• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

Bu kadar sikayetciolunupta konulari herzamn 100 u gecen uye.
Birde hala daha istikrarli bir sekilde ayni tavsiyeler ayni cvplar esim beni seviyor tatile gitcez bana hediye aldi.
Tv izlerken bisey dedim bana bunlari dedi haksizmiyim haklimi
Esin seni sevmiyo
Yok yok cok seviyo tatile gitcez
Esim seyahate gitcek.bikac gune bu sefer kendimi tutmaliyim saat farkida var hem.
Kizlarrrrr esime mesj attim saat farki vardi vsvsvs cvp vermrdi bi kac saat bekledim.
Yok yok yok bu sefer tutcam kendimi:olamaz:
Artik bana tuhaf gelmeye basladin peace ya egleniyon bizle yada gercekten ciddi sorun buyuk.
Normal sartlarda kimse boyle davranmaz surekli surekli elestri alip ayni konuyu acmaz:KK64:

Tum mesajlari okuyamadim, akillinin biri benim resmimle konu acip duruyor .
Anladim o zaman yazma , veya yaz sende benim yerime konu ac istersen yonetime "tavır " olsun ;)

:rolleyes: Bu adam seninle evlendiğine göre kendi kaşınmış, sürekli ilgi isteyen biri olduğunu biliyordur sen kendini tutamazsın.
Tutma kendini sal gitsin.

Üyenin açtığı her konunun özneleri ve çıkış noktası, yaşananlar aynı. Birbirinin devamı niteliğinde aslında bu konular.
Birgün eşim bana küfretti diye konu açıp, diğer gün boşanma kararı aldık demiyor, hep aynı konu hakkında fikir istiyor.
Eşimi boğuyorum, eşimi sıktım, eşim benden bunaldı, ilgi bekliyorum bu yüzden eşim bana kızdı.. Hep aynı konu etrafında dönüyor ve her adamı delirttiğinde aynı konuyu açıyor.
Üyenin konuları birleştirilmeli ve aynı konudan devam etmeli diye düşünüyorum. Mune Mune

Sıkmayın bu kadar okurken ben sıkıldım yeminle aldatmasını mı istiyosunuz sizden sıkılıcak artık rahat bırakın adamı çalışıyo o kadar olmaz ki ama canım

Sorun : Eş ile sürekli tartışma
Çözüm : Eşin üstüne düşmeme sakin kalma
Siz : Eşin üstüne düşmeye takmaya devam etme.

Şaka gibi olan bu. Çözümünüz konuda saklı zaten. Bu kez farklı olsun kavga etmeyelim diyorsanız tutun kendinizi işte.

Üyenin hiçbir şey yapacağı yok. Adamında iki seçeneği var ya boşanacak ya da konu sahibine dakikada bir mesaj atıp hayatının merkezine alacak, ilgi delisi yapacak. Bence ileride ilk seçeneği seçecek böyle giderse.

bu peace bez bebek aynı mı ? okuyamadım yorumları.Trend konulara bakayım dedim yarısı bunun zaten :)) eğer gerçekten ciddiysen kocanı bulsakta boşanmadınmı diye sorsak yazık adama cidden üzüldüm.

Back
X