Esimin yegeni

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Esimin yigeni cok sorunlu birisi esimle aralarinda uc dort yas var yigeni gece 12. Bire kadar gezmeler kiz arkadaslariyla bulusmalar ben ona birsey demeye hakkim yok dun esimle gittiler guya teravihe benimde canim sıkıldı daha iki gun once esim isi gucu gezme k yaptigi birset yok diyor hem kendisi gidiyor bende konusmuyorum acaba abartiyormuyum bende esimle vakit gecirmek istiyorum ben gidelim desem evden cikmaz

:) canım erkek erkeğe çıkmak isteyebilir eşlerimiz bazen sürekli yapmıyorsa sorun haline getirme bence.

kiz arkadaslariyla bulustugunda esinide yanina alip seni evde yanliz birakiyolarsa sorun
her gün, iki günde bir bahane bulup cikiyolarsa rahatsiz edici

ama arada yegeniyle gezmeye gidiyosa fazla büyütme istersen, sende cik arkadaslarinla felan

esıne soyledınmı senınle vakıt gecırmek ıstıyorum ozluyorum dedın mı

Ben soylesem yorgunum der
sen yınede soyle

hanı sonra soyleseydın senlede vakıt gecırırdım deme fırsatı kalmasın
bıde belkı kafa dagıtıyordur cok uzulme derım en azından kımınle oldugu bellı arkadan ıs cevırmıyor oyle dusun
cok bı arada olundumu usanır alısır sıkılır erkek kısmısı bu akıl sır mı erıyor onlara

Bilmem bende merakdayim ya ben sadece yasadigim sıkıntıyı anlatiyorum neden sanki iftira atmis gibi konuşuyorsunuz

Iftira mi? Ne iftirasi arkadasim? Diyorum ki siz esinizin akrabalarina kendi akrabalariniza çok takmissiniz. Bu bir hastalik. Tedavi olun kendi iyiliginiz icin diyorum..

''Bazen insanin gözüne bir hayal ilisir ehemmiyet verirse şişer önemsiz görürse küçülüyor'' der benim üstadım. Bunu hayatınızın her alanında felfese edinin ki mutlu olasınız. VeSVeseye düşmeyesiniz.

hayırdır, kuzen evlenip facebook'u kapattı galiba? yeğene sardığınıza göre?
siz kuzeni, yeğeni kocayı falan bırakın da acilen bir psikoloğa gidin, şu özgüven sorununuz üzerine çalışın ya da o kocayı boşayın.

Esin diye her seyine karisman mi lazim? Abartma ve psikolojik bir destek al.
Bir sonraki konun kiminle ilgili olur meraktayim..

Bu ne simdi? Herseye karistigini nerden cikardin? Esi surekli facebookta kari kiz baksin, teraviye cikiyorum diye eglenmeye gitsin. Hem aldatma hem yalan var bana gore bu adamda ha bunlar herseye karismaksa bilemiyorum yani

sizin başka meşgaleniz yok herhalde eşinizin kuzeni yeğeni
o su bu su
bide böyle abuk subuk konu anlatırsanız burda da herkes tedavi ol der

Bu ne simdi? Herseye karistigini nerden cikardin? Esi surekli facebookta kari kiz baksin, teraviye cikiyorum diye eglenmeye gitsin. Hem aldatma hem yalan var bana gore bu adamda ha bunlar herseye karismaksa bilemiyorum yani

Kari kiz mi? Kari kiz dediginiz evlenecek kuzeni.
Adami yalana itiyor diye dusunuyorum. Neyse bu konuda tartismaya girmeyecegim..

X