• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

senin hatirladigindan eminim shot :) hatirlamasanda bulur hemen copy-paste yaparsin .
evet dogru bu soylediklerin.
cinsel iliskileri yokmus dendi ya, onun icin yazdim yok degil, hic bi zamanda yok demedim diye.

Cinsel hayat sadece kocam arada istiyor ama canım da hiç istemiyor diye arada çıkarılıyorsa bu zaten yok demek.
Kusura bakmayın lütfen ama karşılıklı zevk yoksa yani eşinin zoraki aradan çıkarmak için yaptığını hissediyorsan zaten bu ilişkiden zevk alamazsın. Ha va ha yok aynı olur yani.
Ve bu da inanılmaz etkileyen bir şey ilişkiyi de insanları da.

Peki cinselliği düzeltmenin aranızdaki ilişkiyi düzeltmek için işe yarayacağını düşünmüyor musun?
Dokuz gün seyahat evli bir çift için çok uzun bir süre mesela cinsel açıdan. Bu süreçte telefonda, mesajla cinsellik konuşmuyor musunuz? Ya da dönünce ne durumda oluyorsunuz?
Garip gelmiyor sana peace, garip gelse bununla ilgili konu açmazdın buraya. Sadece şu an yine seni hatalı bulacağımızı düşündüğün için yazmıyorsun.

bu konuyla ilgili detayli birsey yazmadimki ben. isteksiz oldugumu soyledim sadece.
psikologta hepsi birlikte duzelecegini soyledi..

dondugunde esim cok istekli oluyor, her zaman istekli. onunla ilgili bir sorunumuz yok..

senin fikrin ne peki sence ben bu evliligi nasil duzeltirim ? yani mesela diyorsun ya bilerek mesaj atmiyor, gorsede yazmiyor falan. bazen bana da oyle geliyo iste... bunu yuzune vursam soylesem, kavga ediyoruz.
soylemeyip hic bisey yokmus gibi davranip zamana mi birakayim.

bu konuyla ilgili detayli birsey yazmadimki ben. isteksiz oldugumu soyledim sadece.

dondugunde esim cok istekli oluyor, her zaman istekli. onunla ilgili bir sorunumuz yok..

senin fikrin ne peki sence ben bu evliligi nasil duzeltirim ? yani mesela diyorsun ya bilerek mesaj atmiyor, gorsede yazmiyor falan. bazen bana da oyle geliyo iste... bunu yuzune vursam soylesem, kavga ediyoruz.

peaceeee! sana bunu daha önce defalarca yazdılar. hala soruyorsun onu mu yapayım bunu mu diye. adamdaki isteği de yakında hiç edeceksin. yapman gereken şey belli. adamı rahat bırak.

Normal şartlarda kavga etmeden konuşabiliyor olsanız bu konuyu seyahat dönüşü konuşun derdim. Ama şu durumda bişey diyemiyorum.

[QUOTE="in vino veritas, post: 50617074, member: 144822"]Normal şartlarda kavga etmeden konuşabiliyor olsanız bu konuyu seyahat dönüşü konuşun derdim. Ama şu durumda bişey diyemiyorum.[/QUOTE]

konusabilirim ama o da odaya gelmistim uyudum falan dicektir zaten. hani cok buyuk birsey yok ortada .
belki biraz aramiz duzeldikten sonra guzelce soylerim. veya kendiliginden yapiyo olur biraz mesafe tanirsam.

oyle yani. kisaca esimi cok seviyorum, ve aramizi duzeltmeyi cok istiyorum, hala sansimiz varken

Hayatı kendinize dar ediyorsunuz anladık ta eşinize neden yapıyorsunuz bunu? Keni kendinize yetemiyorsunuz. Mutsuzsunuz. Mutlu olacağınız şeylere yönelin. Yazık.

Evet sorun sizde zaten.

Eşiniz bu kadar istekliyken sizin hiç istekli değilsiniz ve gönlü olsun diye tamam diyorsunuz, o da bunu biliyor.

Açılabiliyormuş. Bildirim yaptım red edildi. Biz yapsak yeriz banı..

Mesela bazen konu açıyor konu sahibi iki insan polemik çıkarıyor kavga ediyor, konu sahibi konu kapandı ama ben sorunu çözemedim dese de devam niteliğinde yasak diye açamıyor.
Ama yine seyahatte yine kavag dendiğinde devam yani.
Bence de haksızlık bu

Evet sorun sizde zaten.

Eşiniz bu kadar istekliyken sizin hiç istekli değilsiniz ve gönlü olsun diye tamam diyorsunuz, o da bunu biliyor.
Bende bunu anlamıyorum.7/24 dipdibe olmak istediğim beni aramıyor diye başının etiğini yediğim adama cinselliği görev edinerek yapıyorum.
Saçma değil mi ???

[QUOTE="in vino veritas, post: 50617074, member: 144822"]Normal şartlarda kavga etmeden konuşabiliyor olsanız bu konuyu seyahat dönüşü konuşun derdim. Ama şu durumda bişey diyemiyorum.

konusabilirim ama o da odaya gelmistim uyudum falan dicektir zaten. hani cok buyuk birsey yok ortada .
belki biraz aramiz duzeldikten sonra guzelce soylerim. veya kendiliginden yapiyo olur biraz mesafe tanirsam.

oyle yani. kisaca esimi cok seviyorum, ve aramizi duzeltmeyi cok istiyorum, hala sansimiz varken

[/QUOTE]

Yani bir adam eşinden bu kadar uzaktayken neden iletişim halinde olmak istemez peace? Bunun cevabını verebiliyor musun?
Muhtemelen telefon faturasını şirket ödüyor, ücretler sorun değildir. İnsan beş dakika da olsa günde bir iki kez sevdiği kadının sesini duymak istemez mi? Uyku falan bahane sanki.

Bende bunu anlamıyorum.7/24 dipdibe olmak istediğim beni aramıyor diye başının etiğini yediğim adama cinselliği görev edinerek yapıyorum.
Saçma değil mi ???
Hayır şikayet etmeye hakkı olan eşi. Eşinin bu konudan ötürü mutlu olmadığını, üzgün olduğunu biliyor ama hala talepkar olan kendisi.

Adam "sen beni arzulamıyorsun bile, iki saat geç yazmamı mı sorun ediyorsun" dese ne diyecek acaba?

Yani bir adam eşinden bu kadar uzaktayken neden iletişim halinde olmak istemez peace? Bunun cevabını verebiliyor musun?
Muhtemelen telefon faturasını şirket ödüyor, ücretler sorun değildir. İnsan beş dakika da olsa günde bir iki kez sevdiği kadının sesini duymak istemez mi? Uyku falan bahane sanki.[/QUOTE]

ben uyudugunu dusunuyordum, saat farkindan dolayi. 2 saat sonra uyumus iste dedigine gore..
normalde yazar, arar gunde 1-2 kez konusuruz seyahatteyken. yine oyle olur muhtemelen.

ama bana gore 1 kez facetime yapsak, daha cok konussak hosuma gider. o da musait olmadigini, is icin orda oldugunu falan soyluyor.

Peace'ciğim bak budaki insanlar sana yükleniyorlar onlarda kendilerince haklılar ama bunu gerçekten çevrede başka örneklerini gören insanlar sana hak verecektir.Vermiyorlarsa asla onları suçlama,ters cevap verme vs başka bişey yapma.Çünkü artık seninki çok üst seviyeleşmeye başladı.
Bak eşin gitmeden önce bir sürü szler verdin bana bunalrı uyglayacaksın.Bu açtığı konuyu defalarca açıp,bu meseleyi kafana taktın.Bak sonuç değişmedi.Demekki adamın huyu bu,lütfen art niyet arama gözünü seveyim.
Bırak o ordayken yazsın sana , merak etsin bir seni.Şu fırsatı bir ver ona 1 gün yazmasa ertesi gün yazacak zaten.
Sakın tartısma çıkarma,dzeleceğine ikna edecektin onu unutma

Back
X