- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
- Konu Sahibi elifsude90
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramayacagimSen uyarını yapmışsın. Senin rızan olmadan işe girmesi hoş değil, varsın milyon dolarlar kazanacak olsun. Ortak para, ortak karar ile harcanır.
Ben olsam aramazdım.
ole bise ama cok mantiksiz yaaKesin network isi, urun satip para kazanmaca guya
benim eşimde kardeşim dediği biri yüzünden q net diye bir zırvalığa benden habersiz bulaşmıştı tel konuşmasında yakaladım ve itiraz suresi geçmeden urun iade vs yaptık ve oaramızı aldık...netten para kazanmayla öyle bir işlemişki arkadaşıdeli olmuştum.o arkadaşıyla bende çok yakındım ama o olaydan sonra goruşmuyorum. Herneyse kaç zaman oldu ne o nede onun gibiler zengin oldu...boş işler eşinde bir gün gorecektir canm geçmiş olsun biz şukur paramızı iade alabildik sizin zaman geçmiş ama olsun huzurunuzu geri kazanın yeterSlm kizlar. Esimle tartistik. Cok buyuk bi tartismaydi. Sebep abisinin esimi zorla bi ise girdirmesi. Ben esimin bu ise girmesini istemedim cunku zaten ikimizin de cok guzel bi meslegi var ve ihtiyacimizda yok sukurler olsun. Esime bu isin maliyetinin cok yuksek oldugunu verdigi para kadar bile kazanamayacagini soyledim. cunku hakikaten mantiksiz bi is. internette alisveris sitesiymis. yani sonucta esim beni dinlemedi bu ise girdi ve bi kurus bile kazanamadi sonradan o da anladi ama bana belli etmedi. Surekli abisi ariyor soyle yap kazanirsin boyle yap kazanirsin falan surekli esimi zarara sokuyor. dedim bu isten cikacaksin. Nitwkim bu isten cikilmiyomus parasinida sonuna kadar odemeliymis. ben patladm artik bu isi birakmazsan evliligimiz bitecek dedim. Cok cok fazla tartistik. Esim calistigi sehre gitti gideli ne o beni ariyor ne de ben onu aradim. 4 gundur konusmuyoruz. Onceden en fazla 3 saat konusmadan dururduk. yani o inat ben inat nereye kadar bilmiyorum. bi akil verin
ama bide hakliymis gibi aramiyor.Kızgınlığının geçmesi için şöyle bir şey söyleyeyim, o da kötü bir şey için uğraşmıyor. O da isterdi iyi para geçsin bu işten eline, o amaçla girmiş zaten, onun değil senin fikrin doğru çıkmış.. Onun stresi ve sana mahcubiyeti vardır aslında. Kavgayla değil iknayla vazgeçirmeye çalış, baktın ki hala umutlu biraz daha devam etsin kendisi sonra çıkar zaten
Çünkü hem mahcubiyet hemde senin üzerine gelmenin verdiği kızgınlık var. Niye anlayışlı olmuyor diye düşünüyor muhtemelen... Neyse bunlarda geçerama bide hakliymis gibi aramiyor.
Cnm bilmiyorum yaa en bastan bulasma demistim sonu ne olacak bilemiyorumbenim eşimde kardeşim dediği biri yüzünden q net diye bir zırvalığa benden habersiz bulaşmıştı tel konuşmasında yakaladım ve itiraz suresi geçmeden urun iade vs yaptık ve oaramızı aldık...netten para kazanmayla öyle bir işlemişki arkadaşıdeli olmuştum.o arkadaşıyla bende çok yakındım ama o olaydan sonra goruşmuyorum. Herneyse kaç zaman oldu ne o nede onun gibiler zengin oldu...boş işler eşinde bir gün gorecektir canm geçmiş olsun biz şukur paramızı iade alabildik sizin zaman geçmiş ama olsun huzurunuzu geri kazanın yeter
sonradan o da anladi ama bana belli etmedi. Surekli abisi ariyor soyle yap kazanirsin boyle yap kazanirsin falan surekli esimi zarara sokuyor. dedim bu isten cikacaksin. Nitwkim bu isten cikilmiyomus parasinida sonuna kadar odemeliymis. ben patladm artik bu isi birakmazsan evliligimiz bitecek dedim. Cok cok fazla tartistik. Esim calistigi sehre gitti gideli ne o beni ariyor ne de ben onu aradim. 4 gundur konusmuyoruz. Onceden en fazla 3 saat konusmadan dururduk. yani o inat ben inat nereye kadar bilmiyorum. bi akil verin
O kendi arayana kadar aramam. isterse 1 ay aramasinErkeklerin böyle bir çocukluğu var maalesef.
Çok çabuk "gaza geliyorlar"...
Kısa yoldan köşe olmak, her şeyin yoluna girmesi kolay geliyor onlara...
Ardından hata yaptıklarını anlasalar da burunlarından kıl aldırmıyorlar.
Sizin durumda da öyle olmuş.
Evlilikte küslüğü çok yanlış bulurum.
Ama hatasını itiraf edip gönlünüzü almadan siz köprü kurarsanız ileride yine düşüncesizce adımlar atabilir.
Ve bozulan işlerin üstüne bozulan moralini yine sizin düzeltmenizi bekler.
Yani maalesef sorunlu olan eşiniz değil...
Bu kafadaki adamların beyinleri...![]()
valla balım yeminle bende boşanma aşamasına gelmiştim valizimi bile hazırladım öğrenince ki bir gün bile kus kalmamıştık hiç...oda şimdi iyiki çıkmışım diyor eşinde anlayacaktır hiç merak etme canmCanim
Cnm bilmiyorum yaa en bastan bulasma demistim sonu ne olacak bilemiyorum
Aslinda tartisirken bende valiz hazirladim da gitmedim. Gitmeme musade etmedi. ertesi gun zaten isinin oldugu sehre gitmesi gerekiyodu. o zamandan bu zamana konusmuyoruz istevalla balım yeminle bende boşanma aşamasına gelmiştim valizimi bile hazırladım öğrenince ki bir gün bile kus kalmamıştık hiç...oda şimdi iyiki çıkmışım diyor eşinde anlayacaktır hiç merak etme canm
abisine hayir diyemedi. abisi ikna yetenegini kullandi yani. aramam zaten. dur bakalim beyefendi arayacak mi aramazsa aramasin artik umrumda degilHem suclu hem guclu...
Sen arama kendisi seni arayana kadar...
Madem iyi bir isi vardi , neden rahatini bozduki...
bende oyle dusunuyorum ins.pisman olur yada olmustursenin rızan olmadan böyle riskli bir işe girmesi çok yanlış hatasını anlamalı ve pişman olmalı,
yoksa ileride yine tekrar eder.