Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tum mesajlari ekran goruntusu olarak aldim zaten.Bana olan tepkisinden degil de o kisiye nasil bir tepki verir sinir aninda ne yapabilir bilemiyorum.cunku sinirlari baya zorlayan bir durumTepkisinden neden cekiniyorsun?senin yaptigin bir hata yokki?yazdiklarini ekran goruntusu olarak kaysdet ve esine zamani gelince goster...
Kanı bozuk! Ondandır ...Bende bunu anlayamiyorum.Bir oglum da var evli ve cocuklu bir kadin nasil ilgisini ceker anlamis degilim.
Canım deliller varsa korkma söyle zira daha kötü şeyler olabilir. Adam pisliğin teki riza baba :) :)İnanin hala soktayim.Ama basit bir sey olmadigi icin cekiniyorum acikcasi tepkisinden
Cok pardon.tum mesajlari ekran goruntusu olarak aldim zaten.Yalniz kalma gibi bir durumumuz yok farkli sehirlerdeyiz su an zaten.Her yerden de engelledim.Alıntılamışsınız ama göremedim ne yazdığınızı
Tum mesajlari ekran goruntusu olarak aldim zaten.Bana olan tepkisinden degil de o kisiye nasil bir tepki verir sinir aninda ne yapabilir bilemiyorum.cunku sinirlari baya zorlayan bir durum
Aman ha adam katil olur, mesafe koyun. Yorgunum, kimseyi görmeyelim gibi. Sadece uzak durun.Herkese merhabalar.Esim gorev icabi bir kac aydir yurt disinda ve iletisimimiz cok sınırlı.Esimin kardes olarak nitelendirdigi bir kisi vardi.Bu kisi bekar ve surekli evimize girip cikan bir kisi.Gecenlerde bir seye ihtiyacim olup olmadigini ogrenmek icin( tabi ben oyle saniyordum ama amac farkliymis) mesaj atti.Bende tesekkur ettim ve ihtiyacim olmadigini soyledim.Sonra birden bu sahis ben siz evlenmeden once seni cok begeniyordum hatta nasil esinle evlendin diye dusundum falan dedi ki esim gercekten hem cok iyi yurekli hemde fiziksel olarak gayet düzgün bir insan.Bu mesajn ardindan boyle birseye nnasil curet edersin ile baslayan ve esimden de benden de uzak dur diye biten bir mesaj attim ve her yerden engelledim.Size sorum su bunu esim geldiginde uygun bir dille soylemeli miyim? Ya da ne sekilde anlatmaliyim? Cunku biliyorum ki esim geldiğinde o kisiyle gorusmek isteyecek ve bu durumdan benim midem bulaniyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Bende bunu anlayamiyorum.Bir oglum da var evli ve cocuklu bir kadin nasil ilgisini ceker anlamis degilim.
ilgi değil emin ol. eşin yok ya yoklamış seni şerefsiz.
arkadaş karısı falan gözü görmemiş aç it.
eşine mutlaka söyle eşinin düşeceği durumu düşün yazık değil mi adama?
Evet en cokta ona uzuldum zaten.Resmen esimin olmadigi ani kollamis hazmedemiyorumilgi değil emin ol. eşin yok ya yoklamış seni şerefsiz.
arkadaş karısı falan gözü görmemiş aç it.
eşine mutlaka söyle eşinin düşeceği durumu düşün yazık değil mi adama?
Evet cok haklsiniz.İgrenc bir durum gercekten esim icin cok üzüldüm.Sosyal medyada falan birlikte fotograflari var hala gordukce cildiriyorumTabi canım, bir de söyleme diyen olmuş. Adam bilmeden hala kardeşim, canım ciğerim diyecek adama; sürekli eve girip çıkıyormuş, söylemezse o herif kimbilir ne düşünür? "Bak o da istiyor demek ki beni, kocasına söylememiş" diyecek. Böyle şeref yoksunu heriflerin kafa böyle çalışıyor.
Kesinlikle haklisinizAynı şey eşine yapılsa , en yakın arkadaşın tarafından .. bilmek istemez miydin ?
Evet cok haklsiniz.İgrenc bir durum gercekten esim icin cok üzüldüm.Sosyal medyada falan birlikte fotograflari var hala gordukce cildiriyorum