O zaman birde şöyle düşünün yabancı bir ülkede eşiniz ve siz başka kimse yok, herşeye herkese yabancısınız, dertleşmek veya sadece yazıp rahatlamak istiyorsunuz, bir foruma üye oluyorsunuz ve yazıyorsunuz, yazıyor olması kişinin kendini ilgilendirmez mi?
Konu kısıtlaması yoksa üstelik, sizler yorum yazmama özgürlüğüne sahipsiniz, o da yazma özgürlüğüne sahip, kurallara uyduğu sürece ister bu üye ister bir başkası konu açabilir.
Sadece bu üye için demiyorum, bu sitede eşi aşırı kıskanç ve kısıtlayıcı olduğu için evden dışarı adım atamayan kendi yalnızlığında kalan kadınlarda var, konu açıyorlar, belki dertleri sürekli aynı şeyler üzerine ama dertliler, tek istedikleri yazıp rahatlamak, kaldı ki burası bir derdim var bölümü, ne yazıyor bölümün başında : "Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun"
Bu üye gibi niceleri var, aynı sorun üzerinden birçok konu açan, kimi de maalesef yine mi sen denmesin veya sonradan açacağı bir konuda geçmiş konuları ısıtılıp önüne gelmesin diye özelden bize yazıyor derdini.
Sizler bu üyeye bunaldığınız kişi gözüyle bakıyorsunuz, bizse yalnız bir kadın olarak, bu yüzden yargılanıyorsak siz bilirsiniz.