eşiminnnn doğuuuumm günüüü.. yardımmm!!!

MEGA07

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
132
27
13
mrb arkadaşlar..eşimin 4 gün sonra doğum günü.. hediye olarak ne alacağıma karar verdim aslında ama modeli konusunda pek fikrim olmadığı için sizden yardım istiyorum.. ben şimdi eşime kaliteli bir traş makinesi seti almak istiyorum. ama hangi model daha iyidir bilemiyorum netten araştırdım ama pek anlayamadım:)) şimdi sinek kaydı traş etmesi önemli. çünkü ikiye ayrılıyormuş makineler çoğu kirli sakal içinmiş. ama ben sinekkaydı olanından istiyorumm.. lütfenn bu konuda bilgisi fikri olan varsa acill yardım eder misinnizzz???(fiyat max150 olabilir. )

Son düzenleme:
zamanında araştırmıştım ben de, ve remington un 7-8 başlı bir setini almıştım.
eşim severek kullandı, hatta makineyi kaybettik, aynı üründen aldık yerine yine.

zamanında araştırmıştım ben de, ve remington un 7-8 başlı bir setini almıştım.
eşim severek kullandı, hatta makineyi kaybettik, aynı üründen aldık yerine yine.
canım peki hangi modeli. tam olarak ismini yazar mısn.

Bence başka bi hediye al. Bizdeki babyliss gayet memnun eşim
ne mesela canım? ne önerirsin hadiye olarak. eşim yeni bir makne istiyor hep bu yüzden alıcam ihtiyacı var zaten. birde sizdeki makinein tam modelini yazar mısın

ne mesela canım? ne önerirsin hadiye olarak. eşim yeni bir makne istiyor hep bu yüzden alıcam ihtiyacı var zaten. birde sizdeki makinein tam modelini yazar mısın
Yani sen bilirsin ama ben hediye olarak tercih etmezdim. Bizdekinin üstünde bişey yazmıyo sanırım tek model. Babyliss for men yazıyo sadece.

http://www.philips.com.tr/c-p/RQ115...ru-tiras-oezellikli-elektrikli-tiras-makinesi

Ben de bunu bir iki sene önce eşime hediye almıştım, yanında altılı saç burun bilmemne düzeltme seti de hediye olarak gelmişti. Eşim gayet memnun her ikisinden de.

Ne alırsan al ama mutlaka ıslak kuru makinelerden al.

ben ofisteki erkek arkadaşlara danışmıştım eşime alacağım zaman.
bu ürünlerin her gün traş gerektirdiğini, azıcık uzun sakalı traş edemediğini söylemişlerdi ve önermemişlerdi.

ben ofisteki erkek arkadaşlara danışmıştım eşime alacağım zaman.
bu ürünlerin her gün traş gerektirdiğini, azıcık uzun sakalı traş edemediğini söylemişlerdi ve önermemişlerdi.

Traş makinası zaten her gün traş olanların kullandığı bir ürün. Diğer türlü üç günde bir traş olan traş bıçağıyla gayet mutlu olur bence. Cildi tahriş etmediği için kullanır her gün traş olanlar bunları.

Traş makinası zaten her gün traş olanların kullandığı bir ürün. Diğer türlü üç günde bir traş olan traş bıçağıyla gayet mutlu olur bence. Cildi tahriş etmediği için kullanır her gün traş olanlar bunları.
aynen canım. eşim traş bıçağından bıktı artık.çok tahriş ediyor diye. makine istiyor

aaa çok uygunmuş fiyatı da.. bu fiyata göre işlevi iyi mi canımm:KK53:

aynen canım. eşim traş bıçağından bıktı artık.çok tahriş ediyor diye. makine istiyor

Çok memnun eşim. Kullandığı üçüncü makina ama en sevdiği bu sanırım. Jel derdi yok, temizlemesi kolay, bir de güzel traş ediyor.

Çok memnun eşim. Kullandığı üçüncü makina ama en sevdiği bu sanırım. Jel derdi yok, temizlemesi kolay, bir de güzel traş ediyor.
canım eşin sinekkaydı için mi kullanıyor yoksa kirli sakal mı? çünkü bana sinekkaydı lazım..

Back
X