Boşanmak istemiyorsanız Ortayolu bulmaya çalışın ,evlilikte ne kadar muhattap olmayacaksınız ki !Eşime göre herşey bir olay. Mükemmelliyetçi bir insan ve herşeyi kusursuz yapmamı istiyor. Bu da olmayınca sıkıntı çıkıyor
Yoo baktı. Gördü ne zaman li ben evden çıktım o zaman mesaj yazdı
Bu sizce dik durmak mı ?Yaaa dik durmanın sınır çizmenin neresi dramatik. Ya da neresi oyun
Nasıl dik duruyorsun mesela adamdan hamile kalarak mı ?Ama ben ona karşı dik duruyorum ve eleştirilerini kabul etmiyorum. Yani pasif kalmıyorum.
Hııı hııı evet...Nasıl dik duruyorsun mesela adamdan hamile kalarak mı ?
dik dursanız 3 yıl bu yazdıklarınızı çekmezdiniz amaDiğer paylaşımlarıma baktınız mı hiç? Evlendiğimden beri eleştiri haksız mantıksız yanlış olarak baskı altındayım. Dik durduğum için de manipüle ediyor
Hahahhahahhas bununla ilgili bir sürü espri geldi aklıma ama neyse.Nasıl dik duruyorsun mesela adamdan hamile kalarak mı ?
Tam olarak nasıl dik duruyorsunuz? Evli kalıp hizmetini görmeye devam ederken mi? Adamdan lafları yiyip kahkaha emojisi gönderirken mi? Bu adamdan inatla ve ısrarla hamile kalırken mi? Nerede tam olarak?Yaaa dik durmanın sınır çizmenin neresi dramatik. Ya da neresi oyun
Mükemmelliyetçi bir insan, bebekle birlikte gelecek aksaklıkları nasıl tolere edecek hiç düşündünüz mü?Eşime göre herşey bir olay. Mükemmelliyetçi bir insan ve herşeyi kusursuz yapmamı istiyor. Bu da olmayınca sıkıntı çıkıyor
Adam da üniverste araştırma görevlisiBağlaçların hiçbirini ayrı yazmamışsınız.
Ben de. Herkes o konuda hata yapabilir de eşim yapmasın ya.Adam da üniverste araştırma görevlisi
Kendisine es diye sectigi kadın en basit yazım kuralına bile bakmıyor. Gıcık oluyordur adam. Ben uyuz olurum -De , -ki ayrı yazımına
Önüne gelen eşine kendi kendine narsist teşhisi koyuyor orası ayrı ama diyelim ki öyle bu adamdan çocuk yapmayacaktınız o zaman. O mükemmeliyetçi tavrını çocuk üzerinde de devam ettirecek eşiniz.Bunu açıkça eşimle konuştum ama narsist bir adamın bunu anlamasını pek beklemedim. Açıkçası o mesaja gülme sebebimde buydu. Yani 3 yıldır benzer cevap.
Aman üniversite araştırma görevlilerini bilmesekAdam da üniverste araştırma görevlisi
Kendisine es diye sectigi kadın en basit yazım kuralına bile bakmıyor. Gıcık oluyordur adam. Ben uyuz olurum -De , -ki ayrı yazımına
Ay adam yazları anasıyla köyde geçiren bir tip, 3 yıldır evliler bir yer görüp, gezmemişler, tatile gitmemisler, tek bildiği köy. Yazım kuralı falan dikkate alacak biri olduğunu sanmıyorum.Adam da üniverste araştırma görevlisi
Ay köy deyince aklıma Tivoli geldi, napıyo acaba?Ay adam yazları anasıyla köyde geçiren bir tip, 3 yıldır evliler bir yer görüp, gezmemişler, tatile gitmemisler, tek bildiği köy. Yazım kuralı falan dikkate alacak biri olduğunu sanmıyorum.
Kaynanasının elektriğin bile olmadığı köyünde, kocasının gönlünün olmasını bekliyordur.Ay köy deyince aklıma Tivoli geldi, napıyo acaba?
Kaynanasının elektriğin bile olmadığı köyünde, kocasının gönlünün olmasını bekliyordur.
Dik duruş diyecektin yanlış olduSen esi çalıştığı üniversitenin kulüp etkinliğinde köy okulu öğrencilerine oyuncak almak için diğer kulüp sorumlusu ile buluşma planı yapti diye deliren, onları oyuncakçida basmak isteyen üyeymissin.
Hamile mi kaldın? Aferin. Bu mutsuz, güvensiz ve kavga içinde yuvaya bir kurban daha lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?