Eşimle ailesi yüzünden huzurumuz yok lütfen yardım edin ..

Tansu44

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
6
1
1
33
Öncelikle şimdiden teşekkür ederim bana yardımcı olmaya çalışanlara ..
Konuyu hemen anlatıyorum ..Eşimle çok iyiydik ilk başlarda evlenince ..ben kendi annemden hiç sevgi görmedim .kayınvalidemin de 2 oğlu var diğer geliniyle aşırı kotuydu ..ondan hep kızım ol gözüm ol dedi elimden ne geleni yaptimsa daha fazlasını bekledi ve beni kendinden soğuttu çok itici sözleriyle ..esimle anlaşmamız 1 yıl yakın oturacaktik durumu toparlayana kadar ..esimin dükkanda kayinbabam da ortak gibi girdi çalışıyordu inanır mısınız BORC OLUNCA BİZİM BORCUMUZ oldu biz ödedik dükkanın borcunu KÂR OLUNCA ONLARİN KARİ OLDU bizi somurduler .. şu an 9 aylık evliyim kaynanam dirlik vermedi esim annesinden nefret ediyor .inanın dip dibe oturduk suyum kesildi yeri geldi paramız olmadı ..bir gün çıkıp gelip de kızım durumunuz ne demedi ..VE benim eşim patron o dükkanda ..kendi evimde kıyma et yokken kaynanamın evine gittim kayinbabam yanında çalışıyor güya inanın öğle bir dolu ev goremezsiniz .ANNESİ VE BABASİ ASİRİ BENCİL İNSANLAR .eşim çok bunaldi bende öğle .askerliğini yapmamıştı 12 ay askere gidecek 8.ayda bende yarı zaman kaynanam da yarı zamanlı annem de kalacam .ESİM ANNEMDE KALMANİ HİC İSTEMİYORUM dese de laf söz olacak inanın huzursuzluktan bıktım yani .sonra evi tasicaz 30 dk uzağa enzindan yürüme mesafesi olmasın ..eşimin işine devam yakın olsun dedik ama eşim hala babasıni yanından çıkarmıyor .ya en son şunu dedim bana 10 bin kazanıyorum diyor yazın ..inanın esnafın ne kredisi bitiyor ne borcu ..fabrikaya gir 2.000 al bende sana destek olacam dedim huzur olsun istiyorum kızlar sizce haksız mıyım . İnanın 9 aylık evliyim boşanmayı bile defalarca düşündüm ailesi oturaklı değil çok arsız insanlar eşimi çok seviyorum insan ailesini secemiyor o yuzden hep sabrettim ama şu an ayrı yatiyoruz dün ilk defa SENİNLE EVLENDİGİM İCİN PİSMANİM dedim ailen yüzünden ..o da çok kötü oldu .bende soğukta titreyerek yatıyorum .kimsem yok Eşimden başka o da beni anlamıyor evimin içine karışmaları kesemize karışmaları zoruma gidiyor bıktım .biz ev alalım diye kumbara yaptik gelip gidip yemiyoruz birikim yapıyoruz ve adamlar hiç hakkı yokken keyif sürüyor eşimin emeğiyle

Senin yerinde olsam tipatip aynisini derdim esime. Yani fabriya gir 2bin al bende calisirim diye. En azindan geliriniz belli olur borcunuz vs belli olur. Ortak yapilan islere karsiyim..insanlar adaletli davranamiyor ne yazikki. Huzur olmadiktan sonra para neye yarar.

El alem ne der diye dusunerek kv kp yaninda da kalma esin askerdeyken annenlerde kal. Millet bir konusur iki konusur baska malzeme bulurlar baskasini konusurlar, bosver.
Esinide uzme..oturun ortak karar belirleyin.
İstersen askere gidip gelmesini bekle..gitmeden once konus..orda dusunmeye firsati olur donunce belki ortak isten ayrilir dedigin gibi senin fikrine katilir..

Senin yerinde olsam tipatip aynisini derdim esime. Yani fabriya gir 2bin al bende calisirim diye. En azindan geliriniz belli olur borcunuz vs belli olur. Ortak yapilan islere karsiyim..insanlar adaletli davranamiyor ne yazikki. Huzur olmadiktan sonra para neye yarar.

El alem ne der diye dusunerek kv kp yaninda da kalma esin askerdeyken annenlerde kal. Millet bir konusur iki konusur baska malzeme bulurlar baskasini konusurlar, bosver.
Esinide uzme..oturun ortak karar belirleyin.
İstersen askere gidip gelmesini bekle..gitmeden once konus..orda dusunmeye firsati olur donunce belki ortak isten ayrilir dedigin gibi senin fikrine katilir..
Dedim ama eşim kabul etmiyor burda iyiyim diyor inan bak abla ünv mezunuyum şu an aşırı sinirliyim o yüzden kendimi ifade edemiyor olabilirim eşime diyorum gir ya 1.5 milyar al yine ben seni idare ederim bende çalışırım diyorum daha çok genciz herşey olur .beni dinlemiyor .ama abla bıktım bak sana yemin ediyorum çok sabırlı biriydim sabır taşım catladi.demi işte annesinden nefret eder hale geldim
Diyorum sakin ol Tansu sende anne olacaksın inan aşırı vicdanliyim ama kadının çene hiç durmaz mı durmuyor bencilin teki .doğru diyorsun gidip annemde kalayım

Dedim ama eşim kabul etmiyor burda iyiyim diyor inan bak abla ünv mezunuyum şu an aşırı sinirliyim o yüzden kendimi ifade edemiyor olabilirim eşime diyorum gir ya 1.5 milyar al yine ben seni idare ederim bende çalışırım diyorum daha çok genciz herşey olur .beni dinlemiyor .ama abla bıktım bak sana yemin ediyorum çok sabırlı biriydim sabır taşım catladi.demi işte annesinden nefret eder hale geldim
Diyorum sakin ol Tansu sende anne olacaksın inan aşırı vicdanliyim ama kadının çene hiç durmaz mı durmuyor bencilin teki .doğru diyorsun gidip annemde kalayım

Sinirlenince birsey degismez. Kendi ruh halini bozarsin o yuzden sakin olmaya calis. Evinde eksik varsada esine soyle, aldir kendini kasma. Sende biraz savurgan ol harca. Birazda Esin dusunsun veya kv kp dusunsun borclari. Valla hic tarzim da degil benimde boyle seyler..ama forumda boyle senin durumdaki olanlara bu tarz yorumlar geliyor bende hak vermiyorum degil.
Karsindaki insanlar zaten insan olsa borclarin tamamini evlatlarina yikmaz adaletli davranirlar..o yuzden oyle insana boyle karsilik vermek en iyisi.
Esinde durumun farkindaymis zaten. Ama onunda kendi isi sonucta vazgecmek istememesini anlayabiliyorum.. Senide anliyorum ama dedigim gibi biraz taktik uygulamak lazim..sen borc harc eksik dusunecegine onlar dusunsun..bakalim nasilmis

canım ilk önce bir işe gir
eşine destek ol
o zaman hem insanlarla daha az muhattap olursun hemde istediklerinize daha kısa vadede ulaşırsınız ve kurtulursunuz

canım ilk önce bir işe gir
eşine destek ol
o zaman hem insanlarla daha az muhattap olursun hemde istediklerinize daha kısa vadede ulaşırsınız ve kurtulursunuz
Düşündük onu kuzum eşimin kredisini ben oducem askere gidince .kirasını ben oducem kendimi ben idare edicem 12 ay .BABASİ ANASİ oturup keyif surecekler hepsini ben mı yapicam ?

Eşin de sıkılmış ailesinden.
Gözünde perde olan ana kuzusu erkeklerden değilmiş işte.
Neden ara bozdunuz da ayrı yatıyosunuz.
Ailesinin davranışlarını eşine mal etmemelisin.

Askere gidince annemde kalmanı istemiyorum diyor. Sen "laf söz olur" diyorsun.
Sen bu kadar düşünüyorsan adam da işten çıkmamayı düşünebilir pekala.
Al karşına konuş.
Tatlı dille, doğrudan anlat.
Anlamıcak bir adam değil anladığım kadarıyla.
Ayrılın onlardan sıyrılın..
Kendi yolunuza bakın.
Boş yere en güzel zamanlarınızı harcatmayın.

evlerden ırak kalması gereken aile tipi.
eşiniz sizin arkanızda anladığım kadarıyla.
tüm bunlar olurken onlar benim anam-babam tabi ki yiyecekler diyebilirdi.
bu sizin için bir artı.

eşiniz askere gittiğinde lütfen annenizle kalın.
yok vazgeçtim ya. bu da iyi bir fikir değil.
kalmayın kimseyle arkadaşım evinizde kalın.
neden birileriyle kalmak gibi bir zorunluluğunuz var ki?

son olarak arkadaşlar da yazmışlar, siz de bir işe girin. eşiniz de aylık maaşı olan bir işe girsin, o dükkanı da (artık dükkan mı mağaza mı bilemiyorum neyse işte) tamamen babasına devretsin. kendisine ait hiçbir şey kalmasın sonra borcu başınıza bırakıp çekiliverirler mazallah. hatta satsın ya evet babasına satsın dükkanı. bırakın ne halleri varsa görsünler.

Konuyu hemen anlatıyorum ..Eşimle çok iyiydik ilk başlarda evlenince ..ben kendi annemden hiç sevgi görmedim .kayınvalidemin de 2 oğlu var diğer geliniyle aşırı kotuydu ..ondan hep kızım ol gözüm ol dedi elimden ne geleni yaptimsa daha fazlasını bekledi ve beni kendinden soğuttu çok itici sözleriyle ..esimle anlaşmamız 1 yıl yakın oturacaktik durumu toparlayana kadar ..esimin dükkanda kayinbabam da ortak gibi girdi çalışıyordu inanır mısınız BORC OLUNCA BİZİM BORCUMUZ oldu biz ödedik dükkanın borcunu KÂR OLUNCA ONLARİN KARİ OLDU bizi somurduler .. şu an 9 aylık evliyim kaynanam dirlik vermedi esim annesinden nefret ediyor .inanın dip dibe oturduk suyum kesildi yeri geldi paramız olmadı ..bir gün çıkıp gelip de kızım durumunuz ne demedi ..VE benim eşim patron o dükkanda ..kendi evimde kıyma et yokken kaynanamın evine gittim kayinbabam yanında çalışıyor güya inanın öğle bir dolu ev goremezsiniz .ANNESİ VE BABASİ ASİRİ BENCİL İNSANLAR .eşim çok bunaldi bende öğle .askerliğini yapmamıştı 12 ay askere gidecek 8.ayda bende yarı zaman kaynanam da yarı zamanlı annem de kalacam .ESİM ANNEMDE KALMANİ HİC İSTEMİYORUM dese de laf söz olacak inanın huzursuzluktan bıktım yani .sonra evi tasicaz 30 dk uzağa enzindan yürüme mesafesi olmasın ..eşimin işine devam yakın olsun dedik ama eşim hala babasıni yanından çıkarmıyor .ya en son şunu dedim bana 10 bin kazanıyorum diyor yazın ..inanın esnafın ne kredisi bitiyor ne borcu ..fabrikaya gir 2.000 al bende sana destek olacam dedim huzur olsun istiyorum kızlar sizce haksız mıyım . İnanın 9 aylık evliyim boşanmayı bile defalarca düşündüm ailesi oturaklı değil çok arsız insanlar eşimi çok seviyorum insan ailesini secemiyor o yuzden hep sabrettim ama şu an ayrı yatiyoruz dün ilk defa SENİNLE EVLENDİGİM İCİN PİSMANİM dedim ailen yüzünden ..o da çok kötü oldu .bende soğukta titreyerek yatıyorum .kimsem yok Eşimden başka o da beni anlamıyor evimin içine karışmaları kesemize karışmaları zoruma gidiyor bıktım .biz ev alalım diye kumbara yaptik gelip gidip yemiyoruz birikim yapıyoruz ve adamlar hiç hakkı yokken keyif sürüyor eşimin emeğiyle
Bu da dert mi dedim icimden. Ailesi kotuyse adamın sucu ne kız,senin arkanda iste. Baska sehire taşinın,fabrikaya girin. O hayatada alisirsiniz da daha öncedn niye bole yapmadik dersiniz.

bence sen işe gir ,kendin ve eşin için para biriktir 5 kuruşta verme ne borçları varsa ödesinler eşin yokken ,belki bu bir fırsat olur

Asla kabul edilmemesi gereken iki şey, aileyle aynı evde/ yakın oturmak ve erkeğin ailesiyle ortak işi kasası olması. Sizde ikisi de var. Bunlar olup da huzurlu mutlu olan görmedim.

Kendi annende kal.
Sabret.
Esin askerde degerini anlar.
Erkekler ne kadar aileisni bilsede senin soylemen gercekleri batıyor.
Belliki kv kb alışmış oğullarını sömürmeye kocanda tek suç izin veriyor ise.
Yani işin zor.
Aileler yüzünden nice evlilikler bitiyor.
Artik kendini bilen cok az insan var bunlar yuva kurdu yardim edelim aman araları bozulmasın susalım karışmayalim diyen cok az.
Tam tersi yuvayı yıkmak icin sınırları zorluyorlar.
Annen ile anlaşamıyor olabilirsin ama elin annesinden bin kat daha iyidir.
Belki kendi annenin de degerini anlamışsındır.
Allah yardımcın olsun. Zor

Eşiniz askerdeyken kp çalışıp ödesin dükkan borcunu madem birlikte çalışıyorlar.
Sizde bir işe girip kendi geçiminizi sağlayın. Askerden dönüşte bir hale yola koyarsınız

Düşündük onu kuzum eşimin kredisini ben oducem askere gidince .kirasını ben oducem kendimi ben idare edicem 12 ay .BABASİ ANASİ oturup keyif surecekler hepsini ben mı yapicam ?
evet kendi evinse sen ödeyeceksin , kredi sizinse sen ödeyeceksin
sen kv birlikte mi oturuyorsun?

evet kendi evinse sen ödeyeceksin , kredi sizinse sen ödeyeceksin
sen kv birlikte mi oturuyorsun?
Ahahah kredi bizim değil ortak olan işin canım .evet ev benim ama 15 bin benden aldıkları altinlara saysinlar .şimdide dersin vermeseydin öğle bir dalavereyle alındı ki sana anlatamam .

Ahahah kredi bizim değil ortak olan işin canım .evet ev benim ama 15 bin benden aldıkları altinlara saysinlar .şimdide dersin vermeseydin öğle bir dalavereyle alındı ki sana anlatamam .
Evimiz yakın ama aynı evde değiliz

eşin askere gittiğinde sana annemlerde kalmanı istemiyorum demiş sen niye laf söz olur kalırım diyosun. milletin kocası zorla anasının evine tıkar gelinler kaçmaya çalışır sizde kocan kalma demiş sen gitmeye çalışıyosun.bırak ne laf söz oluyorsa olsun herkes kendi kuyusunda boğulsun.
iş konusuna gelince kocanda bitiyor. bizimde iş ortak ama eşim babasına annesine para verir o yönetir kim ne kadar harcıyor o bilir eşimden habersiz bişey yapamazlar hatta kayınpederm eşime baba der bazen çünkü iki aileninde babası o.
şuan zor bi süreçtesin 1,5 yıl bende borç ödedim bende çalışıyorum kayınpederden dolayı eşimin işleri sıkıntıya girmişti daha doğrusu kaynpederm batmıştı eşim devraldı ve düzeltti herşeyi o süreçte bende çok zorlandım ben evde ağladım kaynanama gittik oturmaya ortalık kahkaha kaynıyodu ben sinir krizleri geçiriyodum sıkıntıları birtek ben mi yaşıyorum diye eşime kızıyodum ama sonuç olarak eşim başardı işleri düzeltti ve bende çalışıp kayınpeder borcu ödediğim için bana dokunamaz oldular yani bana ve eşime muhtaçlar.
sende pişman falan olma eşin askere gidince annende kal iş yönetimi konusunda sende git işyerine eğer gidebileceğin bi sektörse tabi bak ortalığa mudahele et ve eşine bu konuda bi konuşma yap. inşallah düzelir herşey anladığım kadarıyla eşin iyi biri

Sana tavsiye öyle para biriktireceğim diye yemenden içmenden mutfak alışverişinden kısma.Az giyinirsin az gezersin bunlar insanı o kadar etkilemez de mutfaktan yemekten içmekten kısılmaz ki eşin de her ne kadar borcu olsa da kazanıyomus sonuçta.Böyle yaparak kv nin evinde su bu var diyerek kendini yıpratırsın.

Back
X