Eşimizin

onsuz hayat anlamsiz,hersey onunla guzel.
ben o yanimda oldugu zaman mutluyum...
yasama sebebim,herseyim...

bilemiyormu ki o değişiyo benim için sürekli
kavgalardan sonra nefret ediyormu ondan ama onsuz da duramıyorum
onsuz olmaz ya
Rabbim ayırmasın bizi
ev işlerinde yardımcı mutfakta değil ama napsın elindden gelmiyo bende buna kızıyorum bir günde ben oturayım sen yemegi hazırla diyorum
abartıyorum bazen ama napiiiimmmmmmm

ayrılma aşamasına geldim ama o hiç böyle düşünmedi yardımcı olmak istedi ama bişey yapmayarak :) kaydirigubbakcemile
velhhasıl o benim birtanem en anlamlım aşkım canım birtanem
onu çok seviyorum kaydirigubbakcemile4
beni çoğu zaman anlayamasa da
onsuz olamam ya :1shok:

adam gıbı adamdır
ozu sozu bırdır
benı sevmesını severım
nazımı kaprısımı tum cocukluklarımı herseyım buyuk bır sabırla ceker
yerı geldıgınde babam gıbı, yerı geldıgınde abım gıbı, kımı zaman arkadasım, kımı zaman kızdıgım cocugum herseyım dıyebılırım onun ıcın
sahıplenmesı, kocaman bır kucak yapması yeterlı hersey ıcın

:nazar:evet en önemlisi sanırım bu yazdıklarımızı onlarada söylememiz..onlarda duymali ozaman göreceğizki aynı geribildirimler bizede geliyor..iyiki benim hayatımda

herkes ozaman an larının ve sevdiklerinin kiymetini bilmeli...yarının ne olcağını bilmiyoruz çünküŞeniz

rabbim kimseyi yalnızlıkla sınamasın evde bir nefes sana destek dayanak bomboş bir eve girmek gece geçsin sabah işe gideyim diye beklemek şimdiyse o gelsin yemek yiyelim sohbet edelim hafta sonu zaten güzel bide bütün gün evde bekleyen olmasam eyvahedigeldismile

Ailesine rağmen bende ilk tanıdığım günki masumeyetle seviyorum eşimi..
__Hep alttan alan
__olgun
__anlayışlı
__mükemmel bir baba
__dürüst yanlışıda doğruyuda mertçe söyleyebilen
__söz.. dedimmi bitmiştir eşimde sözünün eri..
__evine düşkün
__ve hala bebek gibi dizine yatırıp okşayıp seven babacan varlığım...
sevdim seviyorum seveceğim..

bende eşimi çok seviyorum o mükemmel bir eş mükemmel bir baba. benim için ve kızı için herşeyi yapar kendini bizim mutluluğumuza adamış harika bir insan...en mutsuz anımda bile beni güldürmek için neler yapar hep der seni mutsuz görmeye dayanamam senin için her şeyi yaparım. dürüst, sevgi dolu, fedakar hiçbir istediğimize hayır demeyen yeri geldiğinde arkadaşım babam sırdaşım en iyi dostum sevdalım o benim rabbim hiç ayırmasın aminnnnnnn......

Back
X