- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Ama bunu eşiniz görevdeyken yapmayın , dönsün yüzyüze daha güzel , mantıklı bir konuşma olur diye düşünüyorumKesinlikle haklisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bunu eşiniz görevdeyken yapmayın , dönsün yüzyüze daha güzel , mantıklı bir konuşma olur diye düşünüyorumKesinlikle haklisiniz
İnanin aklimin ucundan bile gecmemisti.simdi siz boyle söyleyince iyice midem bulandiBiseye ihtiyacin var mi derken neyi kastetti aceba: ( terbiyesiz ya yoksa ben gene cok mu fesatim: (
Bende oyle dusunuyorum.Birde ne olur ne olmaz diye kuzenime anlatip onada gonderdim mesajlari.Karsimiza alip birlikte mi konussakAma bunu eşiniz görevdeyken yapmayın , dönsün yüzyüze daha güzel , mantıklı bir konuşma olur diye düşünüyorum
Su an mesajlari gonderme durumum yok ne yazik ki.iletisimimiz cok sinirli ancaa geldiginde anlatabilrim.Peki sizin esiniz nasil tepki verdi?Benimde başımdan benzeri geçti ben ekran görüntülerini hemen eşime gönderdim başka bir şekilde kulağına gider bana niye söylemedin diye suçsuzken suçlu duruma düşerim diye düşündüm bence eşine mutlaka anlatmalısın
Esim sinirli biri degildir fakat takdir edersiniz ki bu sinirlari cok cok zorlayan bir durum.o yuzden cekiniyorum acikcasiBen eşinize söylemeniz gerektiğini düşünüyorum..
Eşiniz karakter olarak nasıl biridir?
Hemen öfkelenip gözü döner mi? Yoksa ağırbaşlı oturaklı biri mi? Buna göre karar verin..
Alıştıra alıştıra söylersiniz, X le arkadaşlığını tekrar gözden geçir istersen, bana pek güven vermiyor, onda içime sinmeyen şeyler var vs diye.Esim sinirli biri degildir fakat takdir edersiniz ki bu sinirlari cok cok zorlayan bir durum.o yuzden cekiniyorum acikcasi
Eşiniz nasıl biri bilmiyorum ..Bende oyle dusunuyorum.Birde ne olur ne olmaz diye kuzenime anlatip onada gonderdim mesajlari.Karsimiza alip birlikte mi konussak
Bizim ki akrabaydı büyükleri araya koydular kafam güzeldi falan demiş yersen tabi irtibatımızı tamamen kestik en azından artık o pisliği görmek zorunda değilim eşinin tepkilerini en iyi sen bilirsin böyle bir durumda nasıl bir tavır gösterir sence?Su an mesajlari gonderme durumum yok ne yazik ki.iletisimimiz cok sinirli ancaa geldiginde anlatabilrim.Peki sizin esiniz nasil tepki verdi?
Evet empati yaptigimda bende kesinlikle bilmek isterdim diyorum.O yuzden geldiginde anlatacagim mutlaka teşekkür ederim.Ben kesin söylerdim. Böyle birşey nasıl saklanır ki? Aynısını eşim yapsa onu karşıdakinden daha suçlu sayarım...
Esim askeri personel ve dediginiz gibi su an cok yoğun ve stresli bir durumda ayrica iletismimizde cok sınırlı.Eşin gelince anlat hatta askeri personel vs değilse yani ölüm tehlikesi vs yoksa şimdiden söyle Adam üste çıkmasın
Esim askeri personel ve dediginiz gibi su an cok yoğun ve stresli bir durumda ayrica iletismimizde cok sınırlı.