- Konu Sahibi prettywoman88
inanin hic inati bir insan deildim ama saolsun esim beni bu duruma soktu 3 hafta oldu hala konusmuyoruz bende gitmicem hep bendim barismak icin yanina giden ama bu sfer böle olmucak nereye kadar gitcek bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanin hic inati bir insan deildim ama saolsun esim beni bu duruma soktu 3 hafta oldu hala konusmuyoruz bende gitmicem hep bendim barismak icin yanina giden ama bu sfer böle olmucak nereye kadar gitcek bakalim
Acaba Bu Sebepten Saçma Sapan Rüyalar Görüyor Olabilir misiniz?:26:
Bilinçaltı Yani:26:
bilmem rüya sonucta ama etkisinde kaliyorum yinede
kavgalarimiz cok aslinda dedigin gibi kocam ama belli bir zamandan sonra olmuyor iste hic birsey ben artik vazgectim hep onun suyuna gitmekten o gitsin istiyorum artikAynı Evde Yaşayan Karı - Koca İçin 3 Hafta Çok Fazla Be Canım..
Bence İnatlaşmaya Hır Gür Çıkarmaya Gerek Yok, İkinizde Mutsuz Olursunuz..
Sonuç İtibariyle Kocan, Arkadaşın Değil ki, Neyin İnadı Bu?
Neden Bu Kadar Zaman Konuşmuyorsunuz Sebebini Bilmiyorum Ama, Hala Aynı Evde Yaşadığınıza Göre Önemli Bir Sebep Değil Sadece İnat Olduğunu Düşünüyorum ki İnşallah Öyledir..
kavgalarimiz cok aslinda dedigin gibi kocam ama belli bir zamandan sonra olmuyor iste hic birsey ben artik vazgectim hep onun suyuna gitmekten o gitsin istiyorum artik
Valla konu sadece sigaraysa ve eşin de içmeni istemiyor ve ondan konuşmuyorsanız haksızsın.
Benim eşim de sigara içiyor, yüzlerce kez bırak dememe rağmen.
Konuşmamayı bende denedim, gerçi çözüm yolu olduğundan değil, konuşmak istemiyodum -bu konuda bi özveride bulunmayıp, her seferinde bahanelere sığınıp, kendini haklı çıkardığı için-.
Ama dediğim gibi konu böyle bişeyse ve sen özveride bulunmuyosan sen gidiceksin konuşmak için.
Hepsi neyse, önemli değil de, 3 haftadan söz ediyosun.Çok uzun bi süre.
Bugün varız, yarın yokuz.Biraz sonra ne olacağımız belli değil.
O düşünmüyosa sen düşün bunu.
kavgalarimiz cok aslinda dedigin gibi kocam ama belli bir zamandan sonra olmuyor iste hic birsey ben artik vazgectim hep onun suyuna gitmekten o gitsin istiyorum artik
canım böyle bir isteğin olabilir ama inatla bir yere varamazsın daha mantıklı çözümler üretmeye çalışırsan isteğin gerçekleşir...
''TATLI DİL YILANI BİLE DELİĞİNDEN ÇIKARIR''