- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Ekonomik özgürlükler kadını kısıtlıyor maalesefYıllarca eşe bağımlı kadınlar yanlız çocuk büyütmekten korkuyorlar..Buna bende dahilim..Yoksa dayak yeyip sonra evlilik oyununu devam ettirmek..Kadın için çok acı..
Evet daha öncede yaşadım..Ama bunun dozu fazla oldu..Ama benim derdim sadece bir insan olarak bana uyguladığı şiddet..Kocam beni nasıl döver değil..Bende onu sevmiyorum galiba bu durum eşim nasıl döver değilde..Biri beni nasıl döver diye..Anladınız umarım.Karışık anlattım galiba..
çok üzüldüm durumunuza ..ancak inanın iş ekonomik özgürlüklede bitmiyor türkiyede çok yakın bir arkadaşım var öğretmen ve 3 çocuğu var eşi tam psikopat sürekli şiddet uygular ama boşanamıyor ..niye mi çünkü ailesi boşanırsan biz öldürürüz gelinliğinle gittin kefeninle çıkarsın diyolarmış,üniverste okutup maddi güç verdikleri kızlarına hem de....
çok düşündü cesarette etti polise verdi birkeresinde eşini ama sonuç ne oldu biliyor musunuz kadının abileri ve babası geldi eşinin dövdüğünün iki katı daha dövüp şikayetini geri aldırdılar..inanın gerçek bunlar..neler yaşanıyor daha bu ülkede..
ölmeyi çok istiyorum der hep ama 3 çocuk istemeyerek dünyaya getirdiği 3 çocuk var ,istemeyerek evlendirildiği bir koca var...okutmuşlarda ne olmuş beni der hep...
Dilerim Allah tan böyleleri bir an önce geberiri gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?