esimin yazismalarina bir goz atin, bir akil verin

merhaba arkadaslar, dun esimle cok buyuk kavga ettik, dunku konum su: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=741485
bugun ben isteyken evde bosanma davalarina bakmis, pcde acik kalmis sayfalar. sonra skype dan kizkardesi ile yazismis, tabi bende de en son onun skype acik kalmis, gormus oldum yazdiklarini. benim eski konularda sorunlarim var, bugun de esimin dilinden sorunlari dinleyin. bana bir akil verin.
yalniz anladigim kadari ile kizkardesi skype dan konusmus, esim de yazarak cevap vermis, konusmada kardesinin oldugu yerler yok. tabi bunlar sadece esimin kendi tarafindan baktiklari, onu hakli gormeniz normal ama bir de yasadiklarima bakin onceki konumda. bastan biraz baska muhabbetler etmisler onu kestim, devamini yaziyorum:

neyse olay bundan ibaret iste
duzelecek gibi de durmuyor
ben artik bitirmenin yollarina bakiyorum
3 sene daha boyle mi yasa diyon yani
hic tutulur bir tarafi yok inan
herr muhabbet kavgaya baglaniyor
korkuyom iki laf etmeye
havadan nem kapiyor
bu aralar iyice beter oldu
yuzu dustu falan gulmuyor morali bozuk
stres falan da var
evet tabi yogunluktan
odevler bastiriyor yapamiyor bayram gunu okul vs
ya tabi muhakkak insan yogun oldugu zaman etkiler yanindakini de
ama bu boyle degil
butun hayatimiz sikintili
birarada oturup konusamiyorum
bunun okulla alakasi var ama yuzde 5 10 yani
karakter meselesi
karakterler hakkaten uyusmuyor
ona kotu demiyom ben
ama alakamiz yok yani
ben meseleye onden bakiyom o arkadan
ben yandan bakiyom o obur yandan
ben kirmizi seviyom o pembe
vs.vs.vs. iste
ortak bir noktada bulusmamizin da imkani yok
iki buyuk sorun var
biri benim meslegim icabiyla dustugu durum
ikincisi de eskiler
ya guya ben kandirmisim
suc benimmis
onu kandirmaya ne varmis
o zamanlar cocukmus
iste kandirmasi cok kolaymis (resmen kandirdi beni, isimden istifa ettim, kpss calistim, atanamadim evde oturdum, 3 yil oyaladi issiz gucsuz)
ben de agzim laf yapiyormus
birsuru vaadde bulunmusum aklini celmisim

canim bu kadar uzun yaziyi buraya yazipta cozum beklerken harcadigin vakti bence kendine ayirmalisin.sana degisik gelecek seyler yap doga yuruyusu mesela ne bilim dalmak yuzmek mesela.yani kafanda bu kadar kisir fikirler olaylar oldukca saglikli dusunemezsin bence.biraz ufkunuzu acin ruhunuzu ferahlatin seviyosaniz birbirinizi gerisi zaten.gelir

Herşeyden önce,sebep her ne olursa olsun,ama her ne olursa olsun,eşinle görümcenin ya da herhangi birinin özel görüşmelerini internet ortamında,dünya kadar insanın görebileceği şekilde kopyalayıp yayınlamamalıydın.Sizin özeliniz,sizin evlilik hayatınız..bu kadar afişe etmemeliydin.Seni kimsenin tanıyıp tanımaması önemli değil.

Konuna gelince,bir önceki konunu da okumuştum dün.Orda da sadece nişanlılık dönemini anlatıyordun.Kendine küfür ettirmeyecek,ilk küfürde en büyük tavrını alacaktın ve devam ediyorsa,sana küfreden bir adamla evlenmeyecektin.Evlendiysen,geçmişe sünger çekeceksin.Diğer konunda da senin de kocandan bahsederken kullandığın üslup hoş değil.

Birbirinize saygıyı yitirmişsiniz.Sürekli kavga,sürekli dırdır,sürekli eski konuları aşamama her iki tarafı da yıpratır.Geçmişe bakarak ilerleyemezsin.Kocanın yazışmalarından anladığım kadarıyla,aslında sağduyulu,vicdasnlı ve mantıklı bir insan.Ama kimse dört dörtlük değildir.Evlilikte biraz fedakarlık ister.Kimse kimseyi kandıramaz canım.Sen de uygun görmüşsündür istemişsindir ve kabul etmişsindir bazı şeyleri.Ama ben şu olacaktım bu olacaktım diye suçu başkasına atmanın sana bir faydası yok.Hayattaki ideallerinin peşinden sen koşacaksın.Biri olmadıysa başka birşey için çabalayacaksın.

Eşinin konuşmalarından anladığım kadarıyla kafasında bitirmiş.Sadece vicdanen rahat olması için,yapılacak en son şeyleri de yaparak bitirmek istiyor.Fakat boşamayı göze almış.Hakkınızda hayırlısı olsun.Eğer sen de yapamıyorsan,sürdürmenin anlamı yok bu evliliği.
Hee bu arada,insan evlendiği aynı yastığa baş koyduğu eşini fiziksel olarak nasıl eleştirir.Beğenmiyorsan neden evlendin.Beğenmiyorsan neden evliliği sürdürüyorsun.

Çok doğru katılıyorum. :40:

Aslinda Ben de cok yoruldum. Ya bakin, 5 yildir esim hayatimda ve Ben 5 yildir hep daha kotuye giden bir hayat yasadim sanki cok zoruma gidiyor. Isim vardi, istifa et dedi, ettim, kpss calistim olmadi, 3. Yil calisacaktim evde otur dedi, 1 yil bombos evde oturdum, Ben abd ye gidecegim dedi ABD ye geldik, bana yuksek lisans yap dedi yuksek lisansa baslayacagim, esimin okulu burda diye baska sehre de basvuramiyorum. Yani tatile gidelim desem gitmez, gezmeyi sevmez, bir muhabbet acsam muhalefet olur, susar im falan fistsn derken Ben psikolojimi bozdum herhalde :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bacım yazdıklarını okudum eşinin sözde görümceyle yazışmalarınıda okudum ki görümceden ziyade kızımsana diyorum gelinim sen anla hesabı olmuş adam içini dökmüş rahtlamış sende yap onun kullandığı dil le yap. ve evet tecrübelerimden yola çıkarak diyorum geçmişe sünger çekmek zor ama zırt pırtta geçmişi geleceğinin önüne geçmesine izin verme bu tarz fırsatlar koyma ..eşin anladığım kadarıyla vicdanlı biri bu en önemlisi ve diğer bişeyde seni seviyor yadaaa sen o mesajları okuyup kendine aaa eşim beni cidden seviyor hiç kötü bişey dememiş demek içinde yazmış da olabilir varmı öyle bir kurgusal beyni onu sen bilirsin artık anlamış olman lazım 5 yıldır yaşıyormuşun 5. yılllık süreçte tüm bunları aşmış olman gerek cidden mevlananın sözü gibi DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM...
artık çamaşırını şuraya attı diye kahvaltıya geç kalktı diye kavga ediyor olmanız gerek haaa arada sırada bayramda seyranda kayınvalide kavgasıda olması doğal bunuda açıkca yazayım annenle bile anlaşamadığın noktalar olurken sana karşı gardını almış bir kadınla olmayacak diye bir kaide de yok hani;)
okuduğum kadarıyla seviyor ve seviliyorsunuz sizin iş bir kaç yıla toparlamassanız hep bu sürüncemede devam eder ve bir bakmışsınız 10.yılınız bir bakmışsınız 20.yılınız dolup gitmiş;) bana öyle geldi... tabi masterınızı bu tarz ilişkiler üzerine yazmıyorsanız artık buna bir dur diyin derim....
silkinin ve hayatın her anını geri döndürmenin ne zor ve imkansız bişey olduğunun farkına varın derim... herşey güzel olucaktır inşallah:nazar:

Back
X