Bende diyorum ki üyenin eşiyle yaşadıkları her defasında kendini tekrarlayan sorunlarsa, iş seyahatine gittiğimde ayrı, evi temizlemeye yardım etmediğinde ayrı konu açıyorsa ve biz bir süredir ekstrem bir durum olmadıkça bu gibi İçerikli konuları kapatmıyorsak yapabileceğim birşey var mı?
Sizler yanlış yoldan sorun çözümü arıyorsunuz, eskisi gibi konu tekrarlarının çaresine bakılsın, öyle iyi oluyordu diyorsanız açarsınız sitede öneriler bölümüne konu, talepte bulunursunuz.
Kabul edilir veya edilmez o kısmı ben bilmem, biz editör arkadaşlarımla ne uygulamamız gerekiyorsa onu yaparız, daha fazlası yetkilerimizi aşar.
Anlıyorum sizde ben sorularınıza cevap vereyim diye bana yazıyorsunuz ama ben uygulayıcı konumundayım, karar alınır onu uygularım, imtiyaz kullanmam gereken durumlarda da yönetim onayıyla imtiyaz kullanırım.
Simdi devam konusu acmak yasak seklinde
Kurallar bolumunde 3. Maddeyi okudugumuz da bunun direk
Site kurallarina aykiri oldugunu varsayiyoruz..
Buna istinaden de bu uye kural ihlali yapiyor, uyardigimiz halde buna goz yumuluyor seklinde
Dusunmemizi de son derece normal karsiliyorum.
Yoksa sizin onay almaniz gerektigini yada 2 hafta gibi bir sure siniri oldugunu
Herkes gibi bende suan ogreniyorum.
Daha onceki yorumumda belirttigim gibi
Esimle sahilde, esimle evde, esimle yemekte
Esimle yolculukta seklinde belirtip
Bana kufur ediyor, hakaret ediyor demesi
Konularinin farkli oldugu anlamina gelmiyor :)
Ayni degil seklinde ki degerlendirmenizi
Dogru bulmadim hala bulamiyorum.
Konuya baktim soyle bir
Oyle bir durumda ki kiz
Hangi konuyu acip acmayacagima siz mi karar vereceksiniz seklinde govde gosterisi yapar hale gelmis.
Ayni konulari actigini soylemeleri sebebiyle...
Alt metinde diyor ki
Yonetim arkamda, onlar bana bisey demiyor
Sizde isinize geliyorsa yazin, gelmiyorsa kapi orada :d