- 26 Ocak 2013
- 143
- 49
- 298
- Konu Sahibi buzkutlesi
........
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kitabı okumadım böyle benzer bir konumu vardı?Aklıma fareler ve insanlar kitabı geldi.
Hafif çırpınıyorum ben çırpınmasam bırakmıyo gülüyoNefesi tutup hemen bırakıyo mu yoksa seni baya baya çırpındırıyo mu
Ah ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yaniBoyle saka olmaz
Maliniza paranizda gozu mu var diyecem de yanlis anlasilacak
Neden boyle bir saka yapiyor
Yani neden baska bir saka degilde
Bogmak istiyor
Ah ah sebebimi bende merak ediyorum neymiş içindeki şiddet eğilimini böyle bastırıyomuş bana çok inandırıcı gelmedi öyle malım mülküm de yoktur yani
Cinsel olarak şiddet eğilimi var ama ona da sınır koymaya çalışıyorum elimden geldiğince itiyorum bende onun bana yaptığını yapıyorum rahatsız oluyo oda ama yine tekrarlıyoOkurken nefesimi tuttum istemsizce. Nasıl cinnet geçirmiyorsunuz? Belli ki kibarca uyarmaktan anlamıyor.
Bunu sadece normal zamanda mı yapıyor? Cinsel hayatınızda da yapıyor mu bunu ya da bu tarz değişik davranışları var mı?