• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aile baskısı yüzünden ayrıldım, üzerinde konuşamadık bile aradan 4 ay geçti. yazmalı mıyım?

çok özlüyorum her yerde onu görüyorum canım çok yanıyor ama konuşmak konusunda kararsızım. ailemin yakalamasından, ya da annesinin duyup aileme söylemesinden korkuyorum. ailesiyle beraber yaşıyorduk, kaçarak evlenmiştim. hiç sevmedim orayı rahat edemedim, vicdanım rahat değildi alışamadım. en sonunda dayanamadım ayrılmak istedim, başlangıçta önüne geçmeye çalışmadı, bir şeyler yapmaya çalıştı ama yöntemleri yanlıştı sabote edildi ben de öfkemin kurbanı oldum. çok seviyorum onu ama oraya dönmek istemiyorum. kimseyi kırmak istemiyorum artık aileme de ona da söylemeye korkuyorum, sizce ne yapmalıyım
Yıl 2023, kaçmak nedir yahu! Önünüze bakmanizin daha yararlı olacağı kanaatindeyim.

Daha kendine ayrı ev açamayan bi çocuk koca diye alınır mı yahu. Evine ders çalışmaya arkadaşını çağırıyo sanki. Senin gibiler de bunların kıçını arşa çıkarıyor aferin.

çok özlüyorum her yerde onu görüyorum canım çok yanıyor ama konuşmak konusunda kararsızım. ailemin yakalamasından, ya da annesinin duyup aileme söylemesinden korkuyorum. ailesiyle beraber yaşıyorduk, kaçarak evlenmiştim. hiç sevmedim orayı rahat edemedim, vicdanım rahat değildi alışamadım. en sonunda dayanamadım ayrılmak istedim, başlangıçta önüne geçmeye çalışmadı, bir şeyler yapmaya çalıştı ama yöntemleri yanlıştı sabote edildi ben de öfkemin kurbanı oldum. çok seviyorum onu ama oraya dönmek istemiyorum. kimseyi kırmak istemiyorum artık aileme de ona da söylemeye korkuyorum, sizce ne yapmalıyım
Dönme bence o zaman çözüm bulmayan adam şimdi de bulmaz zamanla geçer diye düşünüyorum sende öyle dusun Hayatına bak

Daha kendine ayrı ev açamayan bi çocuk koca diye alınır mı yahu. Evine ders çalışmaya arkadaşını çağırıyo sanki. Senin gibiler de bunların kıçını arşa çıkarıyor aferin.
Genç odasına gelin gitmiş ayol. Hala diyo özlüyorum. Libido killer bir konu.

Normalde eşine ailesiyle yasmaayi reva gören erkegin nesini özlüyorsun diyecektim de, "kacarak evlendim" temali hayati kendine reva gören birine verilecek max deger budur zaten. Önünü ardını düşünmeden, maddi manevi evlilige hazir olmadan "kacarak" evlenince basina ne geleceğini sanıyordun ki baska? Madem kaçacak kadar esini cok seviyordun, anasina da ses etmeyip kirip dizini oturacaktin o zaman. Her sey en bastan bozuk ne diyim ki
Kaçana ne düğün yaparlar ne ev açarlar.Aile silip geçiyorsun sıkıntılı durum.

Tabiki arayıp yazmayın. Bir erkek isterse herşeyi yapabilir seviyorsa bana göre. Hem bir süre sonra yine aynı sorunları yaşarsınız. Yıpranmış olursun hazır ayrılmışken kop gitsin. Bu zamanlar bu hislerin zamanla geçecek.
Ayrı ev acacakmi kayınvalide karışacak mi bunlar önemli zor bu işler zor

Abartmiyorum.Misafirlige gittim yaşlı teyze evi 1+0 evi tek oda ekleme olarak mutfak ve dışarıda tuvalet var.Oglu kız kaçırmış.Beraber yaşayınca nerde kalacak hepsi.
Ay ahahahahshshshhshddh delirdim çıldırdım.

Bir şeyler çabucak bitiyorsa Allah sizi bir dertten koruyor demektir su an bu dediklerimiz can yakar ama ilerde kesinlikle aynısını düşüneceksiniz
Ayrılık coook ama çok can yakar ama inanın ki geçecek

Kıyafetlerimi nereye koyayım?
-Sandalyenin üstüne at öyl

Birkere kaçarak hata etmişsin.4 ay gorusmemissin.Arada soğukluk oluşmustur illaki.Tekrar hata etme.Aileni dinle.Tekrardan görücü usulü evlenirsin ne var.Disaridan üniversite oku.

Genç odasına gelin gitmiş ayol. Hala diyo özlüyorum. Libido killer bir konu.
Ay o durumlar bi bizim libidoya killer oluyor valla acacsgshd Bu tiplerin libido hic ölmüyor masallah. Her kosulda Hey yavrum hey :D birak genc odasini adam akilli ev bark döşeyip ama kayinvalide ile yaşayanlar nasil seks yapiyolar konulari okudukca ben onu bile aşşırı merak ediyorum. Ama bakiyosun hanim ablamiz üçüncüye hamile falan oluyor sghsdhshhaw

Kaçarak evlenmişsin nasıl bir hayat bekliyordun ? Yani şunu düşünseydin ben kaçıyorum ama bu benim yüzüme vurulur mu, bana kötü davranırlar mı vs herşeyi düşünseydin keşke. Şimdide kovalıyorsun he olur olmaz bilemem ama olsa bile kendine bu kötülüğü yapma çünkü daha önce yaşadığından farklı bir şey yaşamayacaksın. Kaldı ki o zaman dönecek bir aile kapın olmayacak.

Back
X