• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

Peace kabul et.
Burda hepimizin üzerinde sosyal deney yapıyorsun.
"İnsanların çıldırma noktası" diye
Hadi itiraf et :KK53:

Su muyuz ayol aynı noktada kaynar gibi aynı noktada çıldıralım?
Benim çıldırmama daha iki konu var mesela :KK53:

Peace, bu deneyde referans olarak neyi aldın? Kocanın sabrını mı?

Mesela bu bir alan çalışması mı yoksa doktora tezi mi?
Belki de Türkiyedeki Kadınların Bam Telleri Ne Zaman Tıngırdar? sorusu temelli bir araştırma projesi mi?

Dediğim gibi kusurlu olan kocan sana biraz daha ilgili davranabilir ...
Kocanın biraz daha üzerine git ve hakettiğin ilgiyi kazan ...

Ya arkadaşlar lütfen rahatsız oluyorsanız veyahut başka bir rahatsızlığınız varsa yazmayın.

Bakın ben çevremde peace gibi birini gördüm bu bir kişilik bozukluğu hemde ileri derecede.Kendiside bilmiyor.Elinde olmadan yapıyor tüm bunları.Taktım mı takıyor.Asıl mesele ilgi açlığı vs değil.İlgi açlığı gibi görünen odak noktasının altında başka şeyler var.Çok uzman bir konu.Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyoum.Yorum yapıyor ve tavsiyede bulunuyorsam da sırf bu yüzden.Peace'in ilerleyememesinin tek sebebi yardım almaması.Ciddi anlamda yardım alıyor olsa yol kat ederdi.Bu ayrı bir konu artık.

Kendi iyiliğimiz içinde lütfen seviyelerimizi koruyalım bence,@Kazen gerekli şeyi söyledi.Gerçek olmadığını düşünüyorsanız farklı profilleri söyleyin ve incelesinler.
Gerçekten üzülmeye başladım bu kadar çok üstüne gelmeyin.Eğer sayfalarca yazılsın istemiyorsanız da,bundan sonraki konularına yorum yapmazsanız oda istediğini göremeyecek ve buraya daha az yazmaya başlayacak belki de.

Aynı konu hala forumda açık ve orda da yazılar devam ediyor ??? Anlamadım ben bu işi
Kimse anlamadı zaten.Ben toptan anlamaya çalışmayı da bıraktım,herkese tavsiye ediyorum.Konuşur konuşur susar bi yerde peaceful hanım da herhalde.

Kızlar 30 sayfayı geçmiş konu, hep tavsiye verdik bu sefer de biz peacein tavsiyesine uyalım, okumayalım ve yazmayalım. Ölü taklidi yapalım belki ilgi görmezse sürreal konuları da azalarak biter.

O değil de sayfa aralarında 'eşinin üstüne bu kadar düşme' diye öneriler veren hanımlar, hanımlarımız, ne kadar iyi niyetli, naif ve zarifsiniz :KK68:

Gormedim ben ne yazmis
nickinin üstüne gelip sayfasına girdiğinde direk çıkıyor profil mesajları diye orda uyarıda bulunmuş zahmet olmazsa şu konuyu okur musunuz. yoksa size sormadan diğer 2 üyeliğinizi de esas hesabınız altında birleştirmek zorunda kalacağız diye.

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.

Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.

cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.

ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.

ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..

ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.

Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.

Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.

siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
obsesif olduğunuzu düşünüyorum. Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü? Gereksiz yere problem yaratan bir karakteriniz var yani.

nickinin üstüne gelip sayfasına girdiğinde direk çıkıyor profil mesajları diye orda uyarıda bulunmuş zahmet olmazsa şu konuyu okur musunuz. yoksa size sormadan diğer 2 üyeliğinizi de esas hesabınız altında birleştirmek zorunda kalacağız diye.
Silmisler

Bu kadar sikayetciolunupta konulari herzamn 100 u gecen uye.
Birde hala daha istikrarli bir sekilde ayni tavsiyeler ayni cvplar esim beni seviyor tatile gitcez bana hediye aldi.
Tv izlerken bisey dedim bana bunlari dedi haksizmiyim haklimi
Esin seni sevmiyo
Yok yok cok seviyo tatile gitcez
Esim seyahate gitcek.bikac gune bu sefer kendimi tutmaliyim saat farkida var hem.
Kizlarrrrr esime mesj attim saat farki vardi vsvsvs cvp vermrdi bi kac saat bekledim.
Yok yok yok bu sefer tutcam kendimi:olamaz:
Artik bana tuhaf gelmeye basladin peace ya egleniyon bizle yada gercekten ciddi sorun buyuk.
Normal sartlarda kimse boyle davranmaz surekli surekli elestri alip ayni konuyu acmaz:KK64:

Yerinden memnun degilsen hareket et çünkü sen ağaç değilsin diye bi laf vardır çok severim.
Şimdi 2 yıldır aynı sorunları yaşıyorsunuz doğru mu?
Evlenmeden önce adamın işini biliyordunuz seyahat edeceğini falan ?
Bunu bilerek evlendiniz.
Ama sonra bu size yetmedi mutsuzsunuz e o zaman yapılacak şey belli boşanmak .
Yok boşanmam kocamsiz yapamam diyorsanız o zaman orta yolu bulun bi şekilde.
Arkadaş çevresi edinin orada gidin arkadaşlarınızla kahve için onlarla gezin.
Eşinizle de evde vakit geçirin.
Yani bu kadaaaar hayat memat meselesi yok ki ortada.
Ya durumu kabullenin ya da boşanin.

Back
X