• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

değil adam sana evine bakmak için uğraşıyorsa değil. az rahat bırak adamı diğer konularını da okudum adam sana kahvaltı istiyor musun diye sormuş sen hayır demişsin sonra sana hazırlamadı diye tafra yapmışsın neymiş sormadan hazırlaması lazımmış sen her sabah 2 kişilik kahvaltı hazırlıyormuşsun. nasılda fedakar bir bayansın sen böyle kıyamam ben sana ya bu kadar ilgisizliğin üstüne birde hasret çekiyorsun. valla konularını gözlerim dolarak okudum ne olacak senin bu halin:KK61:

yok sabahlari hic kahvalti hazirlamadim, biraz daha duygulandiricam ama seni :)

İnsanlarla dalga gecerek bızı salak yerıne koyarak kendını küçültmenın sebebı nedır
Bukadar zavallı durumuna dusmek ıcın can atmanın sebebı nedır
Bızımle dalga gecınce elıne ne gecıcek

Cok komıksın ınan cok komıksın
Yazık sana...

64565566556 kere aynı konuyu actın
75566667776777778765 kere aynı onerıyı sunduk
Bızım zekamızı artık kucumseme

ya dalga gecmiyorumki, vallahi dusundugumu ve olani yaziyorum. kimseyi kucumsedigim yok , burdaki bazi uyeler kucumsuyor beni degisik yorumlar geliyor..

ona göre 05:30 bana göre 07 :30 bu nedir yahuu, yazdı yazmadı şakamısın sen ?
adam çalışıyo, uykusuzda kalmıştır, kalksa yazsa uykusu kaçacaktır, yazık bu kadar gitme adamın üstüne.
aaaaaaaaaa :kusmuk: sana bişi sölimmi, bu adam 1 sene içinde çok feci patlıcak, bence kendine çeki düzen ver, bu kadar düşme üstüne ...

Valla acı değil bence. Ayda bir hafta kafasını dinliyor adam. Gerçi adamın hala neden boşanmadığını da anlamıyorum. Sado-mazo bir ilişki gibi sanki. Benim eşim bu şekilde davransa o evlilik iki yıl değil iki ay sürmezdi muhtemelen.

sanmiyorum, evlendigimizden beri cok seyahat ediyor ama oladabilir

Benim için orda bitti . Uzatıp kırmaya, kırılmaya gerek yok .çünkü gerçekten mantıklı bir aciklmasi vardı . İşte tamamen bakış açısı ... bende bilirdim nazı, niyazı, yalnız yerini ve zamanını daha iyi bilirim .bir yerden başlamalısın artık ..yaşının küçük olmadığını var sayarak ,bu hayatı değiştirmenin senin elinde olduğunu ,dünyada kendine cehennemi yaşatmaman gerektiğini hatırlatayım. ..

tesekkur ederim...
yapacagim insallah. kararliyim ve destekte aliyorum.. esimide cok seviyorum

ya dalga gecmiyorumki, vallahi dusundugumu ve olani yaziyorum. kimseyi kucumsedigim yok , burdaki bazi uyeler kucumsuyor beni degisik yorumlar geliyor..

Bı ınsanın bukadar olabılecegıne ınanmam
Kedime bıle bıseyı 3 defa soyledım mı yapıyor ogrenıyor
Bukadar olman mumkun degıl cocukken aılen farkeder doktora gotururdu senı

Bıkac gunde bı duzenlı aralıklarla aynı konuyu acıp aynı seyı yazıyorsun

sanmiyorum, evlendigimizden beri cok seyahat ediyor ama oladabilir

Evinde, eşiyle huzur bulan adam seyahatlerini azaltmanın bir yolunu bulur. Olmadı bir yolunu bulup iki üç seyahatte bir karısını yanına alır.
Çok seyahat eden bir adamın eşi olarak yazdım bunu.

Evinde, eşiyle huzur bulan adam seyahatlerini azaltmanın bir yolunu bulur. Olmadı bir yolunu bulup iki üç seyahatte bir karısını yanına alır.
Çok seyahat eden bir adamın eşi olarak yazdım bunu.

bende calisiyorum ama evde degilimki toplam 2 hafta iznim var, iznimi Turkiyeye kullaniyorum. Gelince tatile gidecegiz birlikte ona kullandim.
Cok konustuk bunu, isi biraktigim zaman birlikte gidecegiz bazi seyahatlerine.
birde gittigi ulkeler kiytirik yerler degil, biletler ciddi pahali.

bende calisiyorum ama evde degilimki toplam 2 hafta iznim var, iznimi Turkiyeye kullaniyorum. Gelince tatile gidecegiz birlikte ona kullandim.
Cok konustuk bunu, isi biraktigim zaman birlikte gidecegiz bazi seyahatlerine.
birde gittigi ulkeler kiytirik yerler degil, biletler ciddi pahali.

İşi bıraktığın zaman mı???? :KK57:

Sen çalışırken bu haldesin işi bırakınca vay o adamın haline. Ya kendini öldürür ya seni. Demedi deme.

İşi bıraktığın zaman mı???? :KK57:

Sen çalışırken bu haldesin işi bırakınca vay o adamın haline. Ya kendini öldürür ya seni. Demedi deme.

ilerde, hamileyken falan. suanda degil yani.

guzel ulkelere birlikte gideriz diye konusmustuk.
birde cok yogun oluyor, ben gitsemde tek basima olacagim. anca aksamdan aksama gorusucez. kaldiki iznim yok zaten gidemem.. ancak ilerde..
bende seyahatlerini azaltmasini soylemistim yeni, o da onun tercihi olmadigini baska turlu sirkette yukselemeyecegini , mudurune hayir gidemem deme sansi olmadigini falan soyledi. kariyeri icin mecbur oldugunu soyluyor.

birde cok yogun oluyor, ben gitsemde tek basima olacagim. anca aksamdan aksama gorusucez. kaldiki iznim yok zaten gidemem.. ancak ilerde..
bende seyahatlerini azaltmasini soylemistim yeni, o da onun tercihi olmadigini baska turlu sirkette yukselemeyecegini , mudurune hayir gidemem deme sansi olmadigini falan soyledi. kariyeri icin mecbur oldugunu soyluyor.

Siz o zaman da "beraber gittik ama ben hep otelde kaldım hiç ilgilenmedi dersiniz" söyliyim. Toplantılara falan beraber gitmek istersiniz, beklerim ben.

Valla acı değil bence. Ayda bir hafta kafasını dinliyor adam. Gerçi adamın hala neden boşanmadığını da anlamıyorum. Sado-mazo bir ilişki gibi sanki. Benim eşim bu şekilde davransa o evlilik iki yıl değil iki ay sürmezdi muhtemelen.
Adamın neden hala boşanmadığı konusunda çoğumuz aynı şeyi düşünmüyor muyuz ki?

Şu ruh halini düzeltmeden sakın çocuk falan yapma. Bi 10 sene bekle bence. Yoksa o çocuğa bağımlı olacaksın bu kez. Önce bağlanma sorununu çöz sonra düşün. Bebenin de günahına girme.

Onlar sana sunduğu bahaneler cicim. Kalkıp senden uzaklaşmam gerek bir hafta kafamı dinlemem gerek diyecek hali yok ya adamın. Tabi ki seni susturacak bişey demeli.

tesekkur ederim...
yapacagim insallah. kararliyim ve destekte aliyorum.. esimide cok seviyorum
Kovalayan değil kaçan ol biraz da .dene en azından ... ben eşimin her mesajına yada aramasına cevap veremiyorum , uygun olunca dönüyorum . Öğrenciyim ve çocuklarım var . Herşeye yetişmek ciddi yetenek istiyor ,bu konuda biraz yeteneksizim. Akşam eve gelince şaka amaçlı "toplantı nasıl geçti ,işi aldın mı bari " diyor ! Ben de aynı şekilde altında birşey aramadan şakayla cevap veriyorum . Her zaman böyle olmaz o gün modum düşükse tersleyebilirim de ama eşim alınmaz. Bilir yükümün ağırlığını ..evlilik de bu zaten ..karşılıklı fedakarliklarla yürüyor . Yoksa o kaşın, gözün güzelliği hatrini yitiriyor bir süre sonra .inşallah iyi bir tedaviyle normale dönersin .

Back
X