esimin yaptigi...

hım bu durumda sizi de ve aynı zamanda arkadaşının eşini de dışlamış, kadınları dışlamış yani ortamdaki. yalnız değilsiniz :) ama eminim arkadaşınızın eşi kendisini dışlanmış gibi hissetmemiştir...

Gercekten cok sacma davranmis dediginiz gibi elin adamiyla konusmus ama size söylemiyo ben olsam senin arkadasina ne anlattigin beni ilgilendirmiyo inanki ama bu kadar insan icinde bi kisiyi alip özel odada konusmani ben dahil diger insanlarda yadirgadi ve sana garip baktilar bende senin esinim haliyle cok utandim derim,sence bu yaptigin normal bi davranismi derim

5 yıllık evlilikte bunlar olmamalı bence.ben eşimin ailesi ile ilgili herşeyi bilirim o da benim ailemle ilgili bilmesi gerekenleri bilir.yani eşim duymasın başıma kalkmasın tarzı düşünceler bir evlilikte olmamalı.siz daha bir bütün olamamışsınız olsaydınız bu şekilde düşünmezdi eşin
neyse sende boşver takma kafana canım o anlatmıyorsa sende ailen ile ilgili birşey anlatma bazı erkekler çok tuhaflar işte anlamak imkansız

Eşinizin ailesiyle ilgili, sizin bilmenizi istemeyeceği böyle özel konuşacak kadar ne olabilir ki?
:26:

Senin ailen hakında atıp tutarken kendi ailesinin açığını kapatmaya çalışması gizli kapaklı görüşmeler yapması çok ilginç...Sende ona açığını verme ozaman ailenle ilgili kötü bişey kesinlikle paylaşma ve sende aileni yücelt laf söyletme ozaman onun yaptığı gibi...Ve yüzüne vur demekki çok kara çok utanılacak bir aile geçmişin varki saklıyosun hiç bahsetmiyosun bende kendime göre yorumlarım türlü türlü şeyler gelir aklıma ozaman de :))) içi içini yesin acaba ne düşünüyo ailem hakkında diye...

arkadaşınızın eşiyle konuşun (bayan olanla) belki eşi ona anlatmıştır. mantıklı bir insan ailesinin yaşadıklarını eşinin öğrenmesini istemiyorsa susar o konuyu kapattırır. ama eşiniz başka odaya geçmek isteyerek sizin dikkatinizi çekmek istemiş. kendinizi kötü hissetmenizi sağlamak istemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…