Esimin yegeni

yani bilemedim zor durum. kararınızdan ötürü suçluluk duymayın. zaten elinizden geleni yapıyorsunuz.
belki çocuğu da kırmamak adına tatil öncesi onu bir haftasonu başka bir aktiviteye (havuz veya denize yakın bir yerde oturuyorsanız izmir antalya mersin gibi, bir haftasonu için götürmek) gibi yapıp tatilinizi çekirdek ailenizle yapabilirsiniz.

ben olsam, biliyorum taşlanacağım, size bile neler demişler, eşime ve çocuğun babaannesine ve anlarsa eğer çocuğun babasına net bir mesaj olması için bu kez götürmezdim. ne yazık ki insanımızda, bir iyilik yaptığınızda, görevinizmiş gibi hep beklemeleri, daha fazlasını istemeleri gibi bir yüzsüzlük var. buna set çekmiş olurdum.
[/QUOTE]
Oyle yapmayi dusunuyordum bu persembe aqua parka goturecem.esim cok uzulurse belki bir defaligina tatilede gotururum bunu da belirtecem.evet emrivaki yapiyorlar bazen bu da beni cileden cikariyor.yapmak zorundaymisim gibi davraniliyor

Anne 3 yildir ortalarda yok babada kahveye gider sadece maddi anlamda paten aldi ve bisiklet baska hic birseye karismaz ne carsiya goturur ne gezdirir en fazla yakindaki kucuk bir markete o kadar.biz geldikce o arkamizdan bakip kalmasin diye iste parka avmye dondurma yemeye falan goturuyoruz.yegenimiz kebap ister amcan gelince yapar denir.parka gitmek ister amcan gelince gotursun.kaynima diyince bagriyor cunku.hatta hastalandiginda bile doktora benim zorumla goturdu gece hastalandi abi atesi var abi burnu akiyor anne soyle gotursun zor zoruna goturuyor o da kizin burnundan getirerek ben sana onu yeme bunu yeme demedimmi iste boyle olursun diye bagira bagira.boyle bir baba dusunun iste...

bosanmada da cingar cikarmistir cocugu ben alacam diye

Ben olsam götürürdüm. Belki biraz yorulursunuz ama o çocuğun yüreğine de dokunursunuz. Dünya böyle iyi bir yer haline gelir ancak. Ben bir köpeğe su veririm başkası bir çiçeği büyütür size bir çocuğu mutlu edersiniz.
Emin olun unutmaz o çocuk bunu cok sevinir. Siz unuttunuz mu çocukluğunuzu? Size birisi böyle bir iyilik yapsa hala çok güzel anmaz mıydınız. Bence bu dünyada biz öldükten sonra bizi iyi anacak insanlar bırakmak çok büyük mesele. Yerinizde olsam mutlaka götürürdüm

cok kolayca ben olsam götürürdüm falan yazilmis. tatilden yeni geldin iki cocugumla esimle. büyük olan harika yüzüyor ufak daha bebek. esim biriyle ilgilendi ben digeriyle. ikimizde bi boy yüzüp gelim diyemedik. ikisine birden bakmak cok zorladi suda. cocuklari ben yikadiysam babasi giydirdi. ben birini doyurduysam o digerine bakti. ama yinede cok zordu. yeri geldi 10 dakika dinlenmek icin birinin eline telefon verip birini yataga koydum. öyle basit degil yani. heleki emanet cocuk.....

Sizi alıntıladım ama gördügüm kadariyla burada bir suru anne de yorum yapmıs hatta birkac kisi "bekara karı bosamak kolay" filan demis. Sizin özelinizde genele yapiyorum bu yorumu.Yarın öbür gün hayat bu ya hepinize bir şey olsa ve sadece çocuğunuz kalsa ( Allah korusun) çocuğunuzun yakınlarındaki kişiler böyle bir soru açsa bizler gibi bol keseden yorum yapanlar mi akıl versin istersiniz. Yoksa bir kere tatil yapıyorsun,yorulma şu bu diyenler mi?
Aynı duruma sizlerin de çocukları düşebilir.

Back
X