eşimin yeğeni inşallah bebeğin kız olur bana benzer ben gibi 7 aylıkken doğar dedi

zeytinse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.184
692
53
her sabah kalktığında dua ediyormuş bebeğim kız olsun ona benzesin onun gibi 7 aylık doğsun diye duyduğumdan beri sinir küpüyüm

her sabah kalktığında dua ediyormuş bebeğim kız olsun ona benzesin onun gibi 7 aylık doğsun diye duyduğumdan beri sinir küpüyüm

böyle dua mı olurmuş. kaç yaşında canım bunu yapan herhalde çocuktur. inşallah tam vaktinde sağ salim kucağına alırsın bebeğini

Üzülmeyin sakın gidip ağzını burnunu kırarım onun bir daha da gıkı çıkmaz..
Sağlıcakla vakti geldiğinde doğum yapıp kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

böyle dua mı olurmuş. kaç yaşında canım bunu yapan herhalde çocuktur. inşallah tam vaktinde sağ salim kucağına alırsın bebeğini

ne çocuğu kazık kadar herşeyi de bilecek anlayacak yaşta üniversiteye hazırlanıyor . kendi erken doğmuş 7 aylık iken duyduğumdan beri içinde bi kork bi acı ya duası tutarsa ya vakti saatine denk gelirse bebeğime bişey olrsa diye içim içimi yiyor
İNŞALLAH YÜCE RABBEM KORUR DA SAĞ SALİM VAKTİNDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER .
benim kendi ailemde 3 tane erken doğum oldu ve sadece 1i yaşadı korkuyorum işte

ne çocuğu kazık kadar herşeyi de bilecek anlayacak yaşta üniversiteye hazırlanıyor . kendi erken doğmuş 7 aylık iken duyduğumdan beri içinde bi kork bi acı ya duası tutarsa ya vakti saatine denk gelirse bebeğime bişey olrsa diye içim içimi yiyor
İNŞALLAH YÜCE RABBEM KORUR DA SAĞ SALİM VAKTİNDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDER .
benim kendi ailemde 3 tane erken doğum oldu ve sadece 1i yaşadı korkuyorum işte

Üzülmeyin sakın gidip ağzını burnunu kırarım onun bir daha da gıkı çıkmaz..
Sağlıcakla vakti geldiğinde doğum yapıp kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
İNŞALLAH VALLA SİZDEN ÖNCE BENİM ELİME GEÇSE PARÇALARIM HERALDE

Bunu eşinizle konuşun,rahatsız olduğunuzu dile getirin..

Allah Allaaaah... ne tipler var.. bence yüreğinizi ferah tutun... afedersiniz bir söz var ya "itin duası kabul olsa gökten kemik yağar." öyle herkesin duası kabul olsa... siz de duanızı edin Allah ın izniyle sağlıkla sıhhatle en hayırlı zamanda olur yavrunuz... bazı insanlar karşı tarafı huzursuz ve gıcık etmekten keyif alırlar bence o şahıs da sizin hassas noktanızı keşfetmiş çocukça bir şeyler yapmaya çalışıyor yoksa işi gücü bıraktı her sabah buna mı dua edecek... boşverin güzel canınızı sıktığınıza değmez... sağlıklı günler..

Bence Eşinizin yeğeni iile konuşun direk olarak, erken doğumun risklerinden filan bahsedin ve bu şekilde dua etmesinin sizi üzdüğünü söyleyin direk.

]Bunu eşinizle konuşun,rahatsız olduğunuzu dile getirin.
dedim zaten canım. erken doğumun ne olduğunu nasıl sıkıntıları olduğunu daha iyi bilmelerine rağmen senin yeğenin böyle böyle diyor ne kadar kötüsünüz ailece dedim . zaten bi düşükten sonra bu bebeği korka korka yaptım birde böyle bi sıkıntı yaşamak istemiyorum kayınvalideme de dedim güldü ''hiç gülme anne asıl onların sağlıklı sıhhatli vakti gelince doğsun zor oluyor erken olunca diyeceği yerde erken olsun diye dua ediyor çok mu hoşuna gidecek sorun yaşasak doktor doktor gezsek dedim ne kadar kötüsünüz ki daha doğmamış bebek için kötülük düşünüyorsunuz resmen bebeğime beddua ediyor dedim'' ayrıca eşime senin sülalenin hepsi acayip İNŞALLAH bebeğim senin sülalenden hiç kimseye benzemez dedim. eşim de sana benzemesin de yoksa çok alıngan olur dedi :)
ama işin şakası bi yana beni çok etkiledi içime korkusu düştü işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…