Esimin yokluğundan faydalanmak isteyen sahis

Bende bunu anlayamiyorum.Bir oglum da var evli ve cocuklu bir kadin nasil ilgisini ceker anlamis degilim.

evliler onlar için daha kolay seks olarak görülüyor. hem bekaret derdi yok hem ciddi ilişki derdi yok. azıcık muhabbet eden kadın hemen onlar için potansiyel kolay seks konumuna geliyor. benzerini üniden arkadaşım bana yaptı mesajla. toplu bayram tebriği mesajına cevap yazdım nasılsın diye. bölümümüz iş imkanı sıkıntılı olan bir bölümdü o da başarılıydı merak ettim hangi alanda çalışıyor diye. o yüzden cevap yazdım. o da bana naptığımı sordu. evli olduğumu duyunca da resmen çoştu. önce yanlış anlıyorum sandım ama yok . tanıdık arkadaş markadaş dinlemiyormuş bu işler.

Ne günlere kaldık ! Eşinize söylemelisiniz.Söylemezseniz ne duruma düşer adam , valla kötü bir durum.Söylemezseniz o şerefsiz de yüz bulabilir nasılsa söylemedi haberi yok diye.Oha yani.Sapık ahlaksız.

eşinize anlatın.bu kişi bunu sırf patavatsızlıktan bile yapmış olsa hiç değilse haddini bilmeyi öğrenir.

Belki eşiniz sizi denemek için yaptırmıştır arkadaşına.
Sonuçta uzaktasınız , nebileyim bence gösterin mesajları...

B
tepkisini kestiremedigim icin cekiniyorum bende acikcasi
Mesajlari silme sakinlikle anlat..Sonradan baska şekildeymis gibi kulagina gidebilir.belli ki bu sana msj atan sozde arkadaş kotu niyetli bir insan..O yuzden ne olduysa senden duysun.

Eşin geldiğinde evinize birşey konuşmak istediğini ve kesinlikle aptalca birşey yapmaması için söz vermesini isteyip, güzelce anlatın.
Böyle biri yüzünden başı belaya girmesin elbet hayal kırıklığı yaşayacak ama sizden ve eşinizden uzak durması lazım. Adi herif kimseye güvenilmiyor valla nasıl sinirlendim.

Çok zor bi durum gerçekten böyle birşeyi eşinize söylemek.. Tepkisi ne olur gider adama bi zarar da verbilir Allah korusun katil olur. Söylemesenizde olmaz iğrenç bir durum Allah yardimciniz olsun eşinizi siz taniyorsunuz tepkisini az çok tahmin edebilirsiniz.

Eşinin gelmesini bekleme bunu söyleme cesareti olan kapına da dayanır iftirada atar eşine buraya yazdığın gibi anlat ve göster mesajları ve eşin gelene kadar yanlız kalmak istemediğini belirt ailen gelsin ya da sen git... Şimdi anlat ki susman sonra aleyhine olmasın .. Unutma ki çamur atmak kolay izi çıkartmak zordur

Belki eşiniz sizi denemek için yaptırmıştır arkadaşına.
Sonuçta uzaktasınız , nebileyim bence gösterin mesajları...
Eşinin gelmesini bekleme bunu söyleme cesareti olan kapına da dayanır iftirada atar eşine buraya yazdığın gibi anlat ve göster mesajları ve eşin gelene kadar yanlız kalmak istemediğini belirt ailen gelsin ya da sen git... Şimdi anlat ki susman sonra aleyhine olmasın .. Unutma ki çamur atmak kolay izi çıkartmak zordur
Ailem yanimda suanda zaten.Esime soyleme gibi bir imkanim yok iletisimiz cok az.cok haklisiniz bu yuzden konusmalarin ekran goruntusunu aldm ve geldiginde anlatip hepsini gostericem

Ben olsam söylemezdim sanırım. Eşiniz geldiğinde bu kişiyle görüşmek istemefiğinizi, bakışlarından rahatsız olduğunuzu söyleyinsadece. Arkadaşımdır şudur budur yanlış anlamışsındır derse gösterin mesajları. Sonu kestirilemeyen adımlat sıkıntı olur.

bence hemen şimdi yolla mesajları. türkiyeye geldiğinde anlatırsan bir anlık kızgınlıkla gider herifi öldürür, bir şerefsiz için katil olur. eğer ki ailen sana yakında oturuyorsa veya kardeşlerin filan varsa seni koruyabilecek insanlar varsa hiç zaman kaybetmeden eşine yolla mesajları. yurtdışında eli kolu bağlı iken öğrensin bütün sinirini o şekilde yaşasın, buraya geldiği zamanda da olay biraz daha soğuyacağı için daha mantıklı karar verir ve uygular.

yoksa duyduğu gibi hareket etmeye kalkarsa o cinnet cinayeti getirir...

Ailem yanimda suanda zaten.Esime soyleme gibi bir imkanim yok iletisimiz cok az.cok haklisiniz bu yuzden konusmalarin ekran goruntusunu aldm ve geldiginde anlatip hepsini gostericem

geldiği zamana saklarsan daha büyük bir infiale de sebep olabilirsin, o karaktersiz o... çocuğu seni zor duruma sokmaya da kalkışabilir... bence hemen bitirmelisin işi

Mesajlar en güzel delil sanırım.
Geldiği vakit kendine gelsin ve güzel bir anda canım bu şahısla bir daha görüşmeyelim demelisinz.
Neden sorusuna ise mesajınızı gösterirsiniz.
Zaten gerekli cevabı vermişsiniz ,eşiniz anlayacaktır.

bence hemen şimdi yolla mesajları. türkiyeye geldiğinde anlatırsan bir anlık kızgınlıkla gider herifi öldürür, bir şerefsiz için katil olur. eğer ki ailen sana yakında oturuyorsa veya kardeşlerin filan varsa seni koruyabilecek insanlar varsa hiç zaman kaybetmeden eşine yolla mesajları. yurtdışında eli kolu bağlı iken öğrensin bütün sinirini o şekilde yaşasın, buraya geldiği zamanda da olay biraz daha soğuyacağı için daha mantıklı karar verir ve uygular.

yoksa duyduğu gibi hareket etmeye kalkarsa o cinnet cinayeti getirir...
+10

Ben de bu sekilde dusunuyorum. Orda daha rahat dusunur. Burda bir sinirle öldurur

Mesajların ekran görüntüsünü yolla hemen eşine arkadasının rezilliğine bakarmısın birde evimize sokuyoruz bu insanı de

Önce arkadaş olacak kendini bilmeze olanları eşine anlatacağını söyle ki sizden uzak dursun eşin geldiğinde onu bulamasın en azından eşinin onun yüzünden başı belaya girmez.

Herkese merhabalar.Esim gorev icabi bir kac aydir yurt disinda ve iletisimimiz cok sınırlı.Esimin kardes olarak nitelendirdigi bir kisi vardi.Bu kisi bekar ve surekli evimize girip cikan bir kisi.Gecenlerde bir seye ihtiyacim olup olmadigini ogrenmek icin( tabi ben oyle saniyordum ama amac farkliymis) mesaj atti.Bende tesekkur ettim ve ihtiyacim olmadigini soyledim.Sonra birden bu sahis ben siz evlenmeden once seni cok begeniyordum hatta nasil esinle evlendin diye dusundum falan dedi ki esim gercekten hem cok iyi yurekli hemde fiziksel olarak gayet düzgün bir insan.Bu mesajn ardindan boyle birseye nnasil curet edersin ile baslayan ve esimden de benden de uzak dur diye biten bir mesaj attim ve her yerden engelledim.Size sorum su bunu esim geldiginde uygun bir dille soylemeli miyim? Ya da ne sekilde anlatmaliyim? Cunku biliyorum ki esim geldiğinde o kisiyle gorusmek isteyecek ve bu durumdan benim midem bulaniyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Kesinlikle eşinizle paylaşın bu durumu, asla gizlemeyin yarın öbür gün iş daha büyük bir hal alır o adam iftira atar siz suçlu duruma düşersiniz. Hem kendinizi eşinizin yerine koyun onun başına böyle bir şey gelse sizden gizlemesi doğru olur muydu? Mutlaka olduğu gibi anlatın ve attığı mesajı gösterin

Back
X