eşimin yaptığı suç mu sizce?

CANIM SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM YANLIŞ ANLAMA, SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI.; bakanın gözü düşsüüüüüüüüüüüüüüüüüüün.

yakındır erkek ve teşhirci kadın düşmanı olmam, çok yakın....

irkez bakar sonuçta ordan güzel bi kızın geçtiğini bilmiyor. ama bu bakması 10saniyeyi geçmesin. yada bi kez baktı kafasını çevirdi. sonra ikinci kezde bakabilir. ama bu ikinci bakışıda uzun srmeyeck ve bidaha bakmayacak.

eşime ilk zamandan beri söylüyordum. bi kıza bakarsın. ama ikinci kez içinden bi oşlantıyla beğeniyleikinci kez bakamazsın.

Eşimin biraz dini yanı kuvvetlidir: oyüzden tehdit ettim:D

eğerbi kıza beğeniyle hayranlıkla bian beni unutturacak eşkilde bakarsan bütün hakkım haram olsun. bunu bana belli et yada benden gizli baksan bile haram olsun dedim. sana geitrdiğim bir bardak su bile haram olsun. öteki dünyada peşimde dolan hellalik için dedim :))))

dert ettiğiniz şeye bak, ben karşıdan güzel bir kadın (erkek yada çocuk da olabilir) geçer de eşim görmezse eşimi dürter hatun ne hoşmuş di mi falan derim. aynı şekilde son model bir araba da geçiyor olabilir, güzelse onu da gösteririm. bakmaya değer bir şey varsa beraber bakarız eşimle. eşinin gözü gerçekten kaymış olabilir, bir şey dikkatini çekmiş olabilir, eşinin o kadına art niyetle bakmadığını bildikten sonra güzele bakmak sevaptır de, onunla birlikte sen de bak bence. o zaman ya o senin rahatsızlığını anlayıp nereye baktığına dikkat eder, yada beraberce güzele bakarsınız fena mı :52:
ama mesela açık bi bayan denk geldiğinde bakmaz dikkat çekici ne biliyim sarı saçlı uzun saçlı olunca dikkat çekiyor demekki ama ben eşime bakıyorum hemen bakıyo mu diye

Gözü kayıyordur belki gayri ihtiyari. Dönüp dönüp derin derin bakmadıktan, bıyık altından sırıtmadıktan sonra sorun yok.
Çok dikkat çeken birine uzun bakabilir gözü dalıp o zaman da dürtün kendine gelsin :52:

bakmasına tepkisiz kalırsan bence bu durumu abartır git gide tavrını koy, göz kayması suç değil belki ama erkekler rahatlığa çok kolay alışırlar bunu da unutma:20:

Yok efendim gözü felan kayamaz.En fazla bir kere bakar yanlışlıkla.Dönüp bir daha bakıyorsa alır benden nasibini.

biraz bakımlı giyinip süslenip dışarı çıktığımızda:37: hemen hemen hepsi hatta yanında yanında bayan olanlar bile öküz gibi bakmıyomu...bence takma kafana bunların çoğu böyle:ssz:zzzaten baktığını anlayan kızda içinden tıpkı bizler gibi öküzzzzz ne bakıyonnn diyo eminim:52:

Yasak koyun o zaman eşinize, başını yerden kaldırmadan yürüsün o da canım. :37: Allahım aklıma mukayet ol:36:

Son düzenleme:
irkez bakar sonuçta ordan güzel bi kızın geçtiğini bilmiyor. ama bu bakması 10saniyeyi geçmesin. yada bi kez baktı kafasını çevirdi. sonra ikinci kezde bakabilir. ama bu ikinci bakışıda uzun srmeyeck ve bidaha bakmayacak.

eşime ilk zamandan beri söylüyordum. bi kıza bakarsın. ama ikinci kez içinden bi oşlantıyla beğeniyleikinci kez bakamazsın.

Eşimin biraz dini yanı kuvvetlidir: oyüzden tehdit ettim:D

eğerbi kıza beğeniyle hayranlıkla bian beni unutturacak eşkilde bakarsan bütün hakkım haram olsun. bunu bana belli et yada benden gizli baksan bile haram olsun dedim. sana geitrdiğim bir bardak su bile haram olsun. öteki dünyada peşimde dolan hellalik için dedim :))))

10 saniye çok uzun yahu.

Bakmak var bakmak var. Bakıp görmek var, bakıp görmemek var.
Öyle gayri ihtiyari bakıyorsa baksın ama ağzının suyu akarak bakıyorsa şartellerin attığı andır.
Bir çok insan bu durumda sinirleniyor, hatta kendisini enayi yerine koyuyor
ama bir bayan arkadaşım var ki mini etekli birisi geçse yanlarından bizzat eşine kendisi gösterip
"Bak bak kaçırma!" diyor gülerek.
Yani böyleleri de var.

Son düzenleme:
biraz bakımlı giyinip süslenip dışarı çıktığımızda:37: hemen hemen hepsi hatta yanında yanında bayan olanlar bile öküz gibi bakmıyomu...bence takma kafana bunların çoğu böyle:ssz:zzzaten baktığını anlayan kızda içinden tıpkı bizler gibi öküzzzzz ne bakıyonnn diyo eminim:52:

valla ben daha çok -kadın erkek farketmez- baksınlar diye giyinip süslendiğinizi sanıyordum.

ben bıle guzel bı kız gordum mu bakıyorum ne gıymıs ne yapmıs dıye cok dogal bazı kızlar gercekten hattınden fazla guze... bence takma

Güzel giyimli bir kadına bir kadının bakışı farklıdır işte ayakkabısı çok güzelmiş,saçlarının rengi ne kadar hoş,takıları kıyafeti vs vs..ama bir erkek bakarken bunları düşünerek bakmıyor takdir edersinki:)aynı durumu bende biçok kez yaşadım gelsin tartışmalar kavgalar döğüşler:))

Güzele bakmak sevaptır canım, insanın doğasında vardır güzele bakmak..erkekler hep bakar ama önemli olan içinde kıpırdama/hoşlantı olmadan bakması, yoksa öyle "gözle"bakması önemli değil ;)

yaşadığım yerde insanlar neredeyse bikiniyle sokakta geziyorlar. ben de istemeden bakıyorum bayan olmadığım halde. sonra içim yanıyor kesin eşim de bakıyordur diye, bakarken yakalamadım ama ben bile bakıyorsam onun bakmadığını düşünmek salaklık olur.

"Bayan olmadığım halde", yazmışsın canım yanlışlıkla.:21:

Back
X