Esimin yokluğundan faydalanmak isteyen sahis

Nowaybabe

Popüler Üye
Pro Üye
2 Ocak 2017
3.305
19.651
208
Herkese merhabalar.Esim gorev icabi bir kac aydir yurt disinda ve iletisimimiz cok sınırlı.Esimin kardes olarak nitelendirdigi bir kisi vardi.Bu kisi bekar ve surekli evimize girip cikan bir kisi.Gecenlerde bir seye ihtiyacim olup olmadigini ogrenmek icin( tabi ben oyle saniyordum ama amac farkliymis) mesaj atti.Bende tesekkur ettim ve ihtiyacim olmadigini soyledim.Sonra birden bu sahis ben siz evlenmeden once seni cok begeniyordum hatta nasil esinle evlendin diye dusundum falan dedi ki esim gercekten hem cok iyi yurekli hemde fiziksel olarak gayet düzgün bir insan.Bu mesajn ardindan boyle birseye nnasil curet edersin ile baslayan ve esimden de benden de uzak dur diye biten bir mesaj attim ve her yerden engelledim.Size sorum su bunu esim geldiginde uygun bir dille soylemeli miyim? Ya da ne sekilde anlatmaliyim? Cunku biliyorum ki esim geldiğinde o kisiyle gorusmek isteyecek ve bu durumdan benim midem bulaniyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Esiniz geldiginde hemen soylemeyin bence. O kisiyle ilgili laf açın. Hoslanmadiginizi falan soyleyin. Eger sizi dinlemiyorsa o zaman soylersiniz

B
tepkisini kestiremedigim icin cekiniyorum bende acikcasi
Eşini en iyi sen tanırsın. Yani kolay kolay hazmedilemeyecek birsey. Adam resmen sana yürümüş. Kimse kolay kolay tepkisiz kalamaz bu duruma. Ama anlatmazsan da sen vicdan azabı çekersin. Dediğim gibi çok zor bir durum. Adı herif. O kadar bekar var, ne diye yakın arkadaşının karısına bu cümleyi kurarsin ki? Pislik.

Eşini en iyi sen tanırsın. Yani kolay kolay hazmedilemeyecek birsey. Adam resmen sana yürümüş. Kimse kolay kolay tepkisiz kalamaz bu duruma. Ama anlatmazsan da sen vicdan azabı çekersin. Dediğim gibi çok zor bir durum. Adı herif. O kadar bekar var, ne diye yakın arkadaşının karısına bu cümleyi kurarsin ki? Pislik.
Bende bunu anlayamiyorum.Bir oglum da var evli ve cocuklu bir kadin nasil ilgisini ceker anlamis degilim.

Back
X