Eşimin yaptığı terbiyesizlik değil mi ? Ben mi abartiyorum?

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
sinirlendim uyuyamiyorum.
Annem bana kalmaya geldi.
Oğlum bizim yataktaydi.
Esim yer yok yana kay deyince oğlanı yerine yatır dedim.
Yapamam ben salonda uyumaya gidiyorum dedi.
Uzerinde boxer sadece. Dedim orda uyuyacaksan doğru düzgün git uyu. Böyle yatamazsin.
Bizim tuvalete gitmek salondan geçmek gerekiyor. Ne kadar ustunu örtse de uyku hali illaki acilir.
Gitti cocugu yerine yatirdi giyinmeye usendiği İcin.
Yani bunu kendi düşünmesi gerekmez mi? Annem gece tuvalete kalkıyor.
Terbiyesizlik bu yaptığı.
Gecen de aynisini yapmaya kalktı kızınca da hava çok sıcak diye üste çıktı.
Bu düşüncesizlige çok sinirlendim.
Aynisini ben yapsam kendi ailesine kimbilir neler der bana

Ben mi abartiyorum sizce ?

o zaman ne yapacaksan annen gittikten sonra yap kadıncağız kalkmış gelmiş yanına ayıp olur üzülür şimdilik sessiz kal şimdi sessiz kalmazsan annen benim yüzümden oldu diyerek daha da çok üzülebilir . Yine de kendin bilirsin. İyi geceler herkese ...

Ne desem bilemedim... Hava cidden çok sıcak, ben evde yalnız olsam çıplak yatarım herhalde. Neden salonda uyusun ki zaten neden salona gitmeye kalktığını anlamadım. Üzerinde boxer'la yatacaksa yatağında yatsın. Üstüne bişey örtecekse neden boxer'la yatıyor? İlginç.

Anneniz çok mu sık geliyor? Eğer çok sık geliyorsa ve başka zaman da kıyafetini düzelt tarzı muhabbetler oluyorsa sıkılmıştır muhtemelen.

Sıcak Ada'mın başına vurmuş kendi evinde rahat edememenin stresi de var sanırım şimdi.. Ya bir de erkekler bayanlar gibi değil boxer la bile balkona çıkıp Bi baksa dışarı en fazla o an yadırganır malesef toplum algısı böyle ha yanlış mı yanlış.. Ama bir bayanın aynı şekilde davranması günlerce belki aylarca dedikodu malzemesi olabilir.. Bu sefer kocanızı asın kesin demicem biraz idare edin anneniz de oradaymış yanlış anlamasın simdi kadın.. Eşiniz belki sizi rahatsız etmemek için salonda yatayım demiştir sıcaktan ama anneniz görse acaba kavga ettiler de o yüzden mi burda yatıyor diye düşünebilir .. Ama gerçekten kavga etmeyi gerektirecek Bi durum yok sakinliğinizi koruyun..

Boxer iç çamaşırıdır içe giyilir. Milletin yanında giyilmez. Erkeklerin her yerini belli eden bir şey. İlla ferah bir şey giyecekse kapri giysin. Koskoca adamlara edebi adabı biz mi öğretecez artık. Kendisinin bunu düşünememesi çok ilginç.

Erkekler nerdeyse ciplak gezmeyi kendinde boyle hak goruyor onlar icin yadirganacak bi durum degil cunku canim toplumumuzun sacmaliklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…