- 3 Temmuz 2017
- 282
- 283
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle cok tesekkut ederim.Kuzenime ve gorumceme anlattim.Onlarda destek oldular.suan sizden baska birileri daha bilmeli. neler duyuyoruz neler oluyoruz ailenden birilerine anlat mutlaka kendine de cok dikkat et
eşine degil de kayınpeder baba kardeş amca kayinbiradere göster[/QUOTEE
Esim babamdan daha normal tepki verir eminim.O yüzden geldiginde kendisine anlatacagim
Bilmiyorum denemek lazım yakınınızda biriyle deneyebilirsinizEkran görüntüsü almış..
Ama siz yazınca aklımda soru işareti oluştu.
Mesela ben size mesaj yazdıktan sonra, siz beni engelleyince, benim o mesajı herkesten sil dememle sizden de siliniyor mu?
Bilmiyorum insanlar bazen böyle şey yapabiliyolar denemek amaçlı ne tepki verecek diye.B
Daha once ben oyle birsey sezmedim fakat esimin arkadasi beni neden denesin ki hangi sıfatla ve ne icin ?
Erkekler böyle durumda çok fevri tepkiler verip başını belaya sokabilir. Bence net bir dille görüşmek istemediğini söyle mümkünse başka bir bahane bul. En son aşamada söylemeyi düşün.B
tepkisini kestiremedigim icin cekiniyorum bende acikcasi
B
tepkisini kestiremedigim icin cekiniyorum bende acikcasi
Ekim sonu gibi gelecek.Aslinda cesaret degilde ahlaksizlkta nirvana yapinca gozleri gormuyor demek kiVay beeeee millette harbiden ne popo varmış
Cesarete bak hele. O pislik domuzun ekran görüntüleri var madem goster eşine. Esin ne zaman geliyor ???
Esim mantikli bir insandir.Gereksiz ofke krizine girecegini hic sanmiyorum bende.O yuzden geldiginde yuzyuze konusup anlatacagim.Eşin nasıl biri? Sakin kalıp hayatından çıkaracak biriyse anlatın. Mesela ben eşime anlatırım çünkü saçma sapan öfke kontrolsüzlüğüne kapılmaz. Ama aşırı tepki verip başını belaya sokacak bir tipse anlatmayın.
Herkese merhabalar.Esim gorev icabi bir kac aydir yurt disinda ve iletisimimiz cok sınırlı.Esimin kardes olarak nitelendirdigi bir kisi vardi.Bu kisi bekar ve surekli evimize girip cikan bir kisi.Gecenlerde bir seye ihtiyacim olup olmadigini ogrenmek icin( tabi ben oyle saniyordum ama amac farkliymis) mesaj atti.Bende tesekkur ettim ve ihtiyacim olmadigini soyledim.Sonra birden bu sahis ben siz evlenmeden once seni cok begeniyordum hatta nasil esinle evlendin diye dusundum falan dedi ki esim gercekten hem cok iyi yurekli hemde fiziksel olarak gayet düzgün bir insan.Bu mesajn ardindan boyle birseye nnasil curet edersin ile baslayan ve esimden de benden de uzak dur diye biten bir mesaj attim ve her yerden engelledim.Size sorum su bunu esim geldiginde uygun bir dille soylemeli miyim? Ya da ne sekilde anlatmaliyim? Cunku biliyorum ki esim geldiğinde o kisiyle gorusmek isteyecek ve bu durumdan benim midem bulaniyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.