Eşimin yaptığı şiddetmi şaka mı?

Hanımlar hepimize çok teşekkür ediyorum destekleriniz tavsiyeleriniz için burda görüyorımki hiç tanımadığı halde bir insan için endişeleniyorsunuz koskoca aile olmuşuz hepimize çok teşekkür ederim eşimle konuştum bu konuda çocukken hep atkadaşlarıyla böyle şakalaştığını bu sebeple ona normal geldiğini söyledi fakat bu konuda ciddi olduğumu belirttim ve izliyorum artık yapmamaya başladı tavrımın ciddi olduğunu görünce ikna oldu sanırsam ama onu izlemeye devam ediyorum

Son düzenleme:
Bir müddet sonra tekrarlayacağına eminim.Yapılan bu şey için rahatsızlığını dile getirmişsin.Bunun üzerine illa bir ciddiyetle konuşmak zorunda kalman bence sorun.Adamın iç dünyası sorunlu.Buna nasıl müsade ettiğinizi anlayamadım.Bana yapılsa elini ısırırım bir daha yapamasın diye.Hatta üstüne bir güzel sağına soluna ciddi manada vururum.Kaldıramam böyle saçma bir şakayla kamufle edilmiş şiddeti.:oha:

Bir müddet sonra tekrarlayacağına eminim.Yapılan bu şey için rahatsızlığını dile getirmişsin.Bunun üzerine illa bir ciddiyetle konuşmak zorunda kalman bence sorun.Adamın iç dünyası sorunlu.Buna nasıl müsade ettiğinizi anlayamadım.Bana yapılsa elini ısırırım bir daha yapamasın diye.Hatta üstüne bir güzel sağına soluna ciddi manada vururum.Kaldıramam böyle saçma bir şakayla kamufle edilmiş şiddeti.:oha:
Uğraşmadığımı nerden biliyorsunuz ki bir yuva kolay kurulmuyo hiç bir insan mükemmel değil ben sorunu çözmeye yapıcı olmaya çalışıyorum müsade etmiyorum zaten

Benim de 3.5 senelik sevgilim vardı, sürekli kafama vururdu aniden. Yapma sevmiyorum derdim gene de yapardı, ben kızınca bir süre bırakır sonra tekrar başlardı. Sonuç ayrıldık. Hiçte pişman değilim. Kendisinde şiddet yatkınlığı vardı, bir kere tartışma esnasında bileğimi öyle bir tuttu ki morardı. Uyarmalara rağmen devam ediyorsa bir insan ben ona sonrasında güvenemiyorum ve ondan soğumama neden oluyor.

Back
X