- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
Iyi aksamlar hanımlar. Geçenlerde annemlere gittim abimle bi konuda anlaşmazlığa düştüm tartıştık, ben çok çabuk aglayabilen bi insanım ağlamamak için eşime hadi kalkalim dedim kalktık. Bir kaç gün sonra tekrar gittik anneme ben tabi abimle küsüm konuşmuyorum. Abim tutturdu bankadan maaşını alıyorsan haram diye. Eşim de ben bütün gün ter döküyorum benim kazandığım para helal diyo neyse bunlar tartışmaya başladı. Abim kendi düşüncelerini kabul ettirmek için uğraşan birisi, eşim normalde alttan alırdı ama bir kac gun önce beni küstürdügü için almadı. Yemege kalacaktık biz gidelim dedik bu defa da siz hemen küsüyorsunuz demeye başladı abim. Bu arada annem abime asla sus demiyor sonuçta biz o evde misafiriz. Hadi o da geçti.
Bugün teyzeme gittim annemlerle, teyzeme anlattım abim böyle böyle yaptı diye annem başladı abimi savunmaya. Diyorum ki eşimin ailesi bana sesini yukseltse ben küserim ama siz eşime sesinizi yükseltince biz hatalı oluyoruz. Tabi tartışma hararetlenince ben ağlayıp kalktım. Annemle uzuuuun bi süre görüşmek istemiyorum. Bide yurtdışından ablam geldi küçük yegenim var onları görmemek pahasına gitmeyi düşünmüyorum.
Bugün teyzeme gittim annemlerle, teyzeme anlattım abim böyle böyle yaptı diye annem başladı abimi savunmaya. Diyorum ki eşimin ailesi bana sesini yukseltse ben küserim ama siz eşime sesinizi yükseltince biz hatalı oluyoruz. Tabi tartışma hararetlenince ben ağlayıp kalktım. Annemle uzuuuun bi süre görüşmek istemiyorum. Bide yurtdışından ablam geldi küçük yegenim var onları görmemek pahasına gitmeyi düşünmüyorum.