Eşimizin Burcu ve Bizim Burcumuz

ben aslan eşim yay ... Bundan dolayı hep üstünlük mücadelesi var evde iki tarafta[/color] yönetmeyi seviyor ama ortak konularımız aynı diyebilirim

ben oğlak,eşim kova...
olması imkansız iki burçmuş ama gelin görün bakın ki maşalah tama 7 yıldır oluyoruz....
bu arada hiç mi hiç inanmıyorum burçlara.....

ben boga yukselenli bir basak burcuyum, esim bir kova . evlenene kadar titizligim yoktu. evlendim bir haller oldu titiz detayci basak kadinina hemen donusuverdim.. anlasiyoruz ama onu bazen titizlikten dolayi sikabiliyorum bu cok kotu o da cok vurdumduymaz bazen tek sorun bu

ben yay :asigim: eşim akrep
benım elementim ateş,eşiminkisi su
eee ateş ve su birleşinceee işte o oluyor.. :)
benım yukselenım kova onunkısı yengec belkide bu sayede kurtarıyoruss durumu..
zıt kutubuzzz çekıyoruzzz birbirimiziiii.... Şeniz

ben akrebim nişanlım balık. İkimizde su grubu olduğumuz için uyumlu burçlardayız. Benim inadım onun alınganlığı ve kararsızlığı olmasa tam süper olcaz ama iyi anlaşıyoruz :asigim:

ben akrepp
tatLışım asLan :asigim:
ben su o ateş :asigim: bakıLdığında su ve ateş uyumsuz gibi ama oLe değiL işteee :asigim:
ateşin sönmeye ihtiyacı oLuyoo onuda su yapıyooo sositososito
ayhhhh pek seviyorum tatLımıı beee :asigim:
soLemeden geçemedimmmm

ben terazi eşim ikizler hiç anlaşamıyoruz ama benim burcumun özelliği olan sabrım olmasa çoktan ayrılırdık heralde çok idareciyimdir çoğu zamanda susarım eşimde tam aksidir hep lider hep haklı hep sesi çıkan o olsun ister geçiniyoruz işte

Ben oğlak eşim koç burcu..Çok şükür iyi anlaşıyoruz.Aslında burçlara göre çok uyumsuz iki burcuz ama karşılıklı sevgi ve saygıdan kaynaklandığını düşünüyorum..

ben kovayım esım de balık arada surtusuyoruz ama orta yol bulunuyoo

Ben oğlak eşim koç burcu..Çok şükür iyi anlaşıyoruz.Aslında burçlara göre çok uyumsuz iki burcuz ama karşılıklı sevgi ve saygıdan kaynaklandığını düşünüyorum..

olurmu hiç bence en uyumlu burçlar koçla oğlak ailemde örneği var gül gibi geçiniyorlar; sen bakma o yazanlara kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ikizler eşim boğa hiiiççççç anlaşamıyoruz garip kopmayan bir bağ var o kadar yoksa 1 saniye katlanmayacağım.Bayan boğalar üstüne alınmasın ama erkek boğalar çok sıkıcılar ya offff,bunaltıyor adamıklava:

eşim akrep ben boğa aslda hiç anlaşamayan iki burç ama çok şükür 6 senedir beraberiz yuvarlanıp gidiyoruz

o bir yay... ve yay gibi gergin..

bende bir akrepp....:....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…