meraba daha yeni evlendim 1 buçuk ay bile olmadı. Bugün eşimin youtubeda paramparça hazalın çıplak görüntüleri diye arattığını gördüm. o kadar kötü hissediyorum ki kendimi değersiz,değişikkk
daha öncede gördüm buna benzer arattıklarını konuştum özür diledi vs. ama bugün farklıydı çünkü ben onun için çabalarken onun bu şekil şeylerle uğraşması canımı sıkıyo sürekli oyun oynuyo elinde telefon ya da pc bense onun 5 gün sonraki doğum günü için bi sürpriz hazırladım ki yani 1 yıldır düşündüğüm bişeydi ameliyat olmama rağmen onun için zor şartlar altında yapıcaktım bunu şuan ne hevesim kaldı buna ne de isteğim ilgi göremiyorum sevgisini hissedemiyorum. değersiz hissediyorum kendimi yolun başındayken ayrılasım var daha şimdiden böyleyse ilerde ne olur düşünmek istemiyorum. aile faktörüde var annesi ve babası bizden 5 saat uzaklıkta ama telefon sağolsun sürekli içimizdeler. bi aile gibi olamıyoruz her şeyimize karışıyolar sürekli para istiyolar bıktım ben yoruldum 1 ayda akıl verin ne yapmam lazım ihtiyacım var buna.