalıydı deyip duruyor , devlet kapalıysa memleketin her köşesi özle hastane dolu oralara gidebilirdiniz ,
Konu gerçekten bu mu? Bu adam bunun eşi. İnsan esine jest olsun diye bile ilgilenebilirdi. Şuan sorun nereye gitsek doktor yok değil esin ilgilenmemis olması degilmi? Randevu yoksa özele gidin demek konudan ne kadar uzak.

Bazı insanlar gerçekten özel hastaneye gitmeyi soyulmak veya dolandırılmak gibi görüyor. Öyle insanlara ben de mesela hiç özel hastane önererek kendimi yormam. Benim eşimin ailesi de özel hastaneye veya doktora gitmeyi gereksiz görürler. Özelde bildiğim iyi biri olsaydı da herhalde söylemezdim. Belki eşinizin sebebi de budur.

Bazı insanlar gerçekten özel hastaneye gitmeyi soyulmak veya dolandırılmak gibi görüyor. Öyle insanlara ben de mesela hiç özel hastane önererek kendimi yormam. Benim eşimin ailesi de özel hastaneye veya doktora gitmeyi gereksiz görürler. Özelde bildiğim iyi biri olsaydı da herhalde söylemezdim. Belki eşinizin sebebi de budur.
Aklımdan geçenlerin özeti. Bazıları gerçekten böyle düşünüyor. Ya devlet ya da hiç. Öyle insana ben de diyemem özel hastaneye götürelim seni diye. Muayene ücreti, testler, tahliller, belki de ameliyat olunması gerekecek. O kafada insanı memnun edemezsiniz böyle olunca. Bence adam da böyle düşündü.

Yanlis bakmissiniz ilk gideceginiz bolum noroloji o bakip daha sonra sizi ortapedi/beyin omurilik/norosirurji olarak yonlendiriyor.

Soylediginizde aldgin cevabi okudum diycek birseyim yok bise soylemeye degecek bir karakterde yok ortada bence
Saglikli dogumlar diliyorum

Her ne soyleyecekseniz o anda soylemeliydiniz. Artik gecmis,simdiden sonra soylemek sadece kavga cikarir.

Selam kızlar. Bi sorum olucak size..
Ben sıkıntılı bi hamilelik gecırdıgım için annemde kaldım bes ay .eşimde hergun geldı yemek yedı eve döndü..o sıralar annecimin ellerinde ileri derecede sinir sıkışması vardı..hergün dert yanardı ellerım cok agrıyo gibi 😞 herneyse suan evime geldım kaynanamlar bayram için geldiler bana..kaynanamında kolu ağrıyor eşime dedıki oğlum randevu alda dr agıdelım,eşimde demesinmi benim ortopedi doktoru arkadasım var ona gıderız 😬ben tabi içden içe sinir oldum ..ulan benım annem aylarca sana baktı, o ellerine randevu bulup doktor a gidemedi ..simdi kendi annen olumca tanıdık doktor var gideriz diyosun..cok bozuldum ..agzımı acmadım daha ..sizce ne demeliyim ben simdi ?
Mantıklı düşünmeye çalışıyorum bi saniye...
-Dr arkadaşıyla ne zamandır arkadaşmış? yani sonradan olan bir arkadaşlıksa anlayış gösterilebilir.

Kızı olarak siz akıl edemediniz de anne doktora gidelim demediniz de eşiniz neden desin? evladı olan sizsiniz. Ayrıca mecbur değil ki koskoca kadın kendisi doktora gidip baktırayım diyemiyor mu? 5 ay kalmışsınız ve zaten gitmek istemiş anneniz randevu bulamamışsınız ki randevu nasıl bulamadınız anlamadım benim annemde sinir sıkışması yaşadı İstanbul gibi kalabalık yerde buldu yani hemen de ameliyat oldu bir hastanede yoksa öbüründe illa vardır sizi takip etmek zorunda değil eşiniz talep etseydiniz ona da yardım ederdi kaldı ki annenize hamileliğim kötü geçiyor diye giden sizsiniz eşinizde mecburen gelmiş annenizde sadece yemek yemiş annem eşime baktı demek ne alaka? bu ortamı yaratan sizsinz anneniz size bakmış eşinize değil bir zahmet bir tabak yemek koysun. Bende anlamıyorum 5 ay evinden ayrı geçirip eşinizi bu durumda bırakmanızı. Bir yemeği de yapabilirdiniz zannımca
Dedi kayınvalide adayı😂

Ne alaka para. Saçmalamış eşiniz. Sanki para istediniz.

Aklımdan geçenlerin özeti. Bazıları gerçekten böyle düşünüyor. Ya devlet ya da hiç. Öyle insana ben de diyemem özel hastaneye götürelim seni diye. Muayene ücreti, testler, tahliller, belki de ameliyat olunması gerekecek. O kafada insanı memnun edemezsiniz böyle olunca. Bence adam da böyle düşündü.
Zaten öyle insandan test istediği an başlıyor tabi para alacaklar ya her testi isterler bilmem ne diye. 😒 Konu sahibi ve ailesi sadece devlete mi gidiyor bilmiyorum tabi ki ama farklı bakış açılarının da olduğunu göstermek istedim.

Cok ayıp ettı bende farkındayım..soyledım de paralı olsa nolucak dı senın annen benım annemmi vardı odıyemezmıydın dedım..merk etme zaten sana odettırmezdık dedım..dedımkı allah senın eline aılemi düşürmesın .tmm dedı .senin aılenıde benım elıme dusurmesın ama dedım.sinirlendi hemen..sinirlenme aynı sey dedım senın aılenı benım elıme,benım aılemide senın elıne dusurmesın dedım. Ay nasıl sınirlerim bozuldu suan :KK43: cok yazık ya ne kocalar var cevremde karısının aılesının faturasını bile oduyo..bu sglık sonucda benmkıde koşe bucak kacıyor:KK43: cok uzgunum ya
Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız kendi param diye cimrilik edip esirgemiştir. Ben olsam ben de soğurdum ve asla onun ailesine zerre yardımda bulunmazdım. Kimilerine acımasız gelebilir ama Benim kafa yapım da Kısasa kısas.

Back
X