Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğa üzüldüm, kaç yasinda?Merhaba arkadaslar benim bir kaynim var esinden bosanmis kiziyla hic ilgilenmiyor biz kayinvalidemgile geldigimizde gezdiriyoruz yemege falan goturuyoruz yegenimizin babasida kahvelerde geziyor ve bu durum benim sinirimi bozuyor.asil soruna geliyorum tatile gitmeyi dusunuyoruz kaynanam kizi da goturelim diye bekliyor gecen yil goturmedik ama bu yil esim onu da goturecem dedi ama ben istemiyorum basina bi is gelse hic ortada olmayan annesi ortaya cikar.hani avm de gezdirmek falan neysede tatile goturmeyi istemiyorum bu arada oglumuza ne alsak onada aliriz montundan pantolonuna kadar banyosunu falan ben yaptiririm geldikce saclarini tararim karne gunune beni goturur ama bu tatil meselesi fazla diye dusunuyorum. esimi nasil ikna edebilirim belki beni taslayacaksiniz ama hep daha fazlasi bekleniyor.
Kesinlikle katılıyorum, benim gibi düşüneni görmekte çok güzel. O da istemezdi, dağınık bir ailesi olsun.Yazık ben çocuğa üzüldüm bence götürün yaa sonradan oğlunuz anlatır falan kız çok içerler![]()
Çok tatlısınDaha önce böyle bir sorumluluk deneyimim olmadi belki bu konuda haklisinizdir ama bende ailemden ayrı dayimlarla aynı şehirde büyüdüm yengemde sizin gibi beni çocuklarından hiç ayırmadı tatile gideceklerini öğrendiğimde heveslenirdim onlar davet edene kadar kalbim bir buruk olurdu şimdi kendimi o kızın yerine koydum biraz kalbim burkulduevet sorumluluk almak çok zor ama inanın o kızın hayatı belki sizin alacağınız sorumluluktan daha zordur ve belki de bu tatil olayıyla küçük bir kızın kalbinde cicekler actiracaksiniz bundan daha güzel ne olabilir
![]()
Kesinlikle katılıyorum, benim gibi düşüneni görmekte çok güzel. O da istemezdi, dağınık bir ailesi olsun.
Ya gotururum ama benim yilda bir kere yaptigim bir etkinlik ve kizin haliyle psikolojiside bozuk istedigi bisey olmayinca hemen surat asar cunku carsida falan oyle yapiyor oglumda huysuz bana zehir olacakmis gibi geliyor bir de dedigim gibi sanki biz mecburmusuz gibi hissettiriyorlarGötürseniz aslında çok iyi olur zaten baba ilgisiz anne ortada yok bir kaç gün çocuk mutlu olur ama bu birazda vicdanla da alakalı
Çok acımasız bi yorum olmuşBen öyle bir sorumluluk almazdim. Zaten kendi çocuğunuza aldığınızı kıza da alıyorsunuz farkında olmadan size onu baktirmayi aşılamışlar bu kadarı çok fazla. Ben onları bile yapmazdım kendi babası varken eşiniz fazla aidiyet hissetmiş. İnatlaşin gerekirse çocuğunuzun ve kendinizin gitmeyeceğini falan söyleyin
Evet hic kolay degil Rabbim yardimcisi olsun.ama babasindan cok bizim ilgilenmemiz sacma geliyor gecen yil halasigilde tatile gittiler kizi goturmediler biz giderken kaynanam surekli deniz lafi ediyor havuza gitmek istiyor diye goturmemizi bekledi gecen yil goturmedik kaynanam babasina oglum parasini verelim gotur yazik heves ediyor dedi adam yok ne isimiz var dedi sinir oluyorum bu haline. bu yilda esim kayinvalideme x i de goturecem dedi benim fikrimi almamasina ayri kizdim zaten.yani babasida birz sorumluluk almali ama yok kiz ortalarda buyuyor bir kere avm ye kaynanamin zoruyla goturdu cani pizza istemis almamis cocuga gelince de pizzalara gozu dustude almadim dedi kaynanamda iyi halt yemissin yazik degilmi dedi guluyor gevrek gevrek pis adam
Kendimi koydum onun yerine şimdi bile imkanım yetmediği ve ihtiyacım olan şeyleri gördüğümde içim burkuluyorken o çocuğu düşünemiyorum bile yazık![]()