• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yengesi...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar esimin yengesinin turkiyeden kizi gelmis hic onlara gitmek istemeyen adam dun basladi gidelim yanina kizi gelmis...sasirdim sevmedigim insanlar 1 kac yil öncesine kadar iyi gider gelirdik ama ukalaliklarindan biktim kizlarinin terbiyesizliklerinden falan gitmiyorum gitmek istemiyorum...evlerine gittigimde kizlari bana cayimi doldur diye emir verdiler lavabolari yoktur dus kabinleri var bende lavaboda abdest aliyordum pi...s..k kizi ayagini orda yikama diye emir verdi ukalalarr...bana geldiklerinde ben onlari 4 4luk karsiliyordum:43::43::43:o kadar zoruma gittiki anlatamam size görgu bumudur misafirperverlik bumudur....icime atmaktan biktim...ben misafirim dedigimde anasi basliyor sen gelinsin doldur....esim kizdi o misafir dedi bende misafirim dedim onlar genc kiz olmalarina ragmen killarini kipirdatmiyor benim evimde...kusura bakmasinlar...köyden geldiler asla asagilamak maksadiyla yazmiyorum ben liseyi bitirdim bu hava neyki....ilk basta iyi gibilerdi almancayi ögrenince havalar kaprisler yuzlerini gormek istemiyorum....esimin zaten sagi solu belli degil....birsey olsa bana niye böyle yaptilar desem bir keressinde sana seytan musallat olmus dediydi zaten ara ara depresyonada giriyorum doktorum sevmedigin insanlarin yanina gitme deemisti...yani laf sokacaklar su bu...offfff yaa kaynanam telde dirdir eder gelinin hic halini soran yok Allah dan baska kimsem yok...

arkadaslar esimin yengesinin turkiyeden kizi gelmis hic onlara gitmek istemeyen adam dun basladi gidelim yanina kizi gelmis...sasirdim sevmedigim insanlar 1 kac yil öncesine kadar iyi gider gelirdik ama ukalaliklarindan biktim kizlarinin terbiyesizliklerinden falan gitmiyorum gitmek istemiyorum...evlerine gittigimde kizlari bana cayimi doldur diye emir verdiler lavabolari yoktur dus kabinleri var bende lavaboda abdest aliyordum pi...s..k kizi ayagini orda yikama diye emir verdi ukalalarr...bana geldiklerinde ben onlari 4 4luk karsiliyordum:43::43::43:o kadar zoruma gittiki anlatamam size görgu bumudur misafirperverlik bumudur....icime atmaktan biktim...ben misafirim dedigimde anasi basliyor sen gelinsin doldur....esim kizdi o misafir dedi bende misafirim dedim onlar genc kiz olmalarina ragmen killarini kipirdatmiyor benim evimde...kusura bakmasinlar...köyden geldiler asla asagilamak maksadiyla yazmiyorum ben liseyi bitirdim bu hava neyki....ilk basta iyi gibilerdi almancayi ögrenince havalar kaprisler yuzlerini gormek istemiyorum....esimin zaten sagi solu belli degil....birsey olsa bana niye böyle yaptilar desem bir keressinde sana seytan musallat olmus dediydi zaten ara ara depresyonada giriyorum doktorum sevmedigin insanlarin yanina gitme deemisti...yani laf sokacaklar su bu...offfff yaa kaynanam telde dirdir eder gelinin hic halini soran yok Allah dan baska kimsem yok...

madem size böyle yapıyorlar eşinizle uygun bir dille konuşup gitmek istemediğinizi söyleyin

anasi telde rahat koymuyorki gardasim usaklari özluyormus suymus buymus karin beni duyuyormu zekiyimden biliyor esim dayisini hic sevmez yetim olmasina ragmen esimin parasini yiyecek kadar ad...i bir insanmis...ben ne yapiyim dedim oglun istemiyor dedim bu sefer oglunu aldi telefona oglum gidin oglum gidin anne dedim artik bende sogudum yok kari anlamiyor oda az degil Allaha havale ettim depresyonumu bile basima kalkmisti:43::43::43:ben hicbir ise yaramazmisim:43::43:eltim nasil iyiymis :43::43:duzeldim ama icimden hicbirsey cikmiyor birde beni cok isteyerek almislari kac yil istemislerdi....:59::59:bana böyle ettiler...olsun Allah buyuktur o yeter bana kimsesizlerin kimsesi O...hepsini mahserde soracagim elbet bir bir...soracagim...diyecegimki anne bunlari yaptin bana sen beni anlamadin senin gardasim bacim dediklerin iste böyleydi ama yok kadin anlamiyor herseyde onlari savunuyor bacim goturdu oglumu ekmek sahibi etti yedigin ta..a si..ma..esime diyor biktim biktim ogullarim icin yasiyorum onlar benim herseyim:45::45::45:

Canım görüşmek istemediğin insanlarla görüşmek zorunda değilsin
Bırak ne halleri varsa görsünler bi de hakaret ediyorlar
Eşine de şaştım doğrusu senin içine şeytan girmiş ne demek
Eşinle otur güzelce konuş böyle böyle de çok da istiyorsa kendisi gitsin

Gitsen de gitmesen de kötü olacaksın.
En azından sinirlerini bozmamış olursun gitmezsen diye düşünüyorum.

bak ipektuncer cok guzel tespit etti
"gitsende gitmesende kötü olacaksin"
iyisimi gitme
"gitmiyorum! cok istiyorsan sen git!" de
kocanda sinir olmaya basladi

canım yanı kocan sılah zoruyla goturmeyecektır heralde ,aam eger kocamla kavga etmeeyeyım dıye gıtceksende sende laf sok onlara onalr gıbı cevap ver baska dıldne anlamazlar bence canım benım ,ay hem gıtcegın yer kocanın daysının bılmem neyı yanı cok onemlı bı eyr degıl yanı

Back
X