Esimin yokluğundan faydalanmak isteyen sahis

Ben eşinize söylemeniz gerektiğini düşünüyorum..

Eşiniz karakter olarak nasıl biridir?
Hemen öfkelenip gözü döner mi? Yoksa ağırbaşlı oturaklı biri mi? Buna göre karar verin..

Benimde başımdan benzeri geçti ben ekran görüntülerini hemen eşime gönderdim başka bir şekilde kulağına gider bana niye söylemedin diye suçsuzken suçlu duruma düşerim diye düşündüm bence eşine mutlaka anlatmalısın

Benimde başımdan benzeri geçti ben ekran görüntülerini hemen eşime gönderdim başka bir şekilde kulağına gider bana niye söylemedin diye suçsuzken suçlu duruma düşerim diye düşündüm bence eşine mutlaka anlatmalısın
Su an mesajlari gonderme durumum yok ne yazik ki.iletisimimiz cok sinirli ancaa geldiginde anlatabilrim.Peki sizin esiniz nasil tepki verdi?

Ben eşinize söylemeniz gerektiğini düşünüyorum..

Eşiniz karakter olarak nasıl biridir?
Hemen öfkelenip gözü döner mi? Yoksa ağırbaşlı oturaklı biri mi? Buna göre karar verin..
Esim sinirli biri degildir fakat takdir edersiniz ki bu sinirlari cok cok zorlayan bir durum.o yuzden cekiniyorum acikcasi

Esim sinirli biri degildir fakat takdir edersiniz ki bu sinirlari cok cok zorlayan bir durum.o yuzden cekiniyorum acikcasi
Alıştıra alıştıra söylersiniz, X le arkadaşlığını tekrar gözden geçir istersen, bana pek güven vermiyor, onda içime sinmeyen şeyler var vs diye.

Eşinize soyleyeceginizi bilmiyor muydu ki böyle hadsizlesti.. Alkollü muydu acaba ?

Sakın saklamayin , sonradan öğrenirse eşiniz aranız açılır.

Bende oyle dusunuyorum.Birde ne olur ne olmaz diye kuzenime anlatip onada gonderdim mesajlari.Karsimiza alip birlikte mi konussak
Eşiniz nasıl biri bilmiyorum ..

Ama uzakta olan birine bunu telle , mesajla anlatmayın derim ...

Bu konuyu biriyle paylaşmış olmanızı nasıl karşılar bilemedim , ama çok güvendiğiniz bir kuzeninizse iyi yapmışsınız biraz elinizin ayağınızın titremesi geçmiştir ..

Anlayışlı bir eşin varsa derim ki başbaşayken anlat ama vereceği tepkiden korkuyorsan kuzen de yanınızda olup şahit olabilir

Su an mesajlari gonderme durumum yok ne yazik ki.iletisimimiz cok sinirli ancaa geldiginde anlatabilrim.Peki sizin esiniz nasil tepki verdi?
Bizim ki akrabaydı büyükleri araya koydular kafam güzeldi falan demiş yersen tabi irtibatımızı tamamen kestik en azından artık o pisliği görmek zorunda değilim eşinin tepkilerini en iyi sen bilirsin böyle bir durumda nasıl bir tavır gösterir sence?

Eşinizin elinden bir kaza çıkmasından çekinip susacağınıza güvenmiş zaten pislik. Elbette anlatın. Eş tarafından birileri varsa önce onlara da anlatabilirsiniz. Gerçi ekran görüntüsü almışsınız, adam iyice pislik yapacak olursa garantiniz var. Mesela "sana bir şey anlatacağım ama bu konuda hiçbir şey yapmayacağına söz verirsen anlatacağım" diye konuya girebilirsiniz.

Eşiniz dönsün, biraz dinlensin sakin bir zamanında söyleyin bence. Söylemezseniz ve eşiniz bu kişiyle görüşmeye devam ederse karşı taraf daha da cesaret bulur. Ha bir de aklı selim bir erkek kardeşiniz ya da kayınbiraderiniz varsa bence onunla birlikte söyleyin. En azından eşinizi sakinleştirir ve karşı tarafla konuşacağı zaman yanında olur, kötü şeylerin yaşanmasını engeller. Ne terbiyesiz aşağılık bir adammış bu arada. En kısa zamanda belasını bulur inşallah.

Back
X