• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin yaptığı haksızlıklar...

bu tip kaynanalar ev bozar...seninki de öyle...walla çocuk yapma sakın ..eşin ana sözü dinliyo ise
zamanı gelince elinden tut anasına götür, anasının memesine de ağzını daya eşinin ...çünkü anasının
memesi ne kdr tatlıysa bu tipler bi kurtulamıyorlar ana sevdasından....sora da hatçemi ayşemi
isterse harem kursun...hem çalış hem laf duy...pehhhh.....

Sonuna kadar katılıyorum!

ne gariptirki bizde aşk evliliği yaptık aynı durum bendede var benide istemediler pek nedeniyse istanbullu oluşum onlar yozgatlı onlara ayak uyduramazmışım istanbuldakiler neki ben anlayamıyorum ve ikide bir banada kaynanam diyorki oğluma kız bakacaktım oranın adetine göre kapı kapı kız bakılıp gezilir uygun olanı beğenilir kız bakamamış oğluna içinde kalmış yok kız babaları bile gelip ağız ucuyla oğullarını istemiş bizim kızımızı al demişmiş vs vs rabbim herkesin gönlüne göre versin eltimi bunlar beğenip aldı hemde kaynanam şu 1yıldır bi geçimsizlik bi geçimsizlik eltim bunların canına okudu alt katta kalıyordu taşındı uzağa gitti şimdi eltim kötü ben iyiyim çünkü her hizmetlerini ben yapıyorum bana muhtaç kaldılar ama yaptıklarınıda dediklerinide asla insan unutamıyor aynı senin durmundayım yatağa girince kocam dokunsun bile istemiyorum buda seni tutmayıp ezişinden kaynaklanıyor eşimde bu durumu farkettiki gecen söyledi sen beni sevmiyorsun artık diye bende söyledim nedenlerini sana tavsiyem hiç takma çocukta şu ara yapma hiçbişey olmuyormuş kocan yokmuş kendi başınaymışın gibi davran umursamadığını kendinde ayakta kalabildiğini gördüklerinde onlar senin peşinde dolaşıyor oda sorar sana sende sebeplerini söylersin ondan sonra bak nasıl kıymetli oluyorsun:)

özellikle son 1 haftadır o yokmuş gibi davranıyorum. yalnız yaşıyormuş gibiyim. ama galiba eşim de b durumdan şikayetçi değil. çünkü gece geç saatlere kadar nette takılıyo sabaha karşı geliyo yatağa. artık birbirimizi hiç aramıyoruz. zaten iş saatlerimiz de uymuyo 2 akşamda 1 aynı anda evde oluyoruz.

özellikle son 1 haftadır o yokmuş gibi davranıyorum. yalnız yaşıyormuş gibiyim. ama galiba eşim de b durumdan şikayetçi değil. çünkü gece geç saatlere kadar nette takılıyo sabaha karşı geliyo yatağa. artık birbirimizi hiç aramıyoruz. zaten iş saatlerimiz de uymuyo 2 akşamda 1 aynı anda evde oluyoruz.

biraz sabır arkadaşım internettende sıkılacaktır emin ol 1ay bu şekilde ol gerçekten namına üzüldüm ki şöyle üzüldüm zaten 2günde 1görüştüğün birini gerek cinsel gerekse normal ihtiyaç olarak yanında istemesi lazım ama benim kocamda böyle hatta yüzüne ben diyorum kalas diye bazıları böyle kalas oluyor işte ya vallahi özeniyorum şöyle karısını alıp gezdiren hediyeler alan birlikte zaman geçirenlere ben yaklaşmayım aynen seninki gibi oturur internet başına hatta ben diyorum benim bi kumam var bilgisayar diye tamam ihtiyacın olsun günde 1saat yada bilemedin 2saat gir ama banada çocuklarınada zaman ayır yok ben 15gün yaklaşmayayım inanki yatmaz benimle ocakta doğum yaptım bu iş görevi nedeniyle bi başka şehire gitmek zorunda kaldım doğumumda yoktu 3gün sonra geldi sezeryanlıyım zor hareket ediyorum bi elimi tut bi destek ol banamısın demedi haftasonu tatiline gelmişti zaten o 2gündede ailesini gördü çocuğunu gördü uzaktan beni gördü gitti neyse 40çıktı bu yok tabi annem ist yaşıyor yanına gittim onun göreve gittiği yere daha yakınım bi 15gün sonra geldi yattık sonra bi 15gün sonra daha geldi yorgun paşam el bile sürmedi öpüşmedik bile :) ve geri gitti şimdi 25gün sonra gelicek kendi evimize gidicez bakalım ne olacak kalas bunlar kalas

Back
X