Esimle 3 hafta oldu hala kavgaliyiz

prettywoman88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
177
2
0
Almanya
inanin hic inati bir insan deildim ama saolsun esim beni bu duruma soktu 3 hafta oldu hala konusmuyoruz bende gitmicem hep bendim barismak icin yanina giden ama bu sfer böle olmucak nereye kadar gitcek bakalim

3 hafta çok uzun bir zaman ,konuyu bilmiyorum ama insanın sabrını taşırması için yeterli bi zaman bence.neyse sorun konuşmalısın bence

evlilikte eften püften sebepler yüzünden dargınlık yapıp işi uzatmayı ben doğru bulmuyorum kendi adıma.aranızda ki saygıyı ve sevgiyi yıpratabilir cnm.koca bir 3 hafta konuşmamak bence ilişkiyi koparır.sanırım siz konuşmayı paylaşmayı denemek yerine bu şekilde birbirinizi cezalandırıyorsunuz ama evlilik fedakarlık ister.bence fazla uzatma bu dargınlığı:34:

bazen iş böyle inatlaşmalara biniyor konular yok yere uzuyor.üzüldüm 3 hafta cok uzun aynı evde bide.dilerim düzelir bi an önce

inanin hic inati bir insan deildim ama saolsun esim beni bu duruma soktu 3 hafta oldu hala konusmuyoruz bende gitmicem hep bendim barismak icin yanina giden ama bu sfer böle olmucak nereye kadar gitcek bakalim

Acaba Bu Sebepten Saçma Sapan Rüyalar Görüyor Olabilir misiniz?:26:
Bilinçaltı Yani:26:

bende bu küslüklere çok karşıyım.sorun ne ise konuşularak çözülebilir diye düşünüyorum. konuşmayınca hiç bir şey çözülmüyor ve araya gitgide büyüyen bir soğukluk giriyor.canım bence uzatma o senin kocan... mutsuz olup huzurun kaçacağına,konuşup, ortak bir noktada buluşmaya çalışın.

bilmem rüya sonucta ama etkisinde kaliyorum yinede

Aynı Evde Yaşayan Karı - Koca İçin 3 Hafta Çok Fazla Be Canım..
Bence İnatlaşmaya Hır Gür Çıkarmaya Gerek Yok, İkinizde Mutsuz Olursunuz..
Sonuç İtibariyle Kocan, Arkadaşın Değil ki, Neyin İnadı Bu?
Neden Bu Kadar Zaman Konuşmuyorsunuz Sebebini Bilmiyorum Ama, Hala Aynı Evde Yaşadığınıza Göre Önemli Bir Sebep Değil Sadece İnat Olduğunu Düşünüyorum ki İnşallah Öyledir..

Aynı Evde Yaşayan Karı - Koca İçin 3 Hafta Çok Fazla Be Canım..
Bence İnatlaşmaya Hır Gür Çıkarmaya Gerek Yok, İkinizde Mutsuz Olursunuz..
Sonuç İtibariyle Kocan, Arkadaşın Değil ki, Neyin İnadı Bu?
Neden Bu Kadar Zaman Konuşmuyorsunuz Sebebini Bilmiyorum Ama, Hala Aynı Evde Yaşadığınıza Göre Önemli Bir Sebep Değil Sadece İnat Olduğunu Düşünüyorum ki İnşallah Öyledir..
kavgalarimiz cok aslinda dedigin gibi kocam ama belli bir zamandan sonra olmuyor iste hic birsey ben artik vazgectim hep onun suyuna gitmekten o gitsin istiyorum artik

Valla konu sadece sigaraysa ve eşin de içmeni istemiyor ve ondan konuşmuyorsanız haksızsın.
Benim eşim de sigara içiyor, yüzlerce kez bırak dememe rağmen.
Konuşmamayı bende denedim, gerçi çözüm yolu olduğundan değil, konuşmak istemiyodum -bu konuda bi özveride bulunmayıp, her seferinde bahanelere sığınıp, kendini haklı çıkardığı için-.
Ama dediğim gibi konu böyle bişeyse ve sen özveride bulunmuyosan sen gidiceksin konuşmak için.

Hepsi neyse, önemli değil de, 3 haftadan söz ediyosun.Çok uzun bi süre.
Bugün varız, yarın yokuz.Biraz sonra ne olacağımız belli değil.
O düşünmüyosa sen düşün bunu.

Valla konu sadece sigaraysa ve eşin de içmeni istemiyor ve ondan konuşmuyorsanız haksızsın.
Benim eşim de sigara içiyor, yüzlerce kez bırak dememe rağmen.
Konuşmamayı bende denedim, gerçi çözüm yolu olduğundan değil, konuşmak istemiyodum -bu konuda bi özveride bulunmayıp, her seferinde bahanelere sığınıp, kendini haklı çıkardığı için-.
Ama dediğim gibi konu böyle bişeyse ve sen özveride bulunmuyosan sen gidiceksin konuşmak için.

Hepsi neyse, önemli değil de, 3 haftadan söz ediyosun.Çok uzun bi süre.
Bugün varız, yarın yokuz.Biraz sonra ne olacağımız belli değil.
O düşünmüyosa sen düşün bunu.

konunun ana sebebi bu deil tabikide ama benide anlamaya calisin hep ben gidiyorum diyorum hep ve b buna alisti yine benim gelmemi bekliyor hep onun istedigi olsun istiyor tabikide uzun ama unu o görmesi lasim ben deil

kavgalarimiz cok aslinda dedigin gibi kocam ama belli bir zamandan sonra olmuyor iste hic birsey ben artik vazgectim hep onun suyuna gitmekten o gitsin istiyorum artik

canım böyle bir isteğin olabilir ama inatla bir yere varamazsın daha mantıklı çözümler üretmeye çalışırsan isteğin gerçekleşir...

''TATLI DİL YILANI BİLE DELİĞİNDEN ÇIKARIR''

Back
X