• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

Herkes super iyi niyetli herkes uyeleri cok düşünüyor da kafa yormalarina kiyamiyorlar. Neyin kiniyse bu siz yazmazsaniz konu zaten 40 sf olmayacak. 10 paragraflik cevaplar yazacak kadar cildirmayin yahu. Bazi uyelerin kafalarına silah dayayip yorum yazdiriyorlar galiba :) goz ardi et diye mis gibi bi secenek var kullanın guzel sinirleriniz yıpranmasın :)

Sana gelirsem peace, sayet fake degilsen ki olabilitesi yok degil çünkü yabanci bi ülkede yasiyorsun kesfedecegin bir sürü sey varken ustelik calisiyorken esini nasil bu kadar odagina aldığını cok merak ediyorum. Benim evlilik anlayışım genel doğrular dışında ciftler birbirlerinin gonullerini yapmalı. Her insan ayni seylerden mutlu olmuyor. Senin istedigin ilgiyi verebilecek adamlar vardir ama esin asla senin istedigin seviyeye gelemeyecek. Bunun mümkün olmayacağını bil ve ona göre ya kendini değiştir ya da bosan istediğin gibi biriyle beraber ol.

Aynı içerikte konu açan üyelerin
2 hadi en fazla 3. sayfada konusu kilit zaten :)
Söyleyebilecek fırsatları pek olmuyor :KK45:

Peacenin durumu bambaşka
bknz, aynı konuyu açıyorum kapatan da yok güvenini
burada bir tek bu üyede gördüm.

Neyse..
Kurallar değişmiş zaten bunun da artık bir önemi kalmadı..

Sorun yok.
shapee,
özür dilerim ama durumu öyle bir hale getiriyorsunuz ki neredeyse yönetim üyeye konu başına prim veriyor diyeceksiniz, bilmiyorsanız söyleyeyim bir üyeye aynı içerikle konu açmış dememiz için noktası virgülüne kadar aynı olması gerekir, örnek:

Konu-1:
Annemle kavga ettik, sinirlerimi bozdu, şu anda konuşmuyoruz sizce ne yapayım kızlar?

Konu-2:
Annemle kavga ettik, sinirlerimi bozdu, şu anda konuşmuyoruz sizce ne yapayım kızlar?

Konu-3:

Benzer içerik, devam niteliğinde konu dersiniz eyvallah, ama aynı konu yukarıdaki örnektir.
Bölümde bu konu diğerinin devamı dediğiniz konularda kapatılıyordu, bence siz aynı İçerikli konularla devam konularını karıştırıyorsunuz.

Az evvel vurguladığınız 3. kuralı tekrar okuyun isterseniz ki onlara da müdahale etmiyoruz şu sıralar ama üyeler ilk konularındaki içeriği aynen topiğinde içine kopyalamışlarsa özelden ulaşıp birini kapattırın isterseniz diyorum yorumlar bölünmesin diye.

Bu insan böyle mutlu arkadaşlar, ben çok dahil olmadım konularına,tek tük yorum yaptım,kaostan beslenen bir ilişki, iki taraf da memnun durumdan, bu hır gür bu keşmekes heyecanlı geliyo sanırım, çünkü aksi halde kimse kimseyle zorla evli kalmaz, evlenmek de ayrılmak da çok çetrefilli gelmiyo bana, daha ötesi uzmanlık burda çözülecek şeyler değil

shapee,
özür dilerim ama durumu öyle bir hale getiriyorsunuz ki neredeyse yönetim üyeye konu başına prim veriyor diyeceksiniz, bilmiyorsanız söyleyeyim bir üyeye aynı içerikle konu açmış dememiz için noktası virgülüne kadar aynı olması gerekir, örnek:

Konu-1:

Konu-2:

Konu-3:

Benzer içerik, devam niteliğinde konu dersiniz eyvallah, ama aynı konu yukarıdaki örnektir.
Bölümde bu konu diğerinin devamı dediğiniz konularda kapatılıyordu, bence siz aynı İçerikli konularla devam konularını karıştırıyorsunuz.

Az evvel vurguladığınız 3. kuralı tekrar okuyun isterseniz ki onlara da müdahale etmiyoruz şu sıralar ama üyeler ilk konularındaki içeriği aynen topiğinde içine kopyalamışlarsa özelden ulaşıp birini kapattırın isterseniz diyorum yorumlar bölünmesin diye.

Benzer icerik, devam niteliginde dersiniz eyvallah diyorsun ama zaten soyledigim bu :)

Bire bir ayni konuyu da bugun acti zaten.
S shot sanirim bunun uzerinde durdu daha cok.
Konusuna yazdigi paragrafi aldi
Yeni konu seklinde birebir acti :)

Kurallar degismis zaten dediginiz gibi
Artik gereksiz bir uzamaya dondu olay..
Konuyu kapatiyorum.
Bilgiler icin tesekkurler :*

Millet uğraşmayı seviyor. Kaç sayfa yorum yapılmış açtığı her konuya. Halbuki kimse yazmasa bu kişi de sıkılacak ve bırakacak. Benim ilk ve son yorumum mesela ve bi daha bu kişi olduğunu anladığım an konuya girip bakmıyacağım bile. Ama bir sürü üye her açtığı konuya atlamış tabiri caizse. Belli ki bu kişi bundan zevk alıyor.

Bu insan böyle mutlu arkadaşlar, ben çok dahil olmadım konularına,tek tük yorum yaptım,kaostan beslenen bir ilişki, iki taraf da memnun durumdan, bu hır gür bu keşmekes heyecanlı geliyo sanırım, çünkü aksi halde kimse kimseyle zorla evli kalmaz, evlenmek de ayrılmak da çok çetrefilli gelmiyo bana, daha ötesi uzmanlık burda çözülecek şeyler değil
ben artık çıkara dayalı evlilikleri olduğunu düşünüyorum belki kız evde kalmamak için evlenmiş eşi de bir şeyler için katlanıyor olmalı

Suan jeton dustu

Aslinda sizde onu onaylayan seyler soyluyorsunuz.
Istedigim konuyu acarim
Yonetim icin sorun yok.
Siz
Konu iceriklerinde bizce de bir sorun yok
Sizler rahatsizsaniz yazmayin 100 sayfa olmasin..

Icerik kisminda anlasamiyoruz.
Yasak, yasak degil gibi.

Ok.

Çünkü konu üye getiriyor, reytingi bol. Ne ka çok üye o ka çok reklam geliri shapes.
Tamamen budur!!

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

Bu kural herkese geçerli değil sanırım.

Hala neyin meselesindesiniz? Üyelik İptal oldu, içeriklerde aynı değil üstelik, sadece benzer diyebilirsiniz, devam konusu gibi diyebilirsiniz ama aynı olması için kelimesi kelimesine aynı olması lazım.
Üstelik gündüzde açıkladım değil mi? Artık konular ekstrem bir durum olmadıkça kapanmıyor diye, siz içerik silmiştiniz ondan uyarı aldınız, uyarınız bu üye yüzünden değil ki, farz edelim bu üye dikkat çekmek için yazan biriydi, yazmazdınız olur biterdi, hiç tanımadığınız biri için sürekli bir ispat çabası niye?
Bu üye bitecek, birkaç üye daha var mesela konu açıyor diye sinirlenilen onlara mı gelecek sıra mesela?
Bırakında neye ne zaman müdahale edecek yöneticiler karar versin değil miHoppa

Back
X