- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi peaceful16
Sinirlerim bozuldu sabahtan beriSıkılmadın mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirlerim bozuldu sabahtan beriSıkılmadın mı?
İkisi ayrı kişiler.Peace ye göre kocası ona kul ve de köle olmalıbu peace bez bebek aynı mı ? okuyamadım yorumları.Trend konulara bakayım dedim yarısı bunun zaten :)) eğer gerçekten ciddiysen kocanı bulsakta boşanmadınmı diye sorsak yazık adama cidden üzüldüm.
Hahaha çok iyiymil o zaman :)))tuttum bezbebeği :))İkisi ayrı kişiler.Peace ye göre kocası ona kul ve de köle olmalı
Bez bebeğe de gına geldi trollemeye başladı
Ardarda banlandılar![]()
Ben de vallahi:) Bir daha aramızda görür müyüz acabaHahaha çok iyiymil o zaman :)))tuttum bezbebeği :))
Aminnn... aslinda hafif bir feminist yanim var.. ama mesele peace olunca kesinlikle kocasini tutuyorum..Söylede düsünmek lazim adam acaba ne günah isledi bunlar basina geldiartık sizin hasta olduğunuza inanıyorum gerçekten
Allah eşinizin yardımcısı olsun
Tez zamanda bu çilesinden kurtarsın![]()
Bozulurum tabiki de ama bu sizin 1 degil 2 degil hep oluyor. Sonrasindada tartisma. Bu kez kararli olun lutfen tepkisiz kalin tutun kendinizi umursamiyormus gibi yapin inanin eninde sonunda oda farkedip soracaktir.Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
+1Sende sonunda Merveokan gibi bomba patlacaksın diye çok korkuyorum![]()
Ben konu tekrarı diye ban yemiştim.Peace'in yaptığının onda birini yapanlar ban yiyor ama site yönetimi özellikle peace'e çok hoşgörülü.
Bir kaç üyeliği oluyor ama deşifre edilmiyor.
Aynı konuları açıyor birebir aynı, istediği kadar açabilir diyorlar.
Ban yediğini görmedim zaten.
Haksızlık bu.
Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Esim isi icin cokca seyahat eden biri, ayin 1 haftasi yok diyebilirim. bazen 2 haftayi da buluyor seyahatleri.
Dun seyahate gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Ortalama her seyahatinde tartisiyoruz genelde beni otele varinca ariyor, veya gun icinde mesajlarima cabuk donemiyorsa, bende bana vakit ayirmiyosun, aramadin, mesajima donmedin, neden merak etmiyosun gibi seyler soyluyorum bu sebepten tartisiyoruz. Bana is icin geldigini vakti olmadigini soyluyor.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden diye kendime soz verdim. ustune dusmeyecegim, trip , kapris hic bisey yapmicam ama sizinle paylasmak istedim.
siz olsaniz mesajinizi gormemesine veya bakmadan yatmasina bozulurmusunuz peki?
Peace niye banlandiki
Mesela ne gibi kural ihlalleri?Demek ki konulari popüler bir uyeysen kural ihlali yapabilirsin net olarak görmüş olduk. Neyse ki o kadar tepki gosterilince zahmet edilip de banlandi. Konu da kitlenirse tam olacak.
Mune konu sahibi aynı konuyu farklı isimler alarak tekrar mı açmış? Yoksa başka bi üye onun konusu kopyalıyıp üstüne mi uyduruyor? Anlamadım. .Mesela ne gibi kural ihlalleri?
Mesela ne gibi kural ihlalleri?
Mune konu sahibi aynı konuyu farklı isimler alarak tekrar mı açmış? Yoksa başka bi üye onun konusu kopyalıyıp üstüne mi uyduruyor? Anlamadım. .
Site kuralları gereği tartışma çıkan konular mecburen kapatılır, dini, siyasi içerikli konularda öyle, kendiniz diyorsunuz "polemikten yıkılan konular" diye, bir iki üyenin kısa süren polemiği varsa konuyu kapatmayız üyelere uyarı veririz ama konu tümden polemik dolmuşsa kapatmaktan başka yolu yoktur, hele o polemiğe konu sahibesi de dahil olmuşsa.Aynı içerikle devamli yeni konular açmak, şikayet edenlere en son iki hafta önce konu açmış şeklinde cevap verilince ister istemez ne alaka diye düşünüyor insan. Ben ihlaller demedim ihlal dedim ama polemikten yıkılan konularının şak diye kapatılmaması da kafama takılıyor. Kaç kişi banlandı gitti. Halbuki tepki için açılan konular anında kitlenmiş.
Mune daha önce kazen'e yazdım bu konuda yazdığında ama görmedi sanıyorum.İşte mesele tam net değil, o yüzden bu konuyu açan üyenin en azından şimdilik üstüne gitmemek lazım.
Aynı konuları açıp duruyor deniliyor, popüler diye göz yumduğumuz söyleniyor ama kusura bakmasın kimse, sizler yorum yazarsanız konular üyeler popüler olur, defalarca aynı kişiye sinir olsanız bile yorum yazıyorsanız bizim suçumuz nedir?
Devamlı eşiyle alakalı yazdığı için size kendini tekrarlayan konular olarak görünüyor, içerikler kopyala yapıştır aynı değil, kaldı ki belki farkındasınız belki değilsiniz tekrar konuları çok ekstrem birşey olmadıkça kapatmıyoruz birkaç haftadır.
Şunu da ilave edeyim üye üslupsuz birşey yazdığında uyarı aldı banlandı da,