Eşimin yüzünden

Canım fazla üstüne gelmek istemiyorum malum canın sıkkın zaten. Ama korunmamışsınız ki :) Eşin gayet mantıksız bi argümanla içine boşalmış sen de önlemini almamışsın.

Yani o yüzden hayıflanmaya pek hakkın yok. Karşılıklı sorumsuz davranmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eğer bu belirtiler hamileliktense idrar testindede çıkar silik dahi olsa çıkar eczaneden bi test alın en az dört saat tutmuş olduğunuz idrarla yapın

Aslında güzel bi yaş farkı olur öyle demeyin. Bana soruyorlardı 2. Çocuk düşünüyor musun diye evet derdim ama şimdi hiç hazır değilim çünkü kızım daha 1.5 yaşında meğer ben hamileymişim 2 aylık. Kist olduğu için anlamadım zaten düzensiz reglim. Ne zaman gebe olduğumu öğrendim kendimi 2. Çocuğa anında hqzır hissettim hatta sabırsızlıkla bekliyorum. 2. Kızım doğduğunda 1. Daha 2 yaşında bile olmck. Yani hazır değilim deme psikolojikman hemen hazır oluyorsun. Bide nasip. Sen en iyisi git eczaneden predictor early al on numara test regli olmadan daha gebeliğin kesin sonucunu veriyor.

Bir idrar tahlili yaptırın 5 tl bişey, çıkarsa da acabanız kalmaz. Bazen adete 1-2 gün kala da sonuç verir, çizgi silikse bile hamilesiniz demektir. Hayırlısı olsun, büyütme konusunda sıkıntı olmaz, zaten bebiş doğana kadar çocuğunuz 2 yaş 9 aylık olur, bu da iki kardeş için makul bir yaş aralıpı bence . Hiç canınızı sıkmayın herşey nasip

ilişkiden sonra ertesi gün hapı alsaydınız bari
ohooo yani böyle sorumsuz bir çift
olursa 2. hamilelik
belki de sonlandırmak isteyeceksiniz
olan bebeğe olucak her şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…