- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Bunu kimseye anlatamıyorum 5 gündür psikolojim berbat ve inanın çöktüm..
Gizlediği şeyi tahmin edebiliyorum aslında..Mutlaka ailesinden birine borç para verdii..Bunu hırsla saklaması sinirlerimi bozdu...Bende öğrenmek için aceleci davrandım.Sabırlı olsaydım,daha sonra öğrenirdim..Olacağı varmış..
Annenle gizli mevzuların varsa benim olmadığım bir yerde konuş..Ben üsteleyincede bilmenin lüzumu yok...Öğrenmemen gereken bir şey üsteleme dedi..Annesinin bilip benim bilmeyeceğim ne olabilirdi ki?Şu ansa bu mevzuyu merak etmiyorum.(Yediğim dayaktan sonra)Durum bu konu yüzünden gerildi..Eşim çocuklarımında evde olduğu bir zamanda şiddet uyguladı..Sanki karşısında azılı bir düşman varmış gibi saçlarımdan yoldu yoldu..Farkında değilim ama çene kemiklerimi öyle bir sıkmış olmalı ki hala ağrıyor..Onu o kadar zavallı görüyorum ki...Nefret bile etmiyorum...Saygı duymuyorum..
Yaptığından pişman olmuştur ama..Bi kere gönül kırıldı..Hiç bir şey olmamış gibi davranamam..Özür dileyip affetmemi bekliycek..Çocuklar olmasa bunu hazmetmem çeker giderim..
Gizlediği şeyi tahmin edebiliyorum aslında..Mutlaka ailesinden birine borç para verdii..Bunu hırsla saklaması sinirlerimi bozdu...Bende öğrenmek için aceleci davrandım.Sabırlı olsaydım,daha sonra öğrenirdim..Olacağı varmış..
Onu o kadar zavallı görüyorum ki...Nefret bile etmiyorum...Saygı duymuyorum..
Hala özür dilemedimi ?
Yani hic bir yaklasimda bulunmuyormu ??
Hayret yani....
Sakin sen yemek yapip önüne koyma , onu hic galeye alma ama mutlu görün onsuz.
O geldiginde odayi degistir.
Sen onu ignore et, onusz mutlu oldugunu göster onu görünce rahatsiz oldugunu anlasin.
Ondan özür bekler posisyonda görmesin seni.
Hatda barisdiginizda dr. a gittim rapor aldim ama simdilik birsey yapmadim de... biraz tirssin...
Seni korkak evde oturan onu bekleyen biri olarak görmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?