tepkisini kestiremedigim icin cekiniyorum bende acikcasiTabi ki eşine anlatmalısın. Ama nasıl bir tepki verir bilemedim. Çok zor bir durum.
Yazılan,çizilen,söylenen delil nitelikteki herşeyi kaydedin...
Hepsini kaydettim zaten bu kadar gozunu kararttiysa iftira da atabilir diye dusunerek
Daha fazla dikkatli olun o kişiye karşı...
Tek kalmamaya özen gösterin...
İnanin hala soktayim.Ama basit bir sey olmadigi icin cekiniyorum acikcasi tepkisindenBence söyle arkadaşım dediği kişinin ne olduğunu gorsün mesajları da göster. Densiz herif
Eşini en iyi sen tanırsın. Yani kolay kolay hazmedilemeyecek birsey. Adam resmen sana yürümüş. Kimse kolay kolay tepkisiz kalamaz bu duruma. Ama anlatmazsan da sen vicdan azabı çekersin. Dediğim gibi çok zor bir durum. Adı herif. O kadar bekar var, ne diye yakın arkadaşının karısına bu cümleyi kurarsin ki? Pislik.B
tepkisini kestiremedigim icin cekiniyorum bende acikcasi
Bende bunu anlayamiyorum.Bir oglum da var evli ve cocuklu bir kadin nasil ilgisini ceker anlamis degilim.Eşini en iyi sen tanırsın. Yani kolay kolay hazmedilemeyecek birsey. Adam resmen sana yürümüş. Kimse kolay kolay tepkisiz kalamaz bu duruma. Ama anlatmazsan da sen vicdan azabı çekersin. Dediğim gibi çok zor bir durum. Adı herif. O kadar bekar var, ne diye yakın arkadaşının karısına bu cümleyi kurarsin ki? Pislik.
Karaktersiz iste. Allah boylelerini uzak etsin. Adamı katil eder bunlar.Bende bunu anlayamiyorum.Bir oglum da var evli ve cocuklu bir kadin nasil ilgisini ceker anlamis degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?