Esimin yokluğundan faydalanmak isteyen sahis

Tepkisinden neden cekiniyorsun?senin yaptigin bir hata yokki?yazdiklarini ekran goruntusu olarak kaysdet ve esine zamani gelince goster...
Tum mesajlari ekran goruntusu olarak aldim zaten.Bana olan tepkisinden degil de o kisiye nasil bir tepki verir sinir aninda ne yapabilir bilemiyorum.cunku sinirlari baya zorlayan bir durum

Tum mesajlari ekran goruntusu olarak aldim zaten.Bana olan tepkisinden degil de o kisiye nasil bir tepki verir sinir aninda ne yapabilir bilemiyorum.cunku sinirlari baya zorlayan bir durum

Ben olsam hemen şimdi söylerdim. Öyle gaza getirir gibi değil de, sakin sakin normal bir şey anlatır gibi. Eşinizin yerinde olsanız, siz de hemen öğrenmek isterdiniz. Sonra size “niye bana söylemedin” diye kızmasın.

Bence araya kimseyi katmadan eşine yolla bu mesajları keşke cevap vermek yerine eşime anlatırsın devamını deseydin , en fazla kavga falan eder çok kötü bişey olacak diye korkup başına büyük işler açma

Herkese merhabalar.Esim gorev icabi bir kac aydir yurt disinda ve iletisimimiz cok sınırlı.Esimin kardes olarak nitelendirdigi bir kisi vardi.Bu kisi bekar ve surekli evimize girip cikan bir kisi.Gecenlerde bir seye ihtiyacim olup olmadigini ogrenmek icin( tabi ben oyle saniyordum ama amac farkliymis) mesaj atti.Bende tesekkur ettim ve ihtiyacim olmadigini soyledim.Sonra birden bu sahis ben siz evlenmeden once seni cok begeniyordum hatta nasil esinle evlendin diye dusundum falan dedi ki esim gercekten hem cok iyi yurekli hemde fiziksel olarak gayet düzgün bir insan.Bu mesajn ardindan boyle birseye nnasil curet edersin ile baslayan ve esimden de benden de uzak dur diye biten bir mesaj attim ve her yerden engelledim.Size sorum su bunu esim geldiginde uygun bir dille soylemeli miyim? Ya da ne sekilde anlatmaliyim? Cunku biliyorum ki esim geldiğinde o kisiyle gorusmek isteyecek ve bu durumdan benim midem bulaniyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Aman ha adam katil olur, mesafe koyun. Yorgunum, kimseyi görmeyelim gibi. Sadece uzak durun.

Bende bunu anlayamiyorum.Bir oglum da var evli ve cocuklu bir kadin nasil ilgisini ceker anlamis degilim.

ilgi değil emin ol. eşin yok ya yoklamış seni şerefsiz.
arkadaş karısı falan gözü görmemiş aç it.
eşine mutlaka söyle eşinin düşeceği durumu düşün yazık değil mi adama?

ilgi değil emin ol. eşin yok ya yoklamış seni şerefsiz.
arkadaş karısı falan gözü görmemiş aç it.
eşine mutlaka söyle eşinin düşeceği durumu düşün yazık değil mi adama?

Tabi canım, bir de söyleme diyen olmuş. Adam bilmeden hala kardeşim, canım ciğerim diyecek adama; sürekli eve girip çıkıyormuş, söylemezse o herif kimbilir ne düşünür? "Bak o da istiyor demek ki beni, kocasına söylememiş" diyecek. Böyle şeref yoksunu heriflerin kafa böyle çalışıyor.

Bence de evine sokmayıp, uzak dursun. Eşi isterse, dïşarda görüşün diyin. Eşinizle de bu heiften haz etmediğiniz ifade edin. O da uzaklaşır bence. Soğukkanlı olun..

Tabi canım, bir de söyleme diyen olmuş. Adam bilmeden hala kardeşim, canım ciğerim diyecek adama; sürekli eve girip çıkıyormuş, söylemezse o herif kimbilir ne düşünür? "Bak o da istiyor demek ki beni, kocasına söylememiş" diyecek. Böyle şeref yoksunu heriflerin kafa böyle çalışıyor.
Evet cok haklsiniz.İgrenc bir durum gercekten esim icin cok üzüldüm.Sosyal medyada falan birlikte fotograflari var hala gordukce cildiriyorum

Biseye ihtiyacin var mi derken neyi kastetti aceba: ( terbiyesiz ya yoksa ben gene cok mu fesatim: (

Evet cok haklsiniz.İgrenc bir durum gercekten esim icin cok üzüldüm.Sosyal medyada falan birlikte fotograflari var hala gordukce cildiriyorum

Eşiniz gelsin, mesajları gösterin, durumu sakince anlatın. Çok sinirlenecektir, belki adamla yüzleşmek isteyecektir ama çoluğunuz çocuğunuz olduğunu, başını böyle bir şeref yoksunu için belaya sokmamasını istediğinizi, zaten onu çok sevdiğinizi, yaşadığı hayal kırıklığı için üzgün olduğunuzu söylersiniz nazik bir dille. Eşinizi sakinleştirirsiniz, bir daha da o herifle görüşmezsiniz. Dediğim gibi ilk öğrendiğinde çok sinirlenecektir, o sırada soğukkanlı olmaya gayret edin.

Back
X