• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle 1 senedir ilişkiye giremiyoruz.

165 kilo olan birinin mast yapması bile zordur heralde, kaldı ki ilişkiye girecek.. Yani bu konuya acilen el atmanız lazım. En azından eşinizin sağlığı için…
Diyetisyenle görüşün, spora yazılın birlikte. Birçok yol var, bi adım atmanız lazım.
Spora yazılırsa da mutlaka eğitmen eşliğinde yazılsın eşiniz, beslenmesini de düzene sokmalı.
Hazır gıdaya kesinlikle son vermelisiniz.

10 gün kadar yurtdışı gezisine gitmiştim
Hep dışardan yedim
İnanın gece çok şiddetli karın ağrısı ile uyandım

Sadece tatillerde dışarıdan yiyorum
Ev yemeği gibisi yok
Hem sağlıksız hem pahalı dışardan yemek
Ben 21 yasimdayken annem anneanneme bakmak icin onlara tasindi. Ben isten yorgun argin gelip her gun yemek yapmakla ugrasmadim, haftanin birkac gunu (her gun degil tabii) disaridan soyledim.
Ofis hareketsizligi arti hazir yemek ile 7 yılda neredeyse iki kati kiloya ciktim. Pahaliligini da gectim sagliksiz. Ucsuz bucaksiz butceniz de olsa her gun hamburger pizza pideyle olmuyor.

Haklısınız. Doktora gitmemiz gerekiyor mu peki? Yoksa direkt diyetisyen falan mı?
Diyetisyen bişey yapmıyor önce kan tahlili falan istiyorlar belki hormonsal sorunu vardır ya da metabolizması yavaştır o yüzden de bi anda aşırı kilo alınabiliyor

aşko ilişki tabiki hepimizin istediği bişey ama sağlık içinde bişler yapması lazım, bi yaştan sonra yerinden kalkamıcak haberi yok.

165 kilo bir insan engelli seviyesinde sayılıyordur sanıyorum ki? Hiç mi bu konuyu güzelce konuşamazsınız? Eşiniz intihar ediyor resmen

bırak birlikteliği sağlık için bunu yapsın, kalbi kan pompalıyamıyorki sertleşemiyor bence, hormonlarıda etkilemiş, sağlıklı olsa çık üstüme sen zıpla ben yoruluyom derdi, trombolin gibi :D birleşmeden duramazdı, demekki ereksiyon olamıyor, hormonlarda sıkıntı var istekte gelmiyor. sağlık yönünden girip bu sorunu çöz bence.

Konu arzulayıp arzulamamanın dışına çıkmış artık. Herkes çok acımasız şeyler yazmış bence ya obezite de bi hastalık ve üstesinden gelinmesi çok zor bir şey. Eminim eşinizde bunun psikolojik yansımaları olduğu için bunu yaşıyorsunuzdur. Direkt beni isteseydi bir şeyler yapardı diye düşünmek yerine anlayışlı olmaya çalışın ve eşiniz bir an önce konu ile ilgili psikolojik destek alsın. Ancak o şekilde harekete geçebilir bence. Dışarıdan yememesi için de sizin de fedakarlık yapmanız gerekiyor buna katılıyorum.

1 senedir cinsel ilişkiye girmemiş olmak hiç normal bir durum değil. Bu kadar zaman buna nasıl dayanabildiniz.
Eşinizin geç saatlerde eve gelmesi, tüm gün masa başında çalışması ve stresli yaşam tarzı psikolojisini olumsuz etkilemiş olabilir. Üstelik hazır gıdalar bu durumu daha da pekiştirir.
Sağlıklı ve mutlu bir evlilik için her ikinizin de sorumluluk alması gerekir. Siz yemek yapmayı öğrenin, eşiniz de kilo vermeyi hedeflesin. Birbirinize destek olun.

Eşiniz diyetisyene gidip spor yapsın bence. Umarım bu sorunu birlikte çözersiniz.

Bugün konuşucam olmazsa galiba ayrılmak zorunda kalıcam. Zira bir adım atıp çözmez için çabalamazsa beni arzulamıyor diye düşünürüm. Ki öyledir zaten.
165 aşırı kilolu.

Önceden de problemliydi demişsiniz, yani durumu bilerek evlenmişsiniz.
Kendinizi haklı bulursanız terk edeceksiniz de desteklenmek için konu açmışsınız gibi yanıtlar vermişsiniz.

Sağlıklı beslenme, düzenli hareket ve gerekiyorsa cinsellik için doktor.
Dışarıdan tüketilen sağlıklı gıdalarda oluyor.
Spor katı bir tutumla değil de yürüyüş gibi daha hafiften başlanabilir.
Yani siz benim için çabalaması gerekirdi dimi demek yerine biraz teşvik etmeye yönlendirmeye çalışabilirsiniz.

Haklısınız. Galiba eşim beni arzulamıyor. Çünkü ilişkiye girmek isteseydi en azından diyete falan başlardı. Kararlı olurdu. Çözmek için çabalardı.
Kilo vermek cok zor. Esiniz ise yemekten aldigi zevki seksten almiyor. O nedenle hic o taraklarda bezi yok. Bunun sizinle hic ilgisi yok bence. Tamamen onun keyif aldiklari.

Merhabalar, ben 2 senedir evliyim. Eşim her zaman kilolu biriydi. İlk evlendiğimiz zamanlarda da ilişkiye girmekte zorlanıyorduk ama her şey ben üstlenince bir şekilde halledebiliyorduk. Ama malesef evlendikten sonra eşim daha da kilo alınca bu sefer ilişkiye hazırlanma konusunda inanılmaz sorunlar yaşamaya başladı yani neredeyse 1 sene olacak biz ilişkiye giremiyoruz fakat eşimden bir harekette yok. Normalde her şeyi çözen, çözümler üreten birisi fakat buna gelince eşimden asla bir hareket çıkmıyor. Evli ablalarıma, kardeşlerime sormak istiyorum. Eşler birbirini gerçekten arzuladığında bir şekilde ilişkiye girebiliyor mu? Ya da beni arzulasa çözüm üretir miydi? Sıkışmış hissediyorum.
Çok kilolu olduğu için ereksiyon sorunu yaşıyor olabilir. Ya da ilişki sırasında erekte olarak devam edemiyor olabilir. Arzulasa bile sertleşme sorunu yaşıyorsa ilişkisi baslatamaz. Benim eşimde de kilo sorunu var. Geçen yıl ekim ayında sigarayı bıraktı onun üzerine 20 kilo aldı. Kilo cinselligimizi etkiledi bence bizde 6 aydır cinsel ilişkiye girmiyoruz

Evet bunu demek istedim ama diyemedim. Diyet yapmakta çok zorlanıyor yani aslında yapıyor ama ben yemek yapmayı bilmediğim için malesef o da sen kendini yorma bir şey olmaz dışarıdan alırız diyor. Dışarıdan yemek yemekle kilo alınır mı bilmiyorum da zayıflayamıyor ama.
Yemek yapmayı çok bilmenize gerek yok ki. Ben de evlenmeden önce bilmiyordum çok fazla. Tavuğu alacaksiniz soslayip fırına atacaksınız alın size diyet yemeği. Ya da aynı şekilde balığı soslayip atarsıniz. Yanına salata mis gibi oldu bitti. Çok basit inanın yaparsiniz

Merhabalar, ben 2 senedir evliyim. Eşim her zaman kilolu biriydi. İlk evlendiğimiz zamanlarda da ilişkiye girmekte zorlanıyorduk ama her şey ben üstlenince bir şekilde halledebiliyorduk. Ama malesef evlendikten sonra eşim daha da kilo alınca bu sefer ilişkiye hazırlanma konusunda inanılmaz sorunlar yaşamaya başladı yani neredeyse 1 sene olacak biz ilişkiye giremiyoruz fakat eşimden bir harekette yok. Normalde her şeyi çözen, çözümler üreten birisi fakat buna gelince eşimden asla bir hareket çıkmıyor. Evli ablalarıma, kardeşlerime sormak istiyorum. Eşler birbirini gerçekten arzuladığında bir şekilde ilişkiye girebiliyor mu? Ya da beni arzulasa çözüm üretir miydi? Sıkışmış hissediyorum.
Kilo versin abla vermezse bosan

Back
X