Eşimin yılbaşı şirket yemeği

ya gitsin artık tamam ona ne kadar kızsam da anladım mecburiyet ben 12 ye kadar orda oturma mecburiyetini çözemedim benim geçen haftaki yılbaşı yemeğimde 9 da yedinmi bekliyorum şirketin orda diye yazmayı biliyordu bende bunu onun burnundan fitil fitil getirmezsem bu arada bu şirket sinemlara gitmeler oyunlar yok tiyatrolar böle aktiviteleride var mecburiiii :) eşim gitmiyor tabi senle giderim ne onlarla gitcem şimdi noldu kararı değişti anlamadım
ben anlamadım kusura bakmayın .işle ilgili bir eğitim seminer vs olduğunda mecburidir ama siz sinema tiyatro falan diyosunuz bunlardamı zorunlu nasıl bir şirket bu böyle ilk defa duyuyorum

benim bu tarz aktivitelerim olduğunda beyfendi bana sormadan kendini dahil ediyor benim ofisteki arkadaşlarımla samimiyeti var ben olmasamda burdaki erkek arkadaşlarımla dışarda buluşmalar görüşmeler falan olsun tabi benim hoşuma gider ama onun ofisinden ben kimseyi tanımıyorum beni mutsuz eden birşeyi yapmasını anlayamıyorum ben

ojess mekanin adini soylemiyorlar ne demek? Simdilik mi belli değil yoksa sana esin şuraya gidiyoruz diye hic mi soylemeyecek?

Ayrıca o mekana değil bence rezil etme kendini.... Ama başka bir yere git tabi arkadaslarinla....evde durmaktan iyidir...

Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum :KK43:
çok saçma geldi aban şirketin prensipleri. sonuçta normal bir gün değil yılbaşı gecesi. insanların ailesiyle olması gereken bir gün. iş yeriyle kaynaştırcam diye aile hayatlarını zora sokuyorlar. bence iş yerini arayıp isim vermeden bi öğren gerçekten böylemiymiş. bak aklına kötü bir şey getir diye söylemiyorum bana çok saçma geldi

çok saçma geldi aban şirketin prensipleri. sonuçta normal bir gün değil yılbaşı gecesi. insanların ailesiyle olması gereken bir gün. iş yeriyle kaynaştırcam diye aile hayatlarını zora sokuyorlar. bence iş yerini arayıp isim vermeden bi öğren gerçekten böylemiymiş. bak aklına kötü bir şey getir diye söylemiyorum bana çok saçma geldi
Yılbaşı gecesi değil, daha önce yapılır bu tarz etkinlikler. Burda da ayın 26 sında yapılacakmış zaten. Sıradan bir akşam yani.

Yilbasi gecesinde değil 26sindaymis daha önce yani

Bence çok abartıyorsunuz. Ben 10 sene medya ajansında çalıştım her cuma akşamı partimiz vardı. Yılbaşı partilerimizde zaten eşli değildi. Hatta partiler konseptliydi kıyafet balosu olduğu bile oldu. Şimdi kurumsal bir firmada çalışıyorum patronumuz yılbaşı kutlamalarına karşı o nedenle yılbaşı yemeği olmuyor . Ama grup başkanımız arada bizi eğlenceye yemeğe götürüyor eşime sormak aklıma bile gelmedi bugüne kadar. Aynı şekilde eşimde bana sormaz. Eşim ajans çalışanı bu sene 29 unda cahideyi kapatmış şirket. Ki normal bi eğlence değil bak cahide diyorum. Umrum bile olmadı. Hatta eşim gitmicem derse kızarım. Bu tür partiler genelde ast üst ilişkisinin güçlendiği kaynaşma ortamının olduğu partilerdir. Benim bir çalışanım bu organizasyonlara katılmasa onun a sosyal olduğunu düşünürüm ve terfisi vs gündeme gelirse soru işaretlerim olurdu.

mekanın ismi sır gibi saklanıyor 2 hafta önce mail geldi bunlara 26 aralıkta organizasyon var diye ama yemek olmayabilir bence yüksek ihtimal bar clup tarzı bir yere gidilecek şirketin sitesinde buna benzer organizasyon resimleri var çünkü önceden evet maliyet önemli tabi ama eşini getiren eşinin parasını kendi öder niye şirket ödesin zaten ama benim derdim oraya gitmek değil o da gitmesin değil evet yazdıklarınız beni bu konuda tatmin etti evet olabilirmiş bunu anlıyorum ama 12 ye kadar kalmak mecburi kısmını anlayamam ben

mekanın ismi sır gibi saklanıyor 2 hafta önce mail geldi bunlara 26 aralıkta organizasyon var diye ama yemek olmayabilir bence yüksek ihtimal bar clup tarzı bir yere gidilecek şirketin sitesinde buna benzer organizasyon resimleri var çünkü önceden evet maliyet önemli tabi ama eşini getiren eşinin parasını kendi öder niye şirket ödesin zaten ama benim derdim oraya gitmek değil o da gitmesin değil evet yazdıklarınız beni bu konuda tatmin etti evet olabilirmiş bunu anlıyorum ama 12 ye kadar kalmak mecburi kısmını anlayamam ben
yani o kısım çokk saçma.. normal bir zamandada iş yerine gitmeniz yasakmı peki iş arkadaşlarıyla tanışma yada eşinizi ziyaret etme gibi bir şey olabiliyormu

dün gece tartıştık bide senle uğraşamıycam deyip yattı sabahtan beride ne aradı ne yazdı ben çiftestandart yaşıyorum resmen bana gelince herşey yasak ona serbest yok öle bir dünya ben onun için herkesle en yakınımla uğraşım aylarca hristiyan biriyle evlenmeye çalışmak nasıl birşeydir bir müslüman kızı için ne gözyaşları ne kavgalar gürültüler şimdi bu kadar basit evet basit birşeyi bile kaldıramıyorum sanırım çok yıpramışım farkında olmadan :(

inat değilmi arkadaşlarımı alıp o mekana ben de yemeğe gidicem onu da yasaklayamazlar mekanı kapatmadıkça heralde ama mekan ismi sölenmiyor personele :) nasıl bir saçmalık anlamadım gitti
bence de saçmalık, şurda yılbaşına kalmış 15 gün kesin bellidir, ben de kurumsal bir yerdeyim bu tarz organizasyonların (hele de grup kalabalıksa) tarihi yeri vs en az 3-4 hafta önceden belirleniyor. bir şekilde öğrenemez misin

canım ben bankacıyım ve bu tarz sosyal aktiviteler çok oluyor bizde de ve kesinlikle eşli istemiyorlar. Genelde de kalmalı oluyor organizasyonlarımız. Eşim bu duruma bayılmasa da beni zor durumda,bırakmamak için ses çıkarmıyor. Hatta bir seyahat çeki kazandık şube olarak ve şimdi bizimkiler yurt dışı planı yapıyor. Ve ben de katılmak durumundayım. Sen de eşini zor durumda bırakma yapabileceği bir şey yok çünkü. Gerçekten insan zor durumda kalıyor ve katılmak zorunda hissediyorsun kendini. Şirketler çok önemser böyle şeyleri.

yani o kısım çokk saçma.. normal bir zamandada iş yerine gitmeniz yasakmı peki iş arkadaşlarıyla tanışma yada eşinizi ziyaret etme gibi bir şey olabiliyormu
yok işyerine girmek yasak arkadaşım yakınlar dahil kimseyi içeri alamıyorlar ve bugüne kadar tek bir iş arkadşıyla tanışmadım .Madem bu kadar sosyaller kaynaşıyorlar normal bir zamanda arkadaşlarıyla dışarda neden buluşup görüşmüyoruz sorduğumda kimseyle öle samimiyetim yok diyor bana

canım ben bankacıyım ve bu tarz sosyal aktiviteler çok oluyor bizde de ve kesinlikle eşli istemiyorlar. Genelde de kalmalı oluyor organizasyonlarımız. Eşim bu duruma bayılmasa da beni zor durumda,bırakmamak için ses çıkarmıyor. Hatta bir seyahat çeki kazandık şube olarak ve şimdi bizimkiler yurt dışı planı yapıyor. Ve ben de katılmak durumundayım. Sen de eşini zor durumda bırakma yapabileceği bir şey yok çünkü. Gerçekten insan zor durumda kalıyor ve katılmak zorunda hissediyorsun kendini. Şirketler çok önemser böyle şeyleri.
bende bankada çalışıyorum evet oluyor biliyorum eğitimler filan zorunlu ama bizde zorunlu aktivie katılımı olmaz mail gelir isteyen gider hiç alışmamışım ben iş için olmadığı sürece bizde hiçbir katılım mecburi tutulmaz .

Benim iş yerim de, eşimin iş yeri de böyle yemekler düzenler ve eşler davet edilmez. Bu yemeklerin amacı eşler de dahil cümbür cemaat herkes tanışsın değil, aynı iş yerinde çalışan insanlar, iş hayatı dışında da zaman geçirsin, kaynaşsındır. O yüzden sinirlenilecek bir durum göremedim. Tabi huzursuzluğunuzun kaynağı başka bir şeyse bilemem. :KK64:

Hangi birimdesin canım? Ben bireyseldeyim ve cidden sormuyorlar bile katılmak zorundasın. Çok önemsiyorlar böyle şeyleri gayet de abartılı geçiyor bazen cidden ben de hiç istemiyorum katılmak ama mecbur gidiyoruz.
bende bankada çalışıyorum evet oluyor biliyorum eğitimler filan zorunlu ama bizde zorunlu aktivie katılımı olmaz mail gelir isteyen gider hiç alışmamışım ben iş için olmadığı sürece bizde hiçbir katılım mecburi tutulmaz .

yok işyerine girmek yasak arkadaşım yakınlar dahil kimseyi içeri alamıyorlar ve bugüne kadar tek bir iş arkadşıyla tanışmadım .Madem bu kadar sosyaller kaynaşıyorlar normal bir zamanda arkadaşlarıyla dışarda neden buluşup görüşmüyoruz sorduğumda kimseyle öle samimiyetim yok diyor bana
iş dışı organizasyonlar tamam yasak ama iş yerine kimseyi almamaları cidden saçmalık valla anlamadım bu durumu

Koskoca forumda bir tek ben mi bu işin içinde bir iş olduğunu düşünüyorumo_O
O yasak bu yasak, kimseyi tanımıyorsunuz,yılbaşında insanın ailesiyle planı var mı diye sorgulamadan emrivakiyle davet düzenleniyor... Ben hiç güvenmedim eşinize valla, tabi benim fikrim başkasını bilemem

ojess o gün süslen püslen iyice....kizlarla disari cik ... Kendi gidecegi icin sana bir sey diyemez ya da yanina gelemez. Ama akli sen de kalir...

ve de ki ben senin yanina gelirim 12de bulunduğunuz mekana, içeri girmem sen cikarsin eve geceriz birlikte de. 11 gibi git mekana habersiz kalabalık dagilinca da ay askim ben de simdi geldim de. Hem arkadaslarini görmüş olursun :) çok mu fenayim ne:)))))

Back
X