- Emoji Skoru
- 6.823
- Puanlar
- 683
Merhaba hanımlar
Eşimin yeğeni bizim oldugumuz şehirde çok güzel bir bölüm kazandı ve okumaya geldi. Öğrenci evinde kalıyor.
Çocuğu çok seviyorum, ahlakını, davranislarini, konusmasini vs herşeyiyle maşallah dört dörtlük bir çocuk. Bize de ara ara gelip kalıyor. Ben çağırıyorum hatta. Hem benim çocuklar da çok seviyor. Biraz arayı uzatsa x abim nerde anne derler.
Ama bir sorun var, çocuk ter desem ter değil, aşırı ağır kokuyor
bu geldiğinde kıyafetlerini vs uygun bir ifadeyle (hazır çamaşırları makinaya atıyorum seninkileri de atayım, çocukların da montunu yikiycam seninkini de yikiyayim vs şeklinde) eşimde ona roll on hediye etti. Kullan güzel olur dedi. Çocuk elit bir bölüm okuyor ama giyim kusami çok pejmürde. Kendi oğlum olsa bir çeki düzen verirdim kesin. Şimdi de kendi yavrum gibi görüyorum gerçekten ve onu da kirmadan bazı şeyleri yönetmek istiyorum. Çünkü hayatın içinde hep ders çalışmış bu tarz durumları düşünmeye fırsatı olmamis. Şimdi annesinden uzakta, annesi yanında olsa o böyle koksa mümkün değil müdahale etmeden yapamazdı. Çok üzülür böyle olduğunu bilse
sizce onu kırmadan bunu düzene sokmanın bir yolu yordamı var mıdır?
Eşimin yeğeni bizim oldugumuz şehirde çok güzel bir bölüm kazandı ve okumaya geldi. Öğrenci evinde kalıyor.
Çocuğu çok seviyorum, ahlakını, davranislarini, konusmasini vs herşeyiyle maşallah dört dörtlük bir çocuk. Bize de ara ara gelip kalıyor. Ben çağırıyorum hatta. Hem benim çocuklar da çok seviyor. Biraz arayı uzatsa x abim nerde anne derler.
Ama bir sorun var, çocuk ter desem ter değil, aşırı ağır kokuyor