ben yayım aşkım da yayyy 41 kere maşallah diyim çok neşeli bi diologumuz var kavga,kıskançlık nedir bilmeyiz birbirimize sınırsız özgürlük sunarız.. tek sorun o şimdi benden uzakta ve özlüyorumm olsun varlığı bile mutlu edioo iyiki varsın bitanemm:)
gonca neden oyle , dedin ? ben de akrebim bi kova erkegiyle bakışıyoruz, henuz cozemedim onu bi soguk mesafeli bi sıcak n'apmaya calsıo anlamadım :enbuyukkk:
Ben başak eşim aslan. Aslında hiç anlaşamazmış, :bbo:biz çok iyi anlaşıyoruz, zevklerimiz aynıdır çoğunlukla. Zıtlıklarımızı da zaman törpülüyor.:ecrin_bebek:
ben YENGEÇ, sewgilim BAŞAKaklinialirimsmile o çok kaderci, herşeye boyun eğen bir yapısı var olumsuzluklara karşı güçsüz ve savunmasız düşer geneldeakannehir ama ben öyle değilim..bana göre hayatta biz istedikten sonra olmıcak hiçbirşey yok sonuna kadar direnirim yanikaydirigubbakcemile
konuyu hortlatıyım.ben terazi eşim oğlak ben derim gönüller bir olsun o der cebim dolsun.ama standart oğlağa göre daha hava grubuna has özellikleri var benimde toprak grubuna meyilli özelliklerim var.ondan olabilir.