Eşimizin

lalsuu

lalsu
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
861
104
123
ÇEVREMİZDE BOSANAN YADA BOSANMA ASAMASINDA OLAN ÖYLE ÇOK KİŞİ VARKİsenağlama BURDAN BİR DEĞİŞİKLİK YAPIP BİRBİRİMİZİ OLUMLU ETKİLİYELİM Mİ..EŞİNİZ SİZİN İÇİN NE İFADE EDİYOR..GÜZEL ŞEYLERDEN BAHSEDELİM HADI ARKADAŞLAR...BENİM İÇİN DEGER VERİLMEYE EN ÇOK HAKEDEN KİŞİ..KİBAR VE ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLİYOR VE KÜS HİÇÇ KALMADİK..YA SİZİNKİLER.....:nazar:

eşim yani badem gözlüm
benim herşeyim,dünyanın en mükemmel varlığı
onsuz ben karanlık gibiyim

yaşam kaynağım.............

Severek evlendik, çok zor günlerimiz oldu, tabi çok kötü günlerimizde, evlendiğime bir parça pişmanım. Ama burada bazı arkadaşların eşlerini gördükçe genede hakkını veriyorum.
Biz birbirimize alıştığımız için evliliğimiz devam ediyor. Allahda yıkmasın diyorum.

eşim çocuklarına düşkün bir baba
çok merhametli ve asla kin tutmayan bir insan
bizde küs kalmayız:1hug:

aaa ama bir yıl oldu dügün yeni olsada...:CüvCüv:ama buda iyi değilmi...

Tüm kaprislerime,şımarıklığıma rağmen nazımı çekiyor..kaydirigubbakcemile
Bazen şaşıyorum kendisine..
Ne kadar büyük kavgamız olursa da olsun küslük,dargınlık nedir bilmez..
Haksız bile olsa gururunu düşünmez,özür diler hemenkaydirigubbakcemile3
Gönlümü almasını çok iyi bilir..
Ayrıca hediye ve çiçek alma konusunda asla hakkını yemem,hiç beklemediğim anlarda eli kolu doludur..hihoyyyt

ömrümü değerli kılanım o benim...
kadını olmaktan gurur duyuyorum...
sakin duruşudur beni en çok etkileyen...
ondan çok şey öğrendim ben..
karşılıksız sevmeyi, sevmeyi beklentisiz vermeyi...
anlayışı, hoşgörüyü, yardımseverliği...
çok seviyorum aşkımı ben...

ÇEVREMİZDE BOSANAN YADA BOSANMA ASAMASINDA OLAN ÖYLE ÇOK KİŞİ VARKİsenağlama BURDAN BİR DEĞİŞİKLİK YAPIP BİRBİRİMİZİ OLUMLU ETKİLİYELİM Mİ..EŞİNİZ SİZİN İÇİN NE İFADE EDİYOR..GÜZEL ŞEYLERDEN BAHSEDELİM HADI ARKADAŞLAR...BENİM İÇİN DEGER VERİLMEYE EN ÇOK HAKEDEN KİŞİ..KİBAR VE ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLİYOR VE KÜS HİÇÇ KALMADİK..YA SİZİNKİLER.....:nazar:

her evlilkte olduğu gibi bizimde iyi kötü günlerimiz oluyo...
bunada şükür...
beterin beteri var...
herşeye ragmen eşimi seviyorum...
o benim herşeyim...
:1hug:

ehh kötünün iyisi diyelim idare eder napalım alıştık artık

beraber iyi vakit geçiririz hiç bir özel günü hatırlamasada hep yorgun olsada sürekli uyusada iyidir yinede en azından dediklerimi dinler haklı olduğumu kabul eder kıskançdeğil evine bakar iyidir işte

ben evli degilim ama yinede birkac cümle yazmak istiyorum bu konuda izniniz olursa (:

ben gerek ailemde olsun gerek arkadas cevremde olsun bosananlari yada huzursuz evlilik yasayanlari öyle cok gördüm ki.. her zaman icimde bir korku vardi.. halen daha var ve sanirim gün gectikce agirlasiyor..

ama öyle bir devirde yasiyoruz ki gönül kirma.. kalp incitme.. kötü söz söyleme.. bunlar gündelik hale gelmis ve insanlar birbirlerinin kiymetini gercekten bilmiyor..

tebrik ederim.. böyle bir konu actiginiz icin..

Rabbim sizleri bir yastikca kocatsin mutlulugunuzu daim etsin a.s.

hangimiz kusursusuzki??? bir zamanlar severek isteyerek kendimize yakıştırarak aldığımız adamları daha sonra neden tanıdığımız halde yargılıyor ve değiştirmeye çalışyoruzki?
o adamı neden yıkıyoruz kendi dünyamızda..onu yıkmak kendi tercihlerimizide yıkmak olmuyormu.. en çok kendimize haksızlık etmiş olmuyormuyuz onları yargıladığımızda, aslında kendi tercihlerimizi yargılıyoruz..peki o zaman neden bu adamları seçiyoruz??? ben seviyorum kocamı
herşeye rağmen,öfkelerime,kendime rağmen yinede seviyorum hemde canımı hiç düşünmeden verebilecek kadar uğruna...çünkü onun ne kadar iyi bir adam olduğunu biliyorum özünde.. ne kadar merhametli olduğunu,ve beni herşeyden çok sevdiğini iyi bilirimm...

ben onu o kadar çok seviyorum ki,hayatta çoğu kadının katlanamayacağı şeylere sırf onun için katlandım.sadece bana gülümseyip yanağında o tatlı gamzesini görmek,hata yapınca özür dileyeceğini bilmek ve canlarımın babası olması bile bana yetiyoda artıyo bile.

aşılamayacak bir şey yaşamadık bugüne kadar..
en çok sevdiğim huyu aynı anda aynı şeylere gülebilmemiz ve yorumlayabilmemiz..kaydirigubbakcemile5
rahat geyik yapabildiğim arkadaşım gibidir..
özü sözü birdir..aşırı dürüstdür..
birde aşırı çalışkandır..
onun yanında aç kalmaz bir insan..ekmeğini taştan çıkarabilecek kadar işine sadık ve başarılıdır..
ahh ahh dışı seni içi beni yakar..:delphin:

:Eşim benim için çok değerli o benim ömrümŞeniz
Ben eşimle tanıştığımda hayatım bir uçurumun ucundaydı o benim elimden tutu hayatı yeniden sevmeme sebep oldu...
Onu çook seviyorum allah mutluluğumuzu bozmasın:nazar::nazar:
Bazen çok korkuyorum kötü birşey olucak diye inş hep böyle devam eder.....

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben evli degilim ama yinede birkac cümle yazmak istiyorum bu konuda izniniz olursa (:

ben gerek ailemde olsun gerek arkadas cevremde olsun bosananlari yada huzursuz evlilik yasayanlari öyle cok gördüm ki.. her zaman icimde bir korku vardi.. halen daha var ve sanirim gün gectikce agirlasiyor..

ama öyle bir devirde yasiyoruz ki gönül kirma.. kalp incitme.. kötü söz söyleme.. bunlar gündelik hale gelmis ve insanlar birbirlerinin kiymetini gercekten bilmiyor..

tebrik ederim.. böyle bir konu actiginiz icin..

Rabbim sizleri bir yastikca kocatsin mutlulugunuzu daim etsin a.s.

bende size teşekkür ederim..sadece anlık yaşıyoruz..her an herşey olabilir kusur ararsak bulabiliriz..ama yapıcı olup güzellikleri bulmalıyız.hangimiz kusursusuz...:asigim:

kiri var ama sabunuda var...................sengözlerimebaksanab

bilmem anlatabıldım mı?

Son düzenleme:
bende hayat arkadasim cok seviyorum allahda bozmasin. onu adam gibi adam oldugu icin sözünün eri oldugu icin beni mutlu ettigi icin her haliyle onu cok seviyorum herkesede mutluluklar diliyorum.

eşim benim herşeyim...aşkımı ilk günden beri hiç bitirmedi...çocuklarımın babası ve gerçekten dört dörtlük bir baba....çok dürüst bir insandır yalanla işi olmaz ...en yakın arkadaşım sırdaşım yol gösterenim....canım o benim yaaa daha ne diyeyim ...allahım onu bana ve çocuklarına bağışlasın..:asigim:

Hayatımın en doğru kararı,
Bana kendimi en değerli hissettiren kişisi,
Yanında en huzurlu olduğum,
Hergün dahada çok sevdiğimi, sevildiğimi gördüğüm insan,
Çocuklarımın babası, hayat arkadaşım,
Canyoldaşım, her zaman yanımda bana destek olduğunu bildiğim
Canım aşkım o benim......

Back
X