• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin yogunlugu

İki önceki konusu da eşinin iş gezisine çıkması ve yine ona yazmamasıydı. Aynı problem yani. Sen eşinle atıyorum ailesi yüzünden tartıştın sonra iki hafta geçti yine aynı konudan tartıştın bu devam konusu oluyor. Yani biz öyle biliyorduk (bkz. site kuralları) ama kurallar esnemiş sanıyorum ki.
Ben devam konusunu aynı tartışmanın devamı şeklinde yorumlamıştım.
Tekrar aynı meseleden bir süre sonra tartışınca devam konusu olmuyor bildiğim.
Yani sıkıcı olabilir evet ama üyelik iptaline veya bana gidecek bir durum olmamalıydı gibi geldi bana.

Ben devam konusunu aynı tartışmanın devamı şeklinde yorumlamıştım.
Tekrar aynı meseleden bir süre sonra tartışınca devam konusu olmuyor bildiğim.
Yani sıkıcı olabilir evet ama üyelik iptaline veya bana gidecek bir durum olmamalıydı gibi geldi bana.

Sanıyorum ki peace kendisi iptal ettirdi üyeliğini. Bir çok fake konu açıldı ya onun fotoğrafıyla, o yüzden geçici olabilir.

Burada erkeklere yükleniyoruz ama böyle karısı olan erkeklerede allah sabır versin. Temcit pilavı gibi ilgi göstermiyor ilgi istiyorum ilgili koca ilgisiz kaldım ilgi ilgi
ben dayanamazdım sana erkek olsaydım ve bırakır kaçardım yanından boğazından sıkılmış gibi hisseder insan. Kendinize ne zaman çeki düzen vereceksiniz acaba?

ben şok ben iptal 10 dk gec gelen mesaj icinmi bu kdr dert daha önceki konularina baktimda evlilik uzmani tavsiyem.

Son düzenleme:
Aynı konu değil bunlar.
İlk konusunda kocası konuşma sözü vermiş, konu sahibi beklemiş ama aranmayınca uyuduğunu farketmiş ve trip atmış.
Bu konusunda herhangi bir söz yok, mesaja geç cevap verilince uyuduğunu anlıyor ama bir şey dememiş ve tepki vermemiş.
Seyahatta olması evet, zaman farkı evet, peacefulun sabırsızlığı yine evet ama diğerleri aynı değil. Benzer konular denebilir evet ama aynı denemez.
Bence bazılarınız konuya sayfalarca yorum yapıp kendinizi heba ettiğiniz için kullanıldığınızı veya bir faydası olmadığını düşünüp kızıyorsunuz. Kimisi de kendi konusu kapatılıp bu neden kapatılmadı modunda. Olayı kişiselleştirmeye gerek var mı?

Gerçekten pess doğrusu, bende işim geregi 17 sene seyahat ederek çalıştım o kadar zorki seyahat etmek düzensiz bir hayat, düzensiz beslenme, düzensiz uyku sizin gibi anlayışsız bir eşle evli olduğu için eminim eşiniz çok üzülüyordur . İş için gittigi şehirde ona verilen görevi tam ve zamanında bitirmek zorunda sizin ona destek olmanız gerekirken birde trip mi yapıyorsunuz pess pess doğrusu.

Üyenin hesabı aktif edilmiştir. Sahte bir profil değildir

Sanıyorum ki peace kendisi iptal ettirdi üyeliğini. Bir çok fake konu açıldı ya onun fotoğrafıyla, o yüzden geçici olabilir.

Merhaba,

uyeligimi iptal ettirmedim, uyeligim gecici olarak kapatildi ve acildi suanda.
Fake bir profilim olmadigini kanitladim bir nevi.
diger uye ( bez bebek) ben degilim tabiki.

merhaba,
Iyi, cunku esim yok hala, pazar gunu gelecek.. Cok yogun her zamanki gibi iste.
burdaki yorumlar ve olaylardan dolayi uzulmustum. neyseki aciklik getirildi onada..

Gereksiz oldu yapılanlar, haklısın o konuda.
Bütün bunların üzerine eşine sarmadıysan büyük bir adım tabi ki.

Gereksiz oldu yapılanlar, haklısın o konuda.
Bütün bunların üzerine eşine sarmadıysan büyük bir adım tabi ki.

evet gereksizdi.
Sarmadim ama ozledim baya, calismama ragmen yalniz hissediyorum kendimi, evde falan cok sessiz geliyo.
sonu yok seyahatlerinin, gelecek ama nisan ayinda 2 haftadan fazla ayri olcaz mesela.

evet gereksizdi.
Sarmadim ama ozledim baya, calismama ragmen yalniz hissediyorum kendimi, evde falan cok sessiz geliyo.
sonu yok seyahatlerinin, gelecek ama nisan ayinda 2 haftadan fazla ayri olcaz mesela.

Sürekli bunu sorgulayıp kendini mutsuz etmek yerine alışmalısın bence artık..

2 hafta nisanda ayrı kalacağız demişsin ya.
yani şimdiden daha nisan ayını düşünüp üzülüyorsun. artık gitmesi gerektiğini kabullenip bunu düşünmekten vazgeçmiyorsun.
gidecek ama hiç üzülmüyorum. korkmuyorum ayrı kalmaktan yazmamışsın . mutsuz bi tablo çizmişsin

2 hafta nisanda ayrı kalacağız demişsin ya.
yani şimdiden daha nisan ayını düşünüp üzülüyorsun. artık gitmesi gerektiğini kabullenip bunu düşünmekten vazgeçmiyorsun.
gidecek ama hiç üzülmüyorum. korkmuyorum ayrı kalmaktan yazmamışsın . mutsuz bi tablo çizmişsin

Yurtdisinda kendi kendime evli ama ayni zamanda yalniz bir hayat yasadigim icin mutsuzum... alistim seyahatine ama yalnizliga alisamadim...

Back
X