Eşimin yaptığı

İyi aksamlar herkese, eşimle dışarı çıkmıştık kalabalık bi meydandaydık, eşim bana birşey söyledi o anda yanımızdan geçip giden bi kadın güldü eşime, eşimin söylediği komikte değildi, bu kişi tanıdığıda değil, öyle sesli eşime bakıp gülünce eşimde şaşırdı gülümsedi, bende sen nasıl müdahil olursun gibisinden baktım, boşluğuma geldi anlayamadım yoksa hayırdır neye gülüyorsun derdim, eşime kızdım sonra tanımadığı insana gülen delinin birine gülümseyecek ne var diye, kavga ettik kim haklı sizce sinirim bozuldu yeşil ışık yakmış gibi mi oldu!

Ben de kızardım ama uzatmazdım. Haklısın ama boşluğuna gelmiş olabilir. Daha önceden mi vukuatı yoksa gerçekten boşluğuna gelmiştir diye düşünüyorum

Güzel açıklamışsın ama gülmemekte elindeydi yani hiç bir tepki vermemek :/
Ya oylede bu sacma bı olay kadınn baslı basına degısık bırı zatende mesela yolda birrine adres sorarsın illakı cevap alırsın ozaman oda yanlıs. Yanı tanımadıgın bırıxe olsa illa bazen bi sdkılde tepkı vermek zofunda kalıyorsun. Esınde sasırarak gulmustur, ya da cattık ya delımıdır nedır dıye bı gulus varya hanı alaycı saskın ve asagılar gıbı oda oyle gulmus gecmıstır. Goruyonmu bak kadjnları guldurebılıyorm dıye gogsu kabarmamıstır adamın. 🙏 Kız bu yuzden adamı yataga almaamazlık yapma ja🤣

Ya oylede bu sacma bı olay kadınn baslı basına degısık bırı zatende mesela yolda birrine adres sorarsın illakı cevap alırsın ozaman oda yanlıs. Yanı tanımadıgın bırıxe olsa illa bazen bi sdkılde tepkı vermek zofunda kalıyorsun. Esınde sasırarak gulmustur, ya da cattık ya delımıdır nedır dıye bı gulus varya hanı alaycı saskın ve asagılar gıbı oda oyle gulmus gecmıstır. Goruyonmu bak kadjnları guldurebılıyorm dıye gogsu kabarmamıstır adamın. 🙏 Kız bu yuzden adamı yataga almaamazlık yapma ja🤣
Kendimi aldatılmış hissediyorum sadece :110:

Kendimi aldatılmış hissediyorum sadece :110:
Yok canım daha neler. Pekı ua ben esımle dolasıyoruz kızın bırı gelıyor benı gormuyormu ne artık esımım omzuna dokunarak pardon kızılaya nasıl gıdebılırim esımde yardımvı olmaya calısır bıkdıgı yerlerı bılmıyosa ınanın bende bılmıyorım der ozaamda ankaraya yenı yetlesmısız bızde bılmıyoruz esımde valla bızde bılmıyoruz tam olarak yanlıs yonlendırmeuelm dedı dönduk. Senın durumu bende yasamıstım yol kalabalık esım bısey dedı bende anlamadım dedm yuksek sesle. Yanımzdan gece 19 20 yaslarda kızın bırı benm deıdgımle dalha gecıyor "anlarsın anlarsın" dıyor. Esimde mıllet duyyo sen duymuyon dıye gulmustu 🤣 bendemı aldatılmıs oluyorm oyle dusunme oluyor arada etrafta yolu yol olmayan ınsanlar🤷‍♀️

Ne munasebet kadına gülümsüyo ben olsam çok buyuk kavga ederdım bence kesınlıkle haklsınn :KK12:

Benim aklıma bir kaç secenek geldi .Mesela bluetooth kulaklıgı olabilir o anda başkasıyla konusup gülebilir.Başıma geldi çünkü sonradan farkettim.İkincisi çiflerin bilimsel olarak konusmasına gülmesi yani kadının nasıl bir hayat yasadıgını bilmiyoruz hoşuna gitmiş olabilir.Yahut konu ile ilgili bir meslegi olabilir.Üçüncü secenek o gün kadın çok mutluydu ya da aşık oldu önüne gelen çiftlere gülğmsedi.Evet eşinize bakmış ama göz kayması da olabilir anlık bir durum diye düşünüyorum.

Biri bana gülse, tanımıyor bile olsam istemsizce gülümserim. Eşimle sevgiliyken yapmıştım bunu ben, neyse ki huyumu biliyor da sorun çıkarmadı 😊
Art niyet yok bence kendimden biliyorum . Yüklenmeyin eşinize.

İyi aksamlar herkese, eşimle dışarı çıkmıştık kalabalık bi meydandaydık, eşim bana birşey söyledi o anda yanımızdan geçip giden bi kadın güldü eşime, eşimin söylediği komikte değildi, bu kişi tanıdığıda değil, öyle sesli eşime bakıp gülünce eşimde şaşırdı gülümsedi, bende sen nasıl müdahil olursun gibisinden baktım, boşluğuma geldi anlayamadım yoksa hayırdır neye gülüyorsun derdim, eşime kızdım sonra tanımadığı insana gülen delinin birine gülümseyecek ne var diye, kavga ettik kim haklı sizce sinirim bozuldu yeşil ışık yakmış gibi mi oldu!
Ona gülen birisine gülümseyivermiş refleks olarak sıkıntı yok çok büyütmeyin. Anlık problem yaratmanız bence normal.

O gülümseyem kişi siz olsaydınız savaş çıkardı :D

Tamam kavga etmişsiniz, şimdi barışın. Çok da uzatmayın...

içkili mekandaki bir kadının bir anlık gülümsemesi için yok saygısızlık yok bizi dinledi bilmem ne bence çok abartmışsınız. kadının kafası güzeldi muhtemelen, geçerken bir kelimeyi başka algılamış olabilir. öyle kalabalık ve gürültülü yerlerde ben içmesem bile bazen bambaşka anlıyorum sözcükleri.

ilk kez kadınlar klubünde bu derece herşeye takan kadınlar görüyorum.

sonrada mıllet derki butun kadınlarda xaten kucagını acmıs senın esını bekliyordu derlerr. Aynen de oyle yanında karısı duran bır adama gülmek resmen affedersın bilmem nelik yanı. Tabı esınızde aynı sekılde. Sız orda olmasaydınz ne olurdu acaba. O bılımsel esprı uzerındeo turup konusurkardı belkıde. Oyle kadınlarda gercekten edep ahlak yok
Cidimisiniz siz:)

Abartıyorsunuz. Bir mağazada sohbete dahil olup konuştuğunuz başka bir müşteri gibi düşünün.
Gayri ihtiyarı yapılan bir hareket. Nezaket kuralı gibi düşünün..

Ben sizin aksinize bu davranış biçimini daha çok seviyorum. Birbirini tanımayan insanların günaydın, iyi akşamlar demesi gibi çok hoş..

Avrupa’da tanımadığın birini durdurup çocuğunu bile sevemezsin ay ne tatlı diye bizde ki gibi! günaydın iyi akşamlar zaten sohbetin sınırı o kadar başka birşey müdahil olmazlar komşular arası!
Ahdhurjidrjd
Avrupa da yolda kol kola yürüdüğüm esimin ellerini tutup dans etti kadının biri 🤣
Çocuk sevememek ile bu bir değil.
Yaptiginiz kiyas cok sacma.

Yoldan geçen kadın, eşiniz bir daha gormeyecek bile. Eşiniz gayri ihtiyari karşılık vermiştir.
Bu kadar dert edecek bir şey degil.

kadın başkasına gülmüş kocan kendi üstüne alınmış olabilir mi
Olamaz onlar bilimsel konuşuyorlarmış yoldan geçen kadın kocasına hayran kalmış bilimsel konuştuğu için hayır bilimsel bilimsel diyor konuyu söylemiyor belki herkesin dahil olabileceği kadar basit bir konuydu kadında fikir sahibiydi veya dediğiniz gibi o an başka şeye güldü gayr-ı ihtiyari kendilerine baktı herşey olabilir abarttıkça abartmış 🤫

Back
X