Esimin yokluğundan faydalanmak isteyen sahis

Herkese merhabalar.Esim gorev icabi bir kac aydir yurt disinda ve iletisimimiz cok sınırlı.Esimin kardes olarak nitelendirdigi bir kisi vardi.Bu kisi bekar ve surekli evimize girip cikan bir kisi.Gecenlerde bir seye ihtiyacim olup olmadigini ogrenmek icin( tabi ben oyle saniyordum ama amac farkliymis) mesaj atti.Bende tesekkur ettim ve ihtiyacim olmadigini soyledim.Sonra birden bu sahis ben siz evlenmeden once seni cok begeniyordum hatta nasil esinle evlendin diye dusundum falan dedi ki esim gercekten hem cok iyi yurekli hemde fiziksel olarak gayet düzgün bir insan.Bu mesajn ardindan boyle birseye nnasil curet edersin ile baslayan ve esimden de benden de uzak dur diye biten bir mesaj attim ve her yerden engelledim.Size sorum su bunu esim geldiginde uygun bir dille soylemeli miyim? Ya da ne sekilde anlatmaliyim? Cunku biliyorum ki esim geldiğinde o kisiyle gorusmek isteyecek ve bu durumdan benim midem bulaniyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Var böyle tipler maalesef, benim de çok yakın bir arkadaşımın eski sevgilisi sürekli arkadaşımla aramın bozulup bozulmadığını soruyordu. Başta anlamıyordum sonra sonra çözdüm olayı :) pis adam.

Ekim sonu gibi gelecek.Aslinda cesaret degilde ahlaksizlkta nirvana yapinca gozleri gormuyor demek ki
Gercekten ahlaksız bizimde bekar birtanesi var esimin arkadasi evimize girer çıkar cay icer gider oda her zaman gelmez zaten bunu okuyunca cocuktan sogudum

Herkese merhabalar.Esim gorev icabi bir kac aydir yurt disinda ve iletisimimiz cok sınırlı.Esimin kardes olarak nitelendirdigi bir kisi vardi.Bu kisi bekar ve surekli evimize girip cikan bir kisi.Gecenlerde bir seye ihtiyacim olup olmadigini ogrenmek icin( tabi ben oyle saniyordum ama amac farkliymis) mesaj atti.Bende tesekkur ettim ve ihtiyacim olmadigini soyledim.Sonra birden bu sahis ben siz evlenmeden once seni cok begeniyordum hatta nasil esinle evlendin diye dusundum falan dedi ki esim gercekten hem cok iyi yurekli hemde fiziksel olarak gayet düzgün bir insan.Bu mesajn ardindan boyle birseye nnasil curet edersin ile baslayan ve esimden de benden de uzak dur diye biten bir mesaj attim ve her yerden engelledim.Size sorum su bunu esim geldiginde uygun bir dille soylemeli miyim? Ya da ne sekilde anlatmaliyim? Cunku biliyorum ki esim geldiğinde o kisiyle gorusmek isteyecek ve bu durumdan benim midem bulaniyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Çok güzel ağzının payını vermişsin evinize giren çıkan insansa eşinle yakındır aöylediklerine inanmak istemeyecektir attığı mesajları göster ben gereken cevabı verdim senn de bu insanla olan diyalogunu kesmeni istiyorum de bence

Gercekten ahlaksız bizimde bekar birtanesi var esimin arkadasi evimize girer çıkar cay icer gider oda her zaman gelmez zaten bunu okuyunca cocuktan sogudum
Bizim de ayniydi gelirdi yemek yer cay icer icer giderdi.İnanin aklimin ucundan gecmezdi ama gercekten daha supheci yaklasmak gerekiyormus insanlara bunu anladim.

Çok güzel ağzının payını vermişsin evinize giren çıkan insansa eşinle yakındır aöylediklerine inanmak istemeyecektir attığı mesajları göster ben gereken cevabı verdim senn de bu insanla olan diyalogunu kesmeni istiyorum de bence
Esimle cok cok yakindi sorunda bu zaten.Ama esimin bana inanmayacagini sanmiyorum.Arkadaslarin tavsiye ettigi sekilde duzgunce anlatacagim.

Ben olsam mesaj delilleriyle birlikte tamda esiniz uzaktayken bildirirdim durumu.
Sinir ve ofke anini yasamis olsun oturdugu yerden.
Cunku sizin yaniniza gelip o adamla ayni sehirde oldugu vakit soylerseniz, gozu doner ofkesi kazaya yol acar.

Keske mesajına cevap vermeden eşine onun mesajının ekran resmini atsaydin

Aklıma başka bir şey geldi, bu kişi bunu sana yazacak kadar cesareti nereden buldu? Kardeş dediği kişiden bahsediyoruz çünkü? Bunun yA gözü dönmüş ve eşini kaybetme pahasına sana açılmak istemiş, ya ışık görmüş sende hazır eşi yokken şansımı deneyim demiş. Ya da eşin bundan haberdar ve seni deniyorlar. Valla tuhaf bi durum

Aklıma başka bir şey geldi, bu kişi bunu sana yazacak kadar cesareti nereden buldu? Kardeş dediği kişiden bahsediyoruz çünkü? Bunun yA gözü dönmüş ve eşini kaybetme pahasına sana açılmak istemiş, ya ışık görmüş sende hazır eşi yokken şansımı deneyim demiş. Ya da eşin bundan haberdar ve seni deniyorlar. Valla tuhaf bi durum
"Senden cesaret bulmus" derken? Mesela ben size de bu tarz cirkin birsey soylemek icin cesaret vermedim ama sizde bu cesareti kendinizde bulup bunu yazdiniz hic tanimadiginiz bir kisiye.Demek ki bazi kisilerin bazi seyleri yapmak ya da soylemek icin cesarete degil hadsizlige ihtiyaci oluyor yalnizca( Alintilama yapip yazmayin lutfen zira bu tarz yorum yapan bir kisiyle daha fazla konusmam)

Son düzenleme:
Simdi yukarida arkadasin biri senden cesaret bulmus demek ki diye bir yorum yapti bana ve bunu begenen "kadin" larin ooldugunu da goruyorum.Hanimlar etrafta kocisim kayinvalidem diye gezeceginize biraz gundemi takip ederseniz bu tarz insanlarin herhangi birsey icin cesarete ihtiyaci olmadigini anlarsiniz.Sizin zihniyete gore 2 yasindaki cocuk, kedi kopek,heykel ve hatta ve hatta damacana da cesart vermisti degil mi...

:KK9:
"Senden cesaret bulmus" derken? Mesela ben size de bu tarz cirkin birsey soylemek icin cesaret vermedim ama sizde bu cesareti kendinizde bulup bunu yazdiniz hic tanimadiginiz bir kisiye.Demek ki bazi kisilerin bazi seyleri yapmak ya da soylemek icin cesarete degil hadsizlige ihtiyaci oluyor yalnizca( Alintilama yapip yazmayin lutfen zira bu tarz yorum yapan bir kisiyle daha fazla konusmam)[/QUOTE:KK9::KK9:

Back
X